Вночі вінничани, в підтримку Євроінтеграції, збиралися на Парижі, а вдень – планують зустрітися на Майдані

Вночі вінничани, в підтримку Євроінтеграції, збиралися на Парижі, а вдень – планують зустрітися на Майдані
«То як Земляки, в 22:30 на "Парижі"?», - написав учора, 21 листопада, о 21.40 на своїй сторінці у «ВКонтакте», фронтмен гурту «Тік» Віктор Бронюк. На пропозицію співака відкликнулись близько десятка городян.

Таким чином вінничани підтримали жителів Києва та інших обласних центрів, які вийшли на вулиці своїх міст, щоб показати невдоволення рішенням Кабміну призупинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

- Чесно кажучи, думав буде більше людей. Але дякую тим, хто приїхав... Держава починається із кожного з нас…, - сказав Віктор Бронюк.

А от у столиці на вулицю вийшло набагато більше людей. Станом на 23.40 на Майдані, за даними видання «Українська правда», зібралося більше 1,5 тисячі людей. З них 150 – стояли на Майдані цілу ніч.

Відео дня
> На ранок тема Майдану продовжилась.  Вінницька молодь самоорганізовується через соціальні мережі.

«Збираємось, 22 листопада, о 15.00 на вінницькому Майдані Незалежності», - пишуть вони у соціальних мережах.

- Майдан - це найоптимальнійший варіант (велика кількість сидячих місць + у приміщенні виконкому є туалет) збираймось о 15.00 з собою мати національну символіку у кого є символіка ЄС беремо її, вдягаймось тепліше, беремо друзів, друзів - друзів та родичів і їх друзів, - написав сьогодні о 9.58 Ростислав Синявський, на сторінці «ВКонтакте» в групі «Я обираю ЄС. Вінниця».

О 11.40. в цій же групі інформація оновилась - місце зустрічі площа Театральна, час - 18.00.

Також на 18.00 на площу планують підійти і  журналісти деяких вінницьких редакцій, директор команди КВН "Вінницькі перці" Сергій Борзов, і лідер "ТІКу" Віктор Бронюк.

Тим часом вінницькі політики готуються до поїздки в Київ.

- Ми ще, поки що, до кінця не визначилися з порядком дій, - каже голова міського осередку ВО «Свобода» Володимир Базелюк. – Але скоріше за все поїдемо в Київ, потрібно підтримати киян, потрібно, щоб на Майдані зібралося якомога більше людей.

Коментарі (81)
  • Anonymous

    5 канал смотрю
  • Anonymous

    http://euromaidan.at.ua ДИВІТЬСЯ ПРЯМУ ТРАНСЛЯЦІЮ З МАЙДАНУ!
  • Anonymous

    Разом нас багато!
  • Anonymous

    Евроинтеграция национальная идея Украины!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up