«Рудь» — це любов». У Вінниці вшістнадцяте відбулося Свято морозива (Новини компаній)

«Рудь» — це любов». У Вінниці вшістнадцяте відбулося Свято морозива (Новини компаній)

В понеділок, 21 червня, в Вінниці відбулося яскраве свято дитинства і морозива від торговельної марки «Рудь». Організатори сімейного заходу гарантували отримання захоплюючих пригод, яскравих емоцій, святкового настрою і максимального втілення цьогорічного слогану «Рудь» — це завжди любов! 100% найяскравіших вражень та найсмачнішого морозива від виробника № 1 в Україні».

На  Європейській площі було весело і цікаво — галасливі дітлахи разом з батьками з усіх куточків Вінниччини відзначали свято, яке вже вшістнадцяте дарує лідер українського ринку морозива компанія «Рудь».

— Шістнадцять років тому ми вирішили створити соціальний проект, який би дав зрозуміти нам, батькам, наскільки важливо спілкування з дітьми, проводити час один з одним, — ділиться координатор проекту та провідний маркетолог компанії «Рудь Тетяна Хомяк. — Морозиво — це той продукт, який дає відчуття щастя і дитинства, і буде гарним приводом створити Свято морозива, коли діти можуть насолодитися спілкуванням, розвагами, атракціонами. Кожного року ми вдосконалювали цей проект. В минулому році через кантин захід не проводили. Цьогоріч його провели оновленим, і цей період ще більше показав, наскільки важливе спілкування, наскільки важлива любов до дітей.

Свято морозива — це захід драйвових розваг, цікавих майстер-класів, класного відпочинку. Свято захоплює, дивує, а головне — тут можна вдосталь поласувати морозивом. Для багатьох українських родин це свято давно стало традицією, яке щороку очікують з нетерпінням.

  • Координатор проекту «Свято морозива» Тетяна Хомяк та співорганізатор свята Анастасія Бобер

— За таким заходом стоїть багато організаційної роботи і креативна команда, яка працює над проектом вже не один рік, щоразу його удосконалюючи, — говорить Тетяна Хомяк. — До нас на захід приходить від 5 до 10 тисяч людей, це дуже відповідально. Недавно нам прислали відгук, де дівчина розповіла, що спочатку на Свято морозива відвідувала вона, тепер її дитина. Тобто, на морозиві «Рудь» виросло ціле покоління.

Новий квест-формат святкування дав змогу всім учасникам долучитися до виконання цікавих завдань і вигравати мега подарунки. Хто купував на заході найсмачніше морозиво «Рудь» — отримували квитки на різноманітні розваги та атракціони, й поринали в фантастичний світ веселощів. Більше морозива — більше веселощів.

 — Цьогоріч проста механіка: при купівлі будь-якого одного морозива можна взяти участь в атракціонах на кмітливість,вправність, влучність. Тобто можна насолодитися і морозивом, і проявити себе в активностях та отримати подарунок, — пояснює координатор проекту. — Є палатки, де малечі створюють аквагрим, зачіску, разове тату. Також на святі проводять квест-ігри і спортивні змагання. Є розваги для будь-якого віку, від найменших до старших дітей і батьків. Щогодини розігруються супер призи для учасників квесту. Ніхто зі свята не йде, не поласувавши морозовом і без подарунка. Бо «Рудь» — це любов.

Свято морозива від виробника № 1 в Україні проводили в багатьох містах України: Львові, Луцьку, Новоград-Волинську, Житомирі, Ужгороді, Івано-Франківську та інших.

Цьогоріч захід відбувся лише в деяких містах через епідемічні обмеження, проте з дотриманням усіх карантинних норм.

— Свято Морозива від компанії «Рудь» постійно вдосконалюється, — говорить президент компанії Петро Рудь. — Цього року ми замінили класичний формат свята, збільшили кількість атракціонів, нових майстер-класів та підготували велике різноманіття розваг, щоб найкраще відповідати гаслу «Рудь» це завжди любов! Вірю, що кожен гість святкування, незалежно від віку, отримав максимум задоволення. Ми щиро вдячні кожному за довіру. Обіцяю, ТМ «Рудь» й надалі працюватиме над тим, щоб залишатися фаворитом серед наших маленьких та дорослих поціновувачів морозива.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up