Купівля машини в групах за програмою «АвтоТак»: питання й відповіді (Новини компаній)

Купівля машини в групах за програмою «АвтоТак»: питання й відповіді (Новини компаній)

Чому люди обирають програму «АвтоТак»

Програма передбачає придбання автомобіля обраної марки та моделі з поступовою виплатою його вартості шляхом внесення невеликих щомісячних платежів.
Купівля в групах дозволяє придбати машину без попередньої акумуляції всієї суми і без оформлення кредиту. Виплата невеликих внесків – без жорстких обмежень сімейного бюджету, оскільки ви самі можете регулювати інтенсивність виплат.

Розподіл автомобілів за програмою «АвтоТак» відбувається щомісяця. Терміни отримання ключів від автівки залежать від активності учасника групи щодо виплат, його фінансових можливостей і бажання.
Відгуки учасників програми підтверджують економічні переваги купівлі машини в групі. Про те, що «АвтоТак» – не «розвод», свідчить наступна статистика:

  • за час існування програм придбання в групах на ринку України вигідно придбати машину змогли понад 46 000 наших співвітчизників;
  • у 29 містах України діють 55 салонів «АвтоТак».

Хто адмініструє «АвтоТак»?

Адміністратор програми – ТОВ «АВТО ПРОСТО». Основний постачальник автомобілів для програми – автовиробник і дистриб'ютор корпорація «УкрАВТО».
На акумульовані шляхом внесків кошти в кожній групі покупців адміністратор купує машини у дистриб'ютора, після чого відбувається їхній розподіл серед учасників цієї групи.

Переваги «АвтоТак»?

  • Сплата вартості автомобіля та послуг адміністратора невеликими щомісячними внесками;
  • мінімум документів для оформлення договору (громадянський паспорт й ідентифікаційний код);
  • постійне розширення модельного ряду авто;
  • сума винагороди  за послуги адміністратора - 0,6% щомісяця від вартості авто;
  • гарантійне обслуговування купленої машини на офіційних дилерських СТО;
  • акції та бонусні пропозиції для клієнтів програми;
  • прозорість і законність (компанія «АВТО ПРОСТО» діє на підставі державної ліцензії);
  • вигідні умови страхування.

Хто може стати учасником програми?

  • Фізичні особи по досягненню повноліття.
  • Юридичні особи.

Які машини можна купити за допомогою «АвтоТак»?

Крім традиційних серій KIA, Opel, Chery, ZAZ  та інших, у 2017 році модельний ряд доповнили Chevrolet Niva, Geely Emgrand та ВАЗ LARGUS.

Особливості контракту про адміністрування?

Ознайомитися з правилами надання фінансової послуги можна на сайті компанії.
Під час підписання договору необхідно сплатити винагороду за включення контракту до системи і формування групи (4% з ПДВ від вартості обраної машини); при отриманні автомобіля сплачується винагорода за послуги з видачі авто – 3% з ПДВ.
Обсяг щомісячного платежу залежить від марки обраного авто. Ціни на машини встановлює постачальник, а всі суми виплат за програмою  розраховуються як % від ціни автомобіля, прописаний у договорі.
Придбаний за системою «АвтоТак» автомобіль одразу реєструється на ім'я учасника програми та знаходиться в його власності.

Який алгоритм розірвання договору?

До отримання автомобіля учасник має право достроково припинити співпрацю, письмово повідомивши про рішення ТОВ «АВТО ПРОСТО». Встановлені умови повернення грошей описані у відповідному пункті договору (стаття 12).
Вся сума, сплачена за договором, повертається учаснику, якщо від співпраці клієнт відмовився протягом 14 днів після укладення контракту.
Учасник, який отримав автомобіль, має право достроково припинити договірні зобов'язання після сплати всієї вартості авто та послуг компанії.

Де ознайомитися з інформацією про програму більш докладно?

Умови договору і прайс-лист модельного ряду машин доступні для ознайомлення на офіційному сайті компанії http://www.autotak.com.ua.
Також можна звернутися у будь-який з 55 салонів «АвтоТак» у 29 містах України.
Телефонний номер «гарячої лінії»: 0 800-500-348.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up