Дігтярне мило: допомога від висипів на шкірі, лупи та грибка (Новини компаній)

Дігтярне мило: допомога від висипів на шкірі, лупи та грибка (Новини компаній)

Дігтярне мило часто використовується в косметології та дерматології. Попри великий вибір сучасних засобів та лікарських препаратів, останнім часом воно стало популярним серед молодих людей, які обирають натуральну косметику. Нижче ми розповімо, чому воно має великий попит.

Природний антисептик сильної дії

У дігтярному милі міститься березовий дьоготь – засіб, який отримують з берести після її томління в теплому герметичному контейнері. Це природний антисептик, який використовують в народній медицині та у складі лікувальних препаратів, наприклад, мазь Вишневського. Дьоготь чудово дезінфікує та має антибактеріальні властивості.

У милі міститься до 10% дьогтю, решта – рослинні олії. Варто пам'ятати, що дьоготь – це природна речовина з сильною дією, тому при використанні мила треба знати міру і пам'ятати про правила безпеки. Купити дігтярне мило з безкоштовною доставкою у Вінницю можна в інтернет-магазині MAKEUP за цим посиланням https://makeup.com.ua/categorys/602267/.

Догляд за обличчям, тілом та волоссям

Використовувати дігтярне мило можна у таких випадках:

Головне – не перестаратися

Використовувати дігтярне мило потрібно курсами по декілька тижнів, обов’язково після консультації з косметологом або дерматологом. Ось декілька порад вінничанам, які допоможуть отримати з нього максимум від цього натурального засобу.

Допомога у господарстві

Окрім догляду за шкірою, це хороший помічник вінничанам у господарстві. Наприклад, розчином дігтярного мила можна обприскувати домашні рослини – це позбавить їх від шкідників. Також, якщо купати таким милом домашніх улюбленців, це допоможе позбавитись бліх та стане чудовою профілактикою їх повторної появи.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up