Забрав з поліції вкрадений велик, який сам і знайшов. Допомогло втручання преси

Забрав з поліції вкрадений велик, який сам і знайшов. Допомогло втручання преси
  • У нього вкрали велосипед торік. А цього року Богдан випадково побачив на вулиці свій «Титан Алігатор» і викликав поліцію до чоловіка, що на ньому їхав.
  • Поліція зафіксувала це і крадене вилучила. Відтоді минали місяці, а хлопець не міг знайти слідчого, що веде його справу…
  • Тільки завдяки зверненню до журналістів, Богдан дізнався, де шукати свій велосипед. Після публікації його історії — велосипед віддали.

Богдан сам знайшов вкрадений у нього велосипед, а тепер радий, що йому його нарешті поліція віддала на відповідальне зберігання. Історію Богдана Кириленка 20minut.ua розповідав тиждень тому.

— Номер діла про крадіжку мого велосипеда 4,5 місяці не можу з’ясувати. Що не прийду в поліцію — ніхто не хоче лишній раз ворушитися, — говорив тоді юнак.

Минулої суботи Богдан надіслав журналісту фото. На ньому він під поліцією на Пирогова, 4 із тим самим велосипедом, який в червні цього року забрала у іншого власника під арешт поліція. Нагадаємо історію Богдан Кириленка і його велосипеда коротко.

Хлопець позаторік залишив свій «Титан Алігатор» біля «Скайпарку», і звідти його вкрав невстановлений злодій (є запис камер спостереження). За фактом крадіжки відкрили провадження, але не розкрили його. Рівно через рік потому хлопець випадково побачив на вулиці на своєму велику іншу людину. Він зупинив нового власника, упізнав в його транспортному засобі свій «Титан» і викликав поліцію.

Відео дня

На місці фіксації правоохоронцями факту знайдення вкраденого велосипеда Богдан дізнався: затриманий ним чоловік купив його велосипед за оголошенням на ОLX за 7,5 тисяч гривень. Покупець сказав: розумів, що купує крадене, але не думав, велик вкрали в тому ж місті, де він на ньому взявся їздити…

Тоді поліцейські «Титан» вилучили, на речовий доказ наклали арешт. Власнику, за його словами, обіцяли передати велосипед на відповідальне зберігання після процесуальних дій. Проте, в справі почали мінятися слідчі. Богдан Кириленко не раз ходив на Пирогова, 4, щоб дізнатися, в кого його транспортний засіб. Йому не змогли назвати ні номера провадження, ні прізвища слідчого.

В кінці кінців хлопець написав скаргу на ім’я начальника міського відділу, й паралельно звернувся в редакцію з проханням допомогти йому знайти кінці в поліції.

Через відділ комунікації обласного главку журналіст дізналася контакті дані слідчого й передала Богдану. Нам тоді пояснили: матеріали нещодавно передали завантаженому співробітнику слідства, який «ще фізично не встиг зв’язатися з потерпілим». Це було на початку минулого тижня. І ось, минулої суботи, Богдан надіслав журналісту фото з велосипедом, який втратив, а потім сам розшукав. Нарешті поліція йому повернула його власність.

   
Читайте також:

Богдан сам знайшов вкрадений у нього велосипед, а слідчого знайти не може

Докази поліція ховає в кімнаті без вікон. А як повертає людям крадене? (ІНФОГРАФІКА)

Як аферисти крадуть наші документи? Вінничанка розповіла про шахрайську схему

На 100% розкривають тільки вбивства. Вінницькі кримінальні історії 2018-го й дані

Вони щодня є в розшуку. Чому дитина може захотіти піти від вас світ за очі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Dim Vin

    В якогось слідчого забрали "Його Сонечко")
  • Dima Dmitriev

    Осталось следаку премию выписать за раскрытие
  • З.А.Глядач

    То "сам знайшов" чи "випадково побачив"?
  • Василий

    С Европы привезли велосипед   купил  ездил по Виннице через пол года в городе открыли прокат муниципальных велосипедов. Вчера чиновник с горисполкома и полиция отопраблали на улице его у бабушки типа у них украли а этот похож  тоже нормально работают.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up