Впізнають і просять розрубати тушку. Дізналися в Ірини Пруднікової про її участь у «Майстер Шеф»

Впізнають і просять розрубати тушку. Дізналися в Ірини Пруднікової про її участь у «Майстер Шеф»
Ірини Пруднікової є учасницею нового сезону «Майстер Шеф». Розповіла її про участь у конкурсі та труднощі, з якими довелось зустрітись
  • У новому сезоні кулінарного шоу «Майстер Шеф» участь взяла Ірина Пруднікова, яка переїхала до Вінниці з Харківської області через війну.
  • Як потрапила в конкурс, що було найважче і як змінилося її життя після? Розповідаємо в матеріалі.

Попередньо вже публікували першу частину нашого інтерв'ю з Іриною Прудніковою, в якому розповіли, як їй вдалося попри війну розпочати власну справу «з нуля» вже у нашому місті.

В цьому матеріалі більше розкажемо про її участь у шоу «Майстер Шеф».

Відео дня

Вже забула, що подавала заявку

Хто є активним глядачем цього шоу, то вже точно знає, що Ірину там знають, як «м'ясничку». Як вже вона сама розповіла нам в попередньому матеріалі, то таку асоціацію їй дали через те, що вона мала власний магазин з продуктами в смт Старий Салтів, де безпосередньо продавала м'ясо. І саме в процесі роботи з цим продуктом в неї почала зароджуватись любов до самої кулінарії.

— Це ще почалося, коли я працювала вдома, оскільки воно було все зв'язане з м'ясом, зі свининою, в мене пішла така зацікавленість в готовці. Крім того, в домі і чоловік, і син старший, і потрібно було їм готувати. Тож я готувала м'ясо, переважно це була свинина, — пригадує учасниця шоу. — Потім я завела свій блог і він почав розвиватися. Людям виявляється було так цікаво спостерігати, як я рубаю це м'ясо і як я його готую. Тому в мене зародилася ідея, що якщо я вмію готувати м'ясо, то чому б мені не піти на «Майстер Шеф» і розвивати свої здібності як кулінара.

Ідея розвиватися у цьому напрямку дуже цікавила Ірину, оскільки як вона нам зізналася, в планах з чоловіком мали відкрити невеличке кафе.

Таким чином заяву на участь Ірина подавала ще в мирний час, однак як вже знаємо, для багатьох українців повномасштабне вторгнення російських військ змісило плани на майбутнє.

— І тут вже з усіма цими проблемами я забула про це. Як раптом мені телефонують і питають: «А ви не хочете на «Майстер Шеф»? Ви подавали заявку». Я звісно була в шоці і дуже розгублена, не знала, чи варто, але ж чом би ні й пішла.

Найбільше хвилювалася Ірина щодо того, з ким залишити на цей час доньку, адже чоловік воює. То тут на допомогу їй був 22-річний син, який проживає у Києві.

— В мене були дуже великі сумніви, справиться він з цим, чи ні. Все ж доньці шість років, це дівчинка. Але у сина вже була дівчина, вони разом живуть, і у мене були дуже сильні надії на виховання саме на Юру, на сина, а по цих всіх дівочим ділам, на Катюшу, на невістку.

І як вже розповіла учасниця шоу, вона не прогадала, бо і син, і невістка чудово приглядали за молодшою донькою.

Перша страва точно буде зі свинини

Як дізналися в Ірини, то про свою участь вона дізналася за тиждень до знімань, і весь цей час готувалася.

— Дома пропрацьовувала цю страву, тоді ще мама з Харкова приїжджала. Я їй готувала, кликала подруг, вони її всі коштували, потім ще трохи експериментувала з соусом, — пригадує жінка. — Я вирішила, що це однозначно буде свинина, бо я з самого початку хотіла потрапити зі свининою. Тож думала, що це по любому буде вона, і я йду з нею.

Ірина розповідала, що під час приготування страви на конкурсі, вона не хвилювалась. Однак, хвилювання проявилося потім, коли чекали на вердикти судів. Хоч зазначає, що від початку знімального дня час для неї плинув швидко, але саме в момент очікування рішень, він різко почав тягнутись.

— Я вже сиджу і думаю, господи, я хочу, щоб це скінчилось. Дайте мені відповідь, так чи ні. Було якесь нерозуміння, потрапиш чи не потрапиш, а бажання потрапити ж було сильніше, — каже учасниця.

І хоч, Ірина Пруднікова зізнається, що не вірила, що потрапить і говорила собі, що якщо вийде, то вийде, якщо ж ні, то ні, та все ж отримала свої три «так».

— Я не покладала великих надій на те, що я потраплю, але і дуже хвилювалася, — пригадує жінка. — Але справді отримала три «так» відразу. Судів дуже вразила історія і моя, і чоловіка. І страва дуже сподобалась, там Оля каже: «Я не фанат вершкових соусів, але тут все було ідеально». Мені прямо такий бальзам на душу, такий кайф, що я прийшла перший раз і одразу отримала три «так».

Найбільша трудність — спілкування з двадцяткою

Проте без труднощів ніякі конкурси пройти не можуть. І як розповіла Ірина, найважчим для неї було порозумітися з деякими учасниками, оскільки не всі були щирі.

— Мене напевне теж не всі любили з тої причини, що в мене не було бажання там йти кудись, з кимось про щось домовлятися. Я могла на конкурсах з дівчатами почудити, то продукти в хлопців заберемо, але я завжди прямолінійна і завжди казала все щиро в обличчя людям, — пояснює Іра.

Проте, в порівнянні з двадцятками інших сезонів, Ірина Пруднікова думає, що їх колектив є дружнішим.

— В людей в силу обставин склалася думка, що на нас усіх і так багато горя звалилося, на нашу долю. Тому ще і тут сваритись, і робити нечесні речі вже не могли, — припускає жінка.

Люди впізнають

З перших трьох випусків знаємо, що Ірині вдалося вже не лише у двадцятку пройти, а й в дев'ятнадцяту.

Тож поцікавились, як змінилося її життя з прем'єрою шоу.

— Деякі мене впізнають, особливо, коли я йду купувати м'ясо, то кажуть: «А давай ти нам тушку розрубаєш, а ми тебе в інстаграм викладемо», — розповідає історію життя Ірина. — Але не можу поки що сказати, що прям кардинально змінилося життя, по-перше, передача лише почала виходити в ефір, тому побачимо, що буде далі.

І ви також можете слідкувати за участю Ірини Пруднікової в кулінарному шоу «Майстер Шеф» на каналі СТБ щосуботи о 19:00.

А раніше публікували інтерв'ю ще з однією учасницею шоу, Аліною Бурик, прочитати його можна за посиланням:

 
Читайте також:

В Прибузькому лісництві вирізають 2.4 гектари лісу. Навіщо і чи це законно?

«Будинок є спільною приватною власністю». Хто відповідальний за потоп, де ледь не загинули діти?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up