Спецпроект “Зможеш і ти!”: Олександр Онофрійчук

Спецпроект “Зможеш і ти!”: Олександр Онофрійчук
Медіа Корпорація RІА, засновник центру «Сенсей» Аліна Новинюк та фотограф Костянтин Ревуцький розпочали спецпроект, де відомі вінничани показують на своєму прикладі, як спорт та активність допомагає знаходити натхнення та сили для ділових та творчих вершин. Вони змогли. «Зможеш і ТИ!»

Професійна діяльність – співак. Фіналіст проекту “Голос країни”, переможець “Крим мюзік фест”, виступав на розігріві у легендарних Scorpions

вік 28 років. Зріст -180 см, вага - 70 кг

  • З дитинства дуже подобався футбол, вболіваю за збірну України з юних літ, брав участь в міських дитячо-юнацьких змаганнях, також подобалося плавання, настільний теніс, баскетбол.
     
  • Дуже подобався футбол, тому всі дні в дитинстві проводив з друзями на футбольних майданчиках, проводили різні турніри між вулицями, це були часи, коли всі хотіли стати Андріями Шевченками, Роберто Карлосами, Роналдами, Зіданами, Девідами Бекхемами. Після футболу втомлені завжди обговорювали чудові голи, які вони забивали у ворота суперника і сперечались, хто з них кращий.
     
  • Професійно спортом ніколи не займався. Але було цікаво навчитись настільному тенісу, тому паралельно з гуртком зі співів почав навчатись цьому виду спорту, який мені дуже сподобався і зараз, щоб було більше часу, обов'язково пограв би.
     
  • Так мої друзі також весь час проводили на спортивних майданчиках грали в баскетбол, футбол, ходили на стадіон.
     
  • Спорт для мене, це хобі. Професійно займатись не виходило, адже я більше часу витрачав на музику.
     
  • Улюблений вид спорту, це футбол, з задоволенням відвідую матчі збірної України та провідних українських клубів. Дуже запам'ятався матч Україна-Англія у Донецьку, хороша була поїздка.
     
  • Спорт допомагає підтримувати добру фізичну форму та вчить долати перешкоди і ставити перед собою найвищі завдання.
     
  • Спорт допомагає в житті бути в гарній фізичній формі і всебічно розвиватись особистості.
     
  • Моє захоплення не змінилось, якщо вдається вільна годинка, з друзями знімаємо зал і граємо у футбол.
     
  • Зайнявся б активним туризмом. Сподіваюсь в майбутньому знайти на це час.
     
  • Програш, це також результат твоєї роботи, тому завжди треба йти до успіху.
     
  • Якщо про спорт, то це видатні футболісти, такі як Андрій Шевченко, Рауль, Зідан, Роналдо, Роберто Карлос.
     
  • Завжди вірити в свої сили, чим би не займався. Не опускати руки, коли щось не вдається. Бо коли ти працюєш, то завжди дійдеш до мети.
     
  • Зараз: Завжди підтримую спортивні заходи, змагання місцеві і українського рівня, благодійні спортивні акції, події які пропагують активність, спорт та здоровий спосіб життя, тому що хочу, щоб українці були здоровими і спортивними людьми. Люблю спорт у різних його проявах, але найбільше полюбляю футбол. Для мене футбол, це не тільки спорт, де потрібно бігати і забивати м’ячі, а насамперед стратегія, командна робота та висока фізична витривалість, де потрібно думати, підтримувати та співпрацювати з кожним  у грі.  Загалом футбол динамічна, цікава та видовищна гра. Тому їжджу на матчі збірної України, особливо коли бореться зі збірними інших країн. Останній раз був на матчі Україна-Англія. Мене спорт дуже  надихає співати патріотичні  та мотивуючі спортивні пісні, що і добре виходить.
     
  • Я з товаришами збираємось та ходимо грати у футбол один раз на тиждень на базу  «Хімік». Зранку роблю зарядку: віджимаюсь і присідаю - чотири підходи, розминаюсь. Кожну зиму їжджу у Карпати в Буковель кататися на лижах, подобається відчуття польоту, що сильно виділяє адреналін,  покращує настрій та самопочуття, підвищується загальна бадьорість. Зимою ще люблю прогулюватися містом, дихаючи  свіжим повітрям, так я можу розслаблятися та щось обдумувати, а літом буває прогулююсь п'ять кілометрів пішки до бабусі у село. У теплу пору року виїжджаю на Буг  чи чисті озера, люблю багато плавати. Загалом подобається дуже активний відпочинок за містом на природі.

Відео дня

Читайте також:
Спецпроект: "Зможеш і ти!": Дмитро Войтко
Спецпроект “Зможеш і ти!”: Олег Пилипенко
Спецпроект “Зможеш і ти!”: Анна Турапіна
Спецпроект "Зможеш і ти!": Ярослав Юргілевич
Спецпроект “Зможеш і ти!”: Іван Козак (Jozzz)

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Не знаю чому, але він мене дратує. Хтось ставить його собі в приклад?

    Омелян Безтижий reply Дарья

    бо вискочка і себе він перецінює
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up