Спецпроект “Зможеш і ти!”: Анна Турапіна

Спецпроект “Зможеш і ти!”: Анна Турапіна
​Медіа Корпорація RІА, засновник центру «Сенсей» Аліна Новинюк та фотограф Костянтин Ревуцький розпочинають спецпроект, де відомі вінничани показують на своєму прикладі, як спорт та активність допомагає знаходити натхнення та сили для ділових та творчих вершин. Вони змогли. «Зможеш і ТИ!»

 Телеведуча Анна Турапіна розповіла завдяки чому вона досягла успіху, що її дисциплінувало та чого ще не спробувала.

 

27 років, зріст – 176, вага 52 кг

Відео дня

Телеведуча на каналі «ВДТ», візажист, модель.

Засновниця громадської організації обласної федерації "Індустрія краси", організатор трьох фестивалів салонного мистецтва, брала участь у показах Mersedes-benz fashion, працювала для компанії Pierre Cardin в Дубаях.

  • Обов'язкові тренування, на першому місці у плануванні мого часу. Маючи вже певну фізичну підготовку, для мене відкрито зараз багато напрямів, які я з задоволенням відвідую. З семи років  постійно пробую себе в різних видах спорту, постійно доказуючи собі, що можу опанувати все, наприклад, зараз навіть роблю стійку на руках. В теперішньому часі катаюся на конях, на роликах та велосипеді, граю у теніс, ходжу в басейн, займаюсь бігом  та обов’язково відвідую спортзал.
     
  • Я завжди із захопленням спостерігала за людьми, які займаються спортом. Перше моє знайомство із спортивною залою було ще у дитинстві, коли мої батьки взяли мене з собою на тренування. В дитинстві відвідувала танцювальні гуртки.
     
  • Прикладом для мене став батько. Часто намагалася за ним повторювати вдома вправи.
     
  • На жаль, все ж таки моя мрія займатися професійно акробатикою, так і не здійснилася, через певні обставини за період мого дитинства, та все ж з часом, це не завадило мені здобути певні гімнастичні навички.
     
  • На даний момент я вже не можу конкретно виділити один вид спорту. Я люблю все, що із ним пов'язано, можливо через це, я займалася різними і навіть несумісними видами спорту, постійно хотіла спробувати усе.
     
  • Що мені допомагає? Однозначно, можу сказати, що це в першу чергу, дисципліна та організація себе. Витривалість, яка необхідна кожній людині, аби досягти у житті результатів.
     
  • Спорт це навід’ємна частина життя кожної людини. Заняття спортом не лише тренують фізичне тіло, спорт - виховує дух.
     
  • Планую опанувати бойові мистецтва.
     
  • Завдяки спорту я дивлюся на життя простіше. Розумієш суть речей. І саме спорту, я можу завдячити за певні розуміння та за мої досягненні у інших сферах). Наполегливість у досягненні мети – чи не найкращий принцип, запозичений у спортсменів.
     
  • Іноді розумієш, що немає настрою, чи погода не така…але озираючись назад, ти просто розумієш, що стільки часу пішло на досягнення результату, що такі життєві дрібниці просто не варті того, аби зупинятися.


Читайте також:
Спецпроект “Зможеш і ти!”: Олег Пилипенко
 



 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Наполегливість у досягненні мети, бажання досягнути ту ціль яку ти собі поставив, ось що головне. І ніякі перепони не будуть на шляху. Можливо завдяки Анні більше почнуть замислюватись та почнуть працювати над собою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:00 Цілує орден сина… Очільник ОВА вручив родинам Захисників почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up