Спецпроект “Зможеш і ти!”: Дмитро Войтко

Спецпроект “Зможеш і ти!”: Дмитро Войтко
Медіа Корпорація RІА, засновник центру «Сенсей» Аліна Новинюк та фотограф Костянтин Ревуцький розпочали спецпроект, де відомі вінничани показують на своєму прикладі, як спорт та активність допомагає знаходити натхнення та сили для ділових та творчих вершин. Вони змогли. «Зможеш і ТИ!»

27 років, зріст 130 см, вага 50 кг

Рекордсмен України та 12-кратний чемпіон України з пауерліфтингу. На чемпіонаті Європи у 2007 році зайняв третє місце – в категорії дорослих, друге – серед юніорів.

Знімався в короткометражних фільмах, зокрема «Я кохаю тільки тебе» з Ольгою Сумською та Богданом Бенюком. Виступав на одній сцені з Олександром Ревою, резидентом Сomedy Сlub. Зараз тренує, виступає в шоу-проектах.

Відео дня
blockquote>
  • Спортом з дитинства я не займався. Мені було 15 років, коли я почав тягати штангу з позиції лежачи. Підійняти максимально важку вагу – в тому полягає суть пауерліфтингу. Найбільший мій особистий показник – 155 кг.
  • Хондродистрофія – так називається ця хвороба по-науковому. Багато хто з людей маленького зросту дуже комплексують. Проте, це не означає, що вони не можуть знайомитися з дівчатами краще, ніж високі хлопці.  
  • Спочатку було важко, але потім з кожним тренуванням ставало все легше. Спершу я напрацьовував техніку, а потім поступово збільшував навантаження. На початку я підіймав 20 кг. Через роки тренувань зміг підняти в сім разів більше.
  • «Лінь» - такого слова на тренуваннях не існує. А якщо пропустиш декілька тренувань, займатися буде важче, ніж завжди, - м’язи розслаблюються. Кожний прихід у спортзал підтримує тебе в формі.  
  • Я рахував, що за одне тренування я підіймав загальну вагу в 7 тонн.
  • На жаль, я не потрапив на Параолімпійські ігри: кут розгину руки був недостатнім. Зате  на Параоліпіаду поїхала моя мама: в Пекіні вона зайняла третє місце, в Лондоні – п'яте.
  • Мама трошки нижча за зростом, ніж я. Вона почала займатися пауєрліфтингом через три роки після мене. Коли я її готував до змагань, у спортзалі не було понять «мама та син». Я їй просто казав: налаштуйся, підготуйся та в результаті – зроби. За межами залу ми залишаємося тими ж мамою та сином.
  • Людина не має розчаровуватися, якщо в неї щось не виходить. Коли я бачу, що людина хоче зробити, я завжди буду намагатися їй допомогти – морально та фізично. Але я не буду стояти над нею, якщо вона просто не хоче.
  • Ти можеш підійняти більшу вагу за рахунок свого стремління. Надзусилля варто робити лише тоді, коли ти в собі впевнений. Інакше ти себе можеш загнати і, не дай Боже, більше не займатися.
  • Силу можна втратити, якщо сильно переживаєш. При цьому головне – налаштуватися та сказати собі: я все-таки можу це зробити.

Читайте також:
Спецпроект “Зможеш і ти!”: Олег Пилипенко
Спецпроект “Зможеш і ти!”: Анна Турапіна
Спецпроект "Зможеш і ти!": Ярослав Юргілевич
Спецпроект “Зможеш і ти!”: Іван Козак (Jozzz)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    А я постійно бачу цього персонажа набуханим в какашку по клубам. От уже гордість міста
  • Дарья

    Покоритель жіночих сердець, постійно його бачу з дівчатами. Молодець.
  • Вовк Андрей

    Дим, а в программе про паралимпийцев ты зачем бедолагу журналиста заставил комплексовать?)) Когда тот тужился пожать 60 кг. и ты добавил комментарий "это мой разминочный вес".))

    Удачи тебе и маме.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 Shahed 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up