Сергій Кармаліта: Вітаю із святим Різдвом від Команди Зе! (Прес-служба Сергія Кармаліти)

Сергій Кармаліта: Вітаю із святим Різдвом від Команди Зе! (Прес-служба Сергія Кармаліти)

Один із лідерів вінницької Команди Зе та відомий громадський діяч Сергій Кармаліта привітав земляків із Новорічними святами та Різдвом. А ще коротко прокоментував останні події у місцевій Команді Зе з огляду на вибори-2020 та кристалізацію реальних лідерів пропрезидентської партії у Вінниці та області.

– Перш за все вітаю кожну родину, кожного вінничанина, літнього та молодого, із найвеличнішим православним святом – Різдвом Христовим! Бажаю вам миру в Україні! Віри у власні сили та Господа Бога! Домашнього тепла, любові та злагоди в кожній домівці! В цей день помолимось разом за Україну! За кожного солдата-захисника! За всіх наших батьків, матерів, дітей… За кожного українця – по духу і по паспорту, в Україні та по всьому світу! І, як сказав наш президент Володимир Зеленський, подамо один одному руки і об’єднаємось навколо національної ідеї – сильної, єдиної, заможної та європейської України для кожного із нас! – зазначив один із лідерів вінницької Команди Зе Сергій Кармаліта.

– Сергій Володимирович, останнім часом ви більше зосередились на громадській роботі та для багатьох «випали» із Команди Зе… Невже ви передумали йти на вибори-2020 у місцевій команді президента Зеленського?

– Я був, є і залишаюсь у Команді Зе, в яку прийшов ще в лютому 2019-го. Тоді на Новий рік Володимир Олександрович сенсаційно для багатьох заявив, що йде у президенти. І в його перемогу мало хто вірив, навіть із теперішніх симпатиків та політиків ТОП-рівня. Але я повірив у Володимира Зеленського  як людину молоду, успішну та позитивну, якій по силах змінити Україну, побороти корупцію та зламати «совкові» схеми в політиці, де роками і десятиліттями були «всі всім свої»… Так я обрав свій шлях, свою стежину у велику політику, по якій наполегливо йду в рядах Команди Зе із того часу,  щоденно працюю для людей та із своїми помічниками проїхав всю область та всі райони Вінниці для зустрічей із людьми.

Адже в Новому 2020-му році Вінниця, наша область та вся Україна обиратиме нову місцеву владу – міських голів, голів ОТГ, депутатів, ради та виконкоми. І я в новому році за вашої підтримки бачу своє покликання та докладу всіх зусиль, щоб   стати депутатом міської ради Вінницької об‘єднаної громади.  Адже я вінничанин на 100%, виріс тут, живу, працюю, виховую доньку та сплачую податки до бюджету. А ще я знаю всі проблеми міста та його мешканців, опікуюсь спортом, молоддю, будинками-інтернатами, клубами  для літніх людей. А членство у вінницькій  Команді Зе – серед однодумців нашого президента Володимира Зеленського – дає мені ще більше сил, натхнення та віри у нашу перемогу в 2020-му році на всіх фронтах – від виборів до передової на Сході України.  Разом ми переможемо!

Щиро ваш Сергій Кармаліта
і вінницька Команда Зе

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up