Боксер В'ячеслав Узєлков вдруге збирається одружитися і обраницю не показує

Боксер В'ячеслав Узєлков вдруге збирається одружитися і обраницю не показує
  • Колишній боксер та екс-тренер телепроекту «Зважені та щасливі» В'ячеслав Узєлков повідомив, що збирається під вінець. Це може стати другим шлюбом вінничанина.

В соцмережі Інстаграм В'ячеславу Узєлкову поставили запитання: «Добрий день. Вас давно не було видно, як справи?».

На це запитання спортсмен відповів лаконічно: «Я одружуюся». Хто вона — нова обраниця, він не розповідає. Каже, що свої стосунки тепер триматиме в таємниці.

Зауважимо, що торік Узєлков вперше заговорив про нові відносини. Сказав, що його половинка живе з ним і вони знайомі понад 30 років.

Відео дня

Три роки тому, нагадаємо, стало відомо, що найромантичніша пара Вінниці, боксер В'ячеслав Узелков та його дружина Марина Боржемська, оголосили про розлучення. Як виявилося, у тренерів «Зважених і щасливих» останнім часом були досить складні стосунки. Марині довелося серед ночі тікати зі столичної квартири з двома дітьми.

Екс-дружина боксера В'ячеслава Узєлкова, фітнес-тренер Марина Боржемська в численних інтерв'ю розповідала, що довго приходила до тями після розлучення. Зараз жінка ростить двох дітей, сина Роберта і дочку Олівію, активно розвиває свою справу, багато працює, зняла квартиру у Вінниці і мріє накопичити на власне житло. Їх спільне житло у Києві перейшло у власність матері Узєлкова.

Згодом спортсмен пішов на шоу «Одруження наосліп», але стосунки з героїнею-нареченою у нього так і не склалися. Детальніше про це ми розповідали у цих матеріалах:

 

Читайте також:

Холодні палати, нестача ліків та обладнання. Прокурори перевірили, як лікують засуджених

За 15 рибин — понад 50 тисяч штрафу. На Вінниччині зловили браконьєра

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (35)
  • Marina Aleksandrovna

    Чем в жизни мне поможет эта информация???
  • Светлана Вишневская

    Какое счастье
  • Саша Самандас

    Та ты шо...🤣
  • Valerii Rudkov

    Гей браки в Україні дозволили ?

keyboard_arrow_up