«Ковток Мексики»: через тиждень буде справжня вечірка по-мексиканськи

«Ковток Мексики»: через тиждень буде справжня вечірка по-мексиканськи

 

  • У суботу, 18 листопада, вінничани зможуть більше дізнатися про Мексику.
  • Правда, за це доведеться викласти 35 гривень. Але організатори запевняють, що вигоди не шукають.

Організатори вечірки у мексиканському стилі «Ковток Мексики» підкреслюють, що це буде розважально-освітній захід з акцентом саме на культуру цієї заокеанської країни.

Чому саме Максика? Про це нам розповів координатор заходу Олександр Танасієнко:

— У реальному житті ми далекі від цієї країни, але вона така «інша». Цим вона і підкупляє. У багатьох немає можливості поїхати в саму Мексику, тому ми вирішили створити її клаптик прямо тут, у Вінниці, хоч і на один вечір.

Відео дня

 

Що включає в себе програма заходу:

  • Знайомство;
  • 30 хвилин з людиною, яка знає про Мексику все;
  • Майстер-клас з іспанської;
  • Караоке - запальна практика іспанської;
  • Кава-брейк по-мексиканськи;
  • Танцювальний майстер-клас;
  • Фотозони;
  • Конкурси з подарунками.

 

Захід відбудеться 18 листопада у коворкінг-центрі ДонНУ (вулиця 600-річчя, 21), триватиме з 15:00 до 19:00.

Захід передбачає організаційний внесок у розмірі 35грн.

Придбати квиток можна за телефоном - 0980917752 (Олександр).

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Иванов Иван

    да да переходите на халупы без дверей

    Иванов Иван reply Иванов Иван

    да долб..бы про Мехико даже мексикано не знают все
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up