До Вінниці «на Новий рік» завітала співачка Лілія Кіш - фотографуватися до Констянтина Ревуцького

До Вінниці «на Новий рік» завітала співачка Лілія Кіш - фотографуватися до Констянтина Ревуцького
Рожевоволоса красуня затишно примостилася в глибокому кріслі, позаду – ялинка та камін. Вінницький фотограф Костянтин Ревуцький створив нову новорічну локацію. Спеціально до відкриття приїхала співачка Лілія Кіш – підопічна дяді Жори, екс-учасниця гурту «Бігуді».

- В кожної зірки все життя проходить в дорозі. Новий рік ми зустрічаємо зазвичай на сцені.Позаминулого року ми в один вечір змінили три місця виступу. Проте, я не скажу, що стомилася від цього. Я почуваю себе у своїй стихії. Цього року ми будемо виступати та святкувати в Карпатах.

Об’єктив фотокамери працює, а Ліля,  здається, просто відпочиває після дороги з Києва, де напередодні презентувала новий кліп «Виноград» на музичному телеканалі М1.

Співачка каже, що не відчуває особливого розчарування через те, що зустрічає Новий рік не в затишному сімейному колі. Сама Ліля пояснює своє нейтральне ставлення до Нового року тим, що народилася у Львові.

Відео дня

- Ми ніколи не святкували Новий рік особливо пишно. Натомість, з великою шаною святкували Різдво. В цей день кожний запрошує один одного на 12 страв, смакують пампухами та кутею. Перед їжею обов’язково читаємо молитву. Пам’ятаю, в дитинстві ми їздили до наших бабусь та дідусів в навколишні села. Ми співали колядки, грали у вертепі - я була янголом», - каже співачка, загорнувшись в теплий плед в червоно-чорну клітинку. В руках - м’який медведик.

«Це все в мене з дому, - каже Костя Ревуцький, клацаючи фотоапаратом. – Наприклад, драбина – мого дідуся, їй набагато більше років, ніж мені. Дерев’яний кораблик зробив мій брат. Він подарував мені його, коли мені виповнилося вісімнадцять років. Цю шкуру на підлозі роздобули дівчата. Так куточок став домашнім, а не пафосним. Моє бачення Нового року передалося цьому місцю».

Ліля сміється: працювати з хаскі набагато легше, ніж з Матроскіним. Мова йде про кота, що був запрошений на проект Кості Ревуцького в підтримку бездомних тварин. В «Котовасії» знімалися шоумен та  ведучий Андрій Джеджула, скульптор Олег Пінчук, артист студії «Квартал-95» Артем Гагарін та інші.

- Бідолашний кіт… - згадує Ліля. - В мене вся сукня була в стразах та камінні. Тому йому, напевно, було не комфортно до мене притулятися. Ще йому в очі потрапляли спалахи від фотокамери. Але, сподіваюся, українським зіркам  вдалося звернути увагу людей на притулки.

Але найбільш масштабний проект цього року - “Гордість за». В ньому взяли участь 100 відомих українців. Проект потрапив до Книги рекордів України в номінації «Найбільший фотопроект з українськими зірками в національному одязі».

- Ми починаємо на побутовому рівні повертатися до свого коріння. Вишиванки перестали бути чимось музейним, зараз їх носять з джинсами. Це означає, що культура живе, а не жевріє в музеях. Дуже важливо робити свою культуру масовою, модною та загальновживаною. Тому що неможливо побудувати свою успішну державу, якщо забути своє коріння”, - каже Костя Ревуцький.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up