Повітряні сили укріпилися. Відновили боєздатність п’яти підрозділів зенітних ракетних військ

Повітряні сили укріпилися. Відновили боєздатність п’яти підрозділів зенітних ракетних військ
У Повітряних Силах Збройних Сил України відновили боєздатність п’яти підрозділів зенітних ракетних військ. Про це повідомили в регіональному Медіа-центрі Мінборони.

Відновили боєздатність підрозділів за рахунок перерозподілу комплектів ЗІП між полками і бригадами та їх ремонтну, проведеного штатними спеціалістами та фахівцями Укроборонпрому.
– П’ять підрозділів – це суттєвий внесок у зміцнення повітряного щита над Україною, – каже головний інженер зенітних ракетних військ Командування Повітряних Сил Збройних Сил України Василь Михиденко. – Найближчими днями буде завершено відновлення боєздатності ще двох підрозділів.
Фінансування зенітного ракетного озброєння, як пояснив Сергій Фурдик з регіонального Медіа-центру Мінборони України, досі було обмежене, і востаннє комплекти ЗІП оновлювали три роки тому - у 2011 році. Цього року, як підтвердив полковник Михиденко, фінансування отримали і розпочали тендерні процедури.
- У встановлені терміни ми укладемо відповідні договори і восени отримаємо необхідні нам прилади та обладнання, – сказав він.
 

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Анатолій Гриценко - колишній міністр оборони України https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=544859748967803&id=100003313481489 Прошу всіх небайдужих підтримати моє звернення до Президента ФІФА Йозефа Блаттера з проханням відсторонити збірну Росії від участі у чемпіонаті світу 2014 року та відібрати у Росії право на проведення чемпіонату світу 2018 року. Зсилка на петицію тут: https://secure.avaaz.org/ru/petition/Prezident_FIFA_Yozef_Blatter_Prizupiniti_chlenstvo_Rosiyi_u_FIFA_viklyuchiti_zbirnu_Rosiyi_z_ChS2014/?cjKItgb
  • Anonymous

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up