До Вінниці з’їхались «Автомайдан» та депутати, щоб підтримати вінницьких активістів та взяти Хорта на поруки

До Вінниці з’їхались «Автомайдан» та депутати, щоб підтримати вінницьких активістів та взяти Хорта на поруки
Близько 12 дня, сьогодні, 13 грудня, на площі Героїв Небесної сотні почався спільний мітинг вінницьких активістів та представників всеукраїнського руху «Автомайдан». Приїхали й народні депутати, щоб підтримати Юрія Хорта, який зараз перебуває у СІЗО.

На площі зібралось близько 300 активістів з прапорами «Автомайданів» різних областей, зокрема Києва, Житомира, Чернівців, Луцька, Рівного, Черкас, Тернополя а також політичні партії «Воля», «Правий сектор», «Свобода».

Previous Next

На початку зібрання співали гімн. Далі Отець Микола зачитав молитву.   

Відео дня

- Я сьогодні тут, бо мене обурило сьогоднішнє звинувачення в сепаратизмі вінницьких активістів, з якими ми простояли на Майдані, - сказав представник Київського що  "Автомайдану"  Дмитро Карп. 

На більшості плакатах у мітингарів були зазначені вимоги звільнити з СІЗО Юрія Хорта, затримання якого вінницькі активісти назвали політично мотивованим.

Previous Next
Previous Next

Previous Next

Зокрема, на сцену піднявся депутат Юрій Деревянко, який заявив, що він разом з депутатами Юрієм Шевченком,  Ігорем Луценко, який теж був політичним в’язнем під час Євромайдану та Дмитром Ярошем  готові понести особисті зобов’язання івідповідальність за Хорта, та взяти його на поруки.

Таке звернення вони додали до апеляції, в якій оскаржують утримання активіста в СІЗО на 2 місяці.  

Коментарі (29)
  • Анонім

    Слухай, Наумова, скільки забашляли за цю заказуху?!

    Цікаво, що за Порошенка і "іже с нім" голосували переважно відверті кацапи і їх - російськомовні українці.

    Порошенко говорить не набагато краще Азірова. Лиже зад москалям своїми "перемир'ями". А що робив вночі Зурабов в адміністрації президента?

    І насамкінець. Воно ж засновувало патрію ригонів свого часу.
     

     

  • Анонім

    Війна на сході почалась через таких як Олійник та Гройсман, тітушок та антимайданівців а також байдужих людей які сиділи дома та мовчали коли кацапи і сепари кричали рас
  • Анонім

    Каждый раз, когда уходит в небытие старшее поколение, вместо него на сцену должна подняться, еще более мощная когорта заблаговременно подготовленных, закаленных духом Израиля молодых евреев. Для этого необходимо как можно раньше выдвигать наших молодых людей на ключевые посты, доказывая всем и всюду их зрелость и гениальность. Пусть это пока не так, они дозреют на должностях. Кто у власти, тот умен, тот и прав.   "Катехизис еврея в СССР"
  • Анонім

    кодло геть, Олійника та Гройсмана на нари, тітушок та антимайданівців в АТО
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 Може бути гучно: жителів Вінницького та Жмеринського районів попереджають про роботи на родовищі 20:21 Жителя Хмільницького району засудили до 12-ти років тюрми за вбивство знайомої play_circle_filled photo_camera 19:43 На місці колишного лялькового театру роблять ремонт. Що тут буде і куди поділи декоративне панно? play_circle_filled photo_camera 19:14 Суд залишив під вартою підозрювану в держзраді Віолетту, яка «зливала» розвідувальні дані Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:38 Горіли офіси. Кадри з ліквідації пожежі на вулиці Зодчих у Вінниці play_circle_filled photo_camera 18:36 Надзвичайники врятували жінку з палаючого будинку у Жмеринці photo_camera 18:11 «Хочете квітів?» Дружина загиблого воїна з Кирнасівки розповіла про вандалізм на могилі чоловіка play_circle_filled photo_camera 17:21 П'яний вінничанин протаранив автівки та намагався втекти від патрульних 17:14 За два роки вінницькі бібліотеки списали майже два мільйони книг російською. Це більше ніж в інших містах 16:25 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:22 У річках України завершився нерест, але рибалки мають дотримуватися норм вилову риби 15:14 Курс «Управління БПЛА»: як у Вінниці навчають збирати FPV-дрони та керувати ними photo_camera 15:06 У Вінниці перекинулась пожежна машина, яка мчала на ліквідацію пожежі на Поділлі play_circle_filled photo_camera 15:00 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:21 Сирський вручив нагороду «Золотий хрест» військовослужбовцю Петру Большуку з Гайсинщини photo_camera 14:04 До 350 гривень за квиток: Скільки коштує доїхати з Вінниці до міст області 13:27 Під час пожежі у Хмільнику загинула жінка 12:19 Раніше судимий чоловік пограбував пенсіонерку у Вінницькому районі та втік до Києва photo_camera 12:05 Секрети найкращих дитячих стоматологів Вінниці клініки "ПАВЛІН"(Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up