Вінницьким спецпризначенцям на передовій потрібна допомога. Оголосили збір на авто

Вінницьким спецпризначенцям на передовій потрібна допомога. Оголосили збір на авто
  • Для евакуації поранених бійців вінницькому спецназу, який нині служать на нулі, потрібне авто. Оголосили збір. Давайте разом пришвидшимо покупку, а з нею і перемогу.

Про збір оголосив вінничанин Євгеній Бліщик. Власними силами бійці зібрали 100 тисяч гривень. Ще необхідно мінімум 150 тисяч.

Дану автівку використовуватимуть на передовій для евакуації поранених з поля бою.

— Вінницькому спецназу на передовій потрібна твоя допомога, — цитуємо пост. — За останніх десять днів я двічі був на передовій. Їздив до нашого Вінницького підрозділу спецпризначення. Це наші герої і захисники, які знаходяться на краю, на позиції нуль. Далі, за ними тільки мордор, де катують людей, знущаються з беззахисних та мародерять окупанти. Щодня, ризикуючи своїм життям, вони звільняють села та містечка від окупації російських військ. Повертають українцям свободу. Для успішного проведення подальших операцій їм вкрай необхідне авто. Для вас — чашка кави. Для хлопців — врятоване життя. 

Відео дня
Підтримати наших захисників можна перерахувавши кошти на карту: 5168 7520 8073 2541

Головний редактор 20minut.ua Вадим Павлов, нагадаємо, неодноразово допомагав збирати на авто для фронту та волонтерів. Одну з історій ви можете прочитати у матеріалі:

Довідка

Редакція RIA/20 хвилин має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Танкіст з Літина, який став Героєм України, розповів свою історію боїв на Херсонщині

Запеклі бої та мужні подвиги воїнів. Герой України «Шаман» розповів про війну

Коментарі

keyboard_arrow_up