Як і де українці беруть кредити

Знайшов якісну інфографіку - статистика як і де наші громадяни беруть кредити. Цікава інформація для загального бачення ситуації.

Декілька моементів, які варто відмітити
- Молоді споживачі найуспішніше обходяться своїми силами, без позик (76%).
- Популярність позик "у знайомих" швидко знижується. І вже нечасто зустрічається (19%).
- Кредитні карти стрімко відвойовують ринок (вже 47% населення)
- Ломбард - саме страшне слово для тих, хто цікавиться позиковими засобами (63%).

В той же час варто зазначити що кредит це просто фінансовий інструмент, яким потрібно вміти користуватися.

Будьте фінансово грамотними і користуйтесь усіма інструментами для досягнення успіху!

Коментарі (2)
  • Андрей Леонов

    На сайті UFG-bank https://procherk.info/news/6-info/99039-malovidomi-mfo-chi-realno-otrimati-poziku є рейтинг подібних маловідомих МФО, які відповідають всім перерахованим якостям зручного позичальника, який готовий дати клієнтам невелику суму на вигідних умовах, в цілодобовому форматі.

    Досить тільки зайти на сайт, вибрати відповідну МФО і протягом години отримати потрібну суму на будь - які цілі, без обмежень за віком, доходом, стажем роботи та іншими нюансами. Все це настільки зручно, що попит на такі послуги зростає день у день.

  • Федор Кокляев

    Впевнений, що зараз інфографіка змінилась. Я тут https://timer-odessa.net/news/kak_poluchit_dengi_v_dolg_esli_v_banke_otkazali_na_pravah_reklami_789.html читав статистику, що в 2020 році більшість людей звертаються з а допомогою до МФО. Подивіться, дані дійсно свіжі та достовірні.

Мені потрібен маркетолог...!?!

У бізнес-клуб часто звертаються з різноманітними запитами. Останній місяць порадував рядом звернень які, незважаючи...

Чи знайомі ви з терміном НЕТВОРКІНГ? Нетворкінг (англ. networking) — соціальна і професійна діяльність, спрямована...

Ренесанс світського життя Вінниці?

Як не крути елементів "світського життя" у нашому місті не так багато... Подекуди Театр Садовського радує прем'єрами та новими...

Платіть за газ по 3.9 грн/куб ...

Напевно всі уже вкурсі що тариф на газ з 1 травня змінився і став 6.9 грн за метр кубічний. Однак не всі помітили, що...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up