Максим Пашковський — слуга народу та опора Президента України у Вінниці

Навіщо успішному вінницькому юристу вибори, що планує зробити в якості депутата та скільки потрібно IT-спеціалістів, щоб Вінниця стала центром вітчизняної IT-індустрії.

Максим Пашковський народився та виріс у Вінниці, в дитинстві мріяв стати діджеєм та запалювати своєю музикою найвідоміші нічні клуби країни. Але після закінчення школи вступив до Києво-Могилянської академії, отримав юридичну освіту і за десять років побудував бізнес на співпраці з символом сучасної світової економіки — представниками IT-галузі. Лояльна до Президента України політична партія “Слуга народу” висунула Максима Пашковського кандидатом в народні депутати по мажоритарному виборчому округу №11 у м. Вінниця.

У цьому матеріалі — знайомство з Пашковським Максимом Ігоровичем, його принципами та планами. Все, що необхідно знати, якщо ви дійсно зацікавлені політичним майбутнім нашої країни взагалі та майбутнім нашого міста зокрема.

Про родину

Народився у Вінниці в родині інженера та вчительки музики. Класичний інтелігентний набір того часу. Виховували Максима батьки доволі суворо, але грамотно, пояснюючи кожну свою пораду або рішення. Батько — це характер, це системність, яку хлопець полюбив ще з малих років. Спочатку його вчили розуміти природу речей чи вчинків, а потім вже довіряли приймати власне зважене рішення. Це сформувало дуже цінне вміння, яке Максим Пашковський використовує впродовж життя.

Із мамою відносини більш ліричні, як із будь-якою мамою. Від неї чоловік отримав навички правильно розподіляти свій час та ресурси на корисне для душі і на все інше. Хоча б півгодини щодня, щоб послухати музику – мамина порада, аби відновити внутрішню гармонію. Мама для Максима Ігоровича приклад самовідданості, безумовної підтримки, неосяжної турботи.

Про дитинство та юність

Дитинство Максима Пашковського пройшло на зламі існування СРСР та у непрості “реформаторські” роки перебудови Горбачова й ще більш нестабільні 90-ті роки вже незалежної України. Тоді було модно збиватися у дворах в такі собі зграйки та жити в рамках цих зграйок ідеалами дружби, братерства, чоловічої солідарності. Поки батьки тяжко працювали, діти гралися у дворові ігри та мріяли колись вибратися із тієї тотальної бідності, що охопила в ті часи Україну і взагалі весь пострадянський простір. Діти тоді мріяли бути або бізнесменами або бандитами. На відміну від своїх однолітків Максим хотів стати діджеєм. У свої 12 хлопчина не уявляв життя без музики.

Про освіту

Освіта для Максима стала його опорою в житті. Вступ до Національного університету “Києво-Могилянська академія” із самого початку здавався примарним та нереальним. Але витративши рік на підготовку та практично нон-стоп місяць на саму вступну кампанію, Максим Пашковський став студентом одного із найпотужніших та найвідоміших університетів України. Юридичний факультет навчив дисципліни, критичному мисленню та вмінню швидко знаходити відповідь на будь-яке питання, що ставить життя. Юний мрійник, яким був хлопець до університету, перетворився на прагматика-професіонала.

Про бізнес

Кар’єру молодого політика умовно можна розділити на три етапи.

До отримання диплому «Києво-Могилянки» Максим міг лише підробляти за якісь кишенькові кошти в якості “збігай-постій в черзі за довідкою” або “напиши заяву туди-то”, хоч це і могло називатися для пристойності молодшим юристом. Звичайна чорнова робота, яка не мала нічого спільного із справжніми юридичними справами для професійного задоволення чи розвитку.

Після отримання диплому юридичний статус виріс і почали з’являтися справи, які дозволили Максиму хоча б трохи наблизитися до рівня, коли можна насправді використовувати весь арсенал знань та умінь, щоб приносити користь справі. Хоча потрібно констатувати, що класичний юридичний бізнес в Україні теж став заручником обставин та величезної корупції на всіх ланках судової системи. Можна мати безліч юридичних аргументів, щоб виграти справу, але суддя вже отримав хабар — беззаперечний аргумент, який потрібно відробляти.

IT-бізнес повністю змінив уявлення вінницького юриста про сучасну економіку та економічний потенціал України. Талановиті люди створюють речі, які активно купує Захід та США за іноземну валюту. При цьому ці підприємці не забруднюють природу, не вирубують ліси, не займають дитячі майданчики під ТРЦ. Але у них є низка заздрісників у вигляді служб, відомств, різних конкретних впливових осіб, які просто хочуть забрати у IT-спеціалістів результати їхньої роботи. Співробітництво із IT у сфері захисту інтересів цієї галузі повністю змінило підходи в роботі та структуру бізнесу підприємця.

IT — успішний надприбутковий бізнес-сегмент, який може собі дозволити захищати свої інтереси найкращими ресурсами із наявних в Україні. Що головне – цей бізнес фінансово може собі дозволити і корупцію, але принципово на всіх рівнях цього не впроваджує, бо корупція моментально вбиває цей бізнес, розрахований на абсолютно легальний статус не лише в Україні, а й за кордоном!

Яка програма як депутата?

Найголовніше — це повна підтримка курсу Президента України Володимира Зеленського та політичної партії “Слуга народу”, яка висунула Максима Пашковського кандидатом в народні депутати України по мажоритарному виборчому округу №11. Головний принцип — бути частиною команди. І додатково величезною відповідальністю є те, що саме він — частина команди Президента та балотується від рідного для нього округу та Вінниці взагалі!

Головне завдання команди Президента України та політичної партії “Слуга народу” – повна ліквідація старої системи корумпованої влади та побудова ефективних політичних механізмів нового типу.

Максим Пашковський— легальний бізнесмен, якому не потрібен статус «недоторканності». Тому є повна підтримка намаганням Володимира Зеленського та партії “Слуга народу” назавжди позбутися цього застарілого елемента влади. Якщо депутат втратив довіру виборців, народ, який його обирав, має отримати змогу цього депутата звільнити! Це абсолютно нормально. Більше того — необхідно! Хто планує витратити умовний мільйон доларів і сховатися за ширмою депутатства, той відразу має розуміти свої перспективи бути відкликаним!

Посилення відповідальності за корупційні злочини — винятново “ЗА!” Команда Президента та політична партія “Слуга народу” має дуже зрозумілу позицію стосовно цього питання: хто не корупціонер — тому боятися нічого, а корупціонери всіх рівнів мають боятися, і це теж норма! Тобі народ та країна довіряють змінити його життя на краще, а не красти у них. Зламати систему поруки в корупційних схемах буде непросто, але ВолодимирЗеленський із потужною підтримкою політичної партії “Слуга народу” здатен розтрощити ці застарілі корупційні проекти, що працюють десятиліттями!

Значне збільшення видобутку вітчизняного газу. Всі ми розуміємо, що довгі роки олігархам було вигідно купувати газ у Росії, пояснюючи народу це тим, що власного газу не вистачає, не добувається, не тієї якості і тому подібне. Натомість, український газ йшов не на побутові потреби народу, а на експорт або для власних потреб олігархів. Політична партія “Слуга народу” повністю та безальтернативно підтримує ініціативу Президента України значно збільшити видобуток українського газу та збільшити квоти саме українського газу для потреб населення! Комунальні послуги мають бути доступними і не повинні бути головним фактором бідності народу України.

Підтримка малого та середньогобізнесу — один із найважливіших векторів роботи Президента Україна та політичної партії “Слуга народу”! Це додаткові робочі місця, це додаткові надходження в місцеві бюджети, це потужний пласт людей, які дійсно щось створюють, а не живуть за рахунок тіньових схем, крадіжок чи хабарів. Максиму Ігоровичу як людині, що має власний бізнес дуже добре відомо, що таке тиск на підприємця податкової чи інших державних служб, які мали б допомагати, а не вимагати відкатів та хабарів!

Одним ізголовниху майбутній діяльності Максима Пашковського стане вектор підтримки та захисту від свавілля представників малого та середнього бізнесу. Адже кандидату добре відомо, які проблеми штучно створюються бізнесу, та як потрібно із цими проблемами боротися. Бо це не нормально, коли людина рік створює продукт, який приносить користь та годує співробітників компанії, але якийсь чиновник вимагає половину річного доходу цього підприємця собі в кишеню, бо “заріжу проект ще на етапі легалізації”! Добре відомі десятки, якщо не сотні випадків, коли підприємці через таке ставлення чиновників повністю згортали свою діяльність та покидали територію України.

Вінниця — це все

Для Максима Пашковського – представника партії «Слуга народу» його рідне місто Вінниця — це все: і дитинство, і батьки, і друзі, і клієнти. У Вінниці він народився, виріс та живе. Тут його добре знають сусіди, майже кожного дня Максим гуляє вулицями нашого міста. Як і багато вінничан, робить покупки на “Урожаї”, ходить до вінницьких кінотеатрів, магазинів, закладів харчування. Максим Пашковський — не варяг і не людина одного дня, якому вчора показали Вінницю, а завтра він має полюбити це місто, округ і виграти вибори. Справа у іншому.

Для чоловіка-політика депутатство — це можливість стати рушійною силою нової історії України, що вже розпочалася із безпрецедентної підтримки Володимира Зеленського на виборах президента. Політична партія “Слуга народу” — це фундамент майбутніх змін, основа підтримки курсу Президента у Верховній Раді України.

Старі політики “годували нас” неможливістю прийняти той чи інший закон, бо не вистачає голосів, не вистачає компромісів, не вистачає совісті. В команді Президента та політичної партії “Слуга народу” Пашковський Максим Вікторович йде у Верховну Раду України, щоб нарешті почало вистачати і голосів, і злагоджених дій, і совісті!

Підтримайте зміни, якими ми будемо пишатися!

Максим Пашковський — слуга народу у м. Вінниця!

Максим Пашковський — слуга народу та опора Президента України у Вінниці

Навіщо успішному вінницькому юристу вибори, що планує зробити в якості депутата та скільки потрібно IT-спеціалістів,...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up