До уваги представників ЗМІ!

 

Шановні журналісти!

Запрошуємо вас взяти участь в обговоренні питань добору та кваліфікаційного оцінювання суддів.

16 листопада 2017 року у конференц-залі Вінницького апеляційного адміністративного суду, який розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14 (8 поверх) відбудеться круглий стіл з питань добору та кваліфікаційного оцінювання суддів.

Початок заходу об 11:00 (реєстрація учасників з 10:30)

Організатори заходу: Вінницький апеляційний адміністративний суд спільно з Асоціацією правників України, Проектом Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» та Вищою кваліфікаційною комісією суддів України.

Мета заходу: Обговорити особливості добору та кваліфікаційного оцінювання суддів.

У рамках заходу будуть обговорюватись наступні питання:
– Кваліфікаційне оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів;
– Добір кандидатів на посади суддів місцевого суду;
– Конкурс на посади суддів Вищого суду з питань інтелектуальної власності.

Учасники дискусії: представники Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Вищої ради правосуддя, члени Ради суддів України, кандидати на посади суддів Вищого суду з питань інтелектуальної власності, судді, представники Асоціації розвитку суддівського самоврядування в Україні, адвокати, науковці.

З метою належної організації умов та облаштування максимально зручних для Вас місць, просимо завчасно повідомити про Вашу присутність у заході прес-секретаря суду – Ірину Вельгус.

За додатковою інформацією Ви можете звертатись за телефонами:
(0432) 55-75-14 – прес-служба ВААС;
(096) 96 028 73 – Ірина Вельгус.
е-mail: [email protected]

 

Коментарі (0)
А чи знаєте ви, які спори розглядають адміністративні суди?

Софійка радо розповість вам, що таке адміністративний суд, які спори він розглядає та багато іншого у новому презентаційному...

Коротко про кар’єрні сходинки для тих, хто прагне служити Феміді

Ще з юного віку  діти мріють про свої майбутні професії, обговорюють з ровесниками,  ким вони будуть, коли виростуть....

Що ви знаєте про правосуддя в Україні? Допитлива дівчинка Софійка розповість школярам і не тільки про усе...

Що ви знаєте про правосуддя в Україні? Мандруйте просторами судової системи нашої держави разом із допитливою Софійкою, яка...

Локальні акти суб’єктів владних повноважень не є першорядними при зверненні до суду

Адміністративні суди вказали: документи щодо усунення недоліків залишеної без руху апеляційної скарги мають бути...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 Shahed 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up