Війна? Війна??? Війна???!!!

Війна? Війна??? Війна???!!!
Тисячі поранених, сотня убитих. Вогнепальна зброя з обох сторін. Чи стане Україна другою Югославією, зараз залежить від кожного з нас

Колись про події  лютого 2014 року, діти читатимуть у підручниках історії. Дуже хочеться, щоб це були підручники саме історії Соборної України, а не якогось іншого державного утворення.

Народ України зрадили. Його зрадив президент, парламент, уряд, влада, опозиція. Мирні шляхи були, їх було багато. Натомість люди, за яких ми голосували, кинули усіх українців у пекло збройного конфлікту.

Складається враження, що події у Києві були сплановані заздалегідь. Важко навіть зрозуміти, що саме стало іскрою, яка запалила війну у центрі столиці. Ніякої "прелюдії" - одразу жахіття. Одразу загиблі.

Відео дня
> Одне очевидно - люди, які зібралися зранку біля Верховної Ради 18 лютого, прийшли саме на мирний протест. Але... 

Рішучі дії силовиків, які не жалкуючи куль і людей, розчистили "майданівські" локації, технічне відключення "П'ятого каналу", закриття метро, урядова заборона в'їзду до столиці, наштовхують на думку, що 18 лютого заздалегідь визначили, як день знищення Майдану.

Але Майдан вже давно перестав бути місцем, яке можна зачистити. Це стан, в якому живе країна. Не пройшло і кількох годин після загострення насилля у Києві, як люди уже пішли на штурм обладміністрацій, відділків міліції та СБУ у Західній Україні. 

Важко повірити, що люди, які планували розгін Майдану, думали, що події будуть розвиватися інакше. Схоже, Україна зіткнулася з силою, яка свідомо працює на розкол держави. Штучно створених протиріч між населенням різних регіонів України більш ніж достатньо, щоб зманіпулювавши ними, зіштовхнути людей лобами. 

Чи скотиться Україна у яму громадянської війни, залежить від кожного з нас. Звичайно, говорити про "мирний протест" зараз уже немає сенсу. Але якщо головна мета ворога українського народу - це скористатися розколом суспільства, то головною метою патріотів має бути збереження єдиної держави.

Слава Україні!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    + Разогнать всех к чертям!
  • Anonymous

    Ви хочете поговорити про це?
  • Anonymous

    Євгеній, повністю поділяю Вашу думку.
  • Anonymous

    Вінницький ПІП ГАПОН - провокатор-сексот Юрій Павленко Хорт "випадково" опинився в епіцентрі подій під час стрілянини під управлінням СБУ у Вінниці. "- Чому ж тоді ваші підлеглі збирають інформацію про вінницьких активістів?, - питає вінничанка. Громада бурхливо підтримала питання вінничанки. - Мені такі факти невідомі, - сказав В. Запорожець." Фото доказ присутності Юрія Павленка Хорта, який дивним чином гуляє на волі будучи засудженим умовно і вкотре порушив закон захопивши ОДА У Вінниці. Правда дивно... А хто ж тоді громив будинок обласної прокуратури у Вінниці ? Невже помста за відкриті кримінальні справи і суди руками радикальних молодиків...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up