У Вінниці не вистачає лікарів та медсестер, які готові працювати у «ковідних» бригадах

У Вінниці не вистачає лікарів та медсестер, які готові працювати у «ковідних» бригадах
  • Лікарні міста, які надають допомогу хворим на COVID-19, потребують лікарів та медсестер.
  • Люди, які працюють у таких умовах, мають доплату до заробітної плати.

У Вінниці триває набір медпрацівників для роботи у відділеннях для лікування хворих на COVID-19.  Міські лікарні №1 та №3 запрошують на співбесіди лікарів і медичних сестер, які мають бажання і можуть працювати у медичних «ковідних» командах. 

— На сьогодні у нас є потреба у збільшенні кількості «ковідних» команд, оскільки кількість пацієнтів збільшується дуже динамічно — за останню добу COVID-19 діагностовано у 81 вінничанина.  Багато пацієнтів потребують стаціонарного лікування та кисневої підтримки, — розповідає Олександр Шиш.

Тож, медичні працівники, які мають бажання працювати у «ковідних» командах, можуть звертатися у відділ кадрів МКЛ №1 (Хмельницьке шосе, 96) і відділ кадрів МКЛ №3  (Маяковського, 138) . 

Відео дня

 

Читайте також:

Нові карантинні зони. Вінниця знову потрапила у «помаранчеву» зону

У Жмеринці помер Юрій Світлак. Він балотувався у мери

Новий антирекорд по СOVID: в Україні +4 027 за добу. Скільки на Вінниччині?

Хабарі за інвалідність у МСЕК. Піднімають справи, які можуть бути «липовими»

У Вінниці в лікарнях колапс через ковід. На 200 койках оформили 211 пацієнтів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (65)
  • Mychajlovych Alex

    Хай клоун допомагає...
  • Лиля Мандрусевич

    Скоро пацієнти будуть лікуватися самі.За такі гроші і ці медичні працівники потікають.
  • Макс Братчук

    Увидел эту фотку и подумал что на первой подстанции опять крыша течёт и плесень.
    Значит всё путём, ремонт сделан как и было обещано.
  • Dima Koshevets

    Поставте зарплатню 20 000грн чистими і буде багато бажаючих

    Микола Борисович Бухни reply Dima Koshevets

    Dima  Koshevets де в кого вона  більш 30

    Marie Massalova reply Dima Koshevets

    Дима Кошевец уже не будет. Повыезджают все, кто сможет. Вопрос только изучение языка

    Татьяна Решовская reply Dima Koshevets

    Дима Кошевец уже приклад є такої зарплати з сімейними... Ау.. ви де... Ааа.. я дома, бо працюю 3 години в день.... Ау... В мене дитина... Ааа.  Напишіть мені у вайбер... Ну попайте ніс... От так працюють на 20000
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up