Нові підозри на коронавірус: на Вінниччині закрили у бокси чотирьох хворих

Нові підозри на коронавірус: на Вінниччині закрили у бокси чотирьох хворих
  • Сьогодні на Вінниччині зафіксували нові підозри на коронавірус Covid-19. Це четверо людей, які приїхали з країни, де є епідемія.
  • Станом на 20.00 17 березня в Україні лабораторно підтверджено 14 випадків COVID-19, з них 2 летальних

У вівторок у Вінницькій області зняли підозри коронавірусом Covid-19  у двох хворих. За словами заступниця директора Департаменту охорони здоров’я Вінницької ОДА Надія Марусяк, вірусологічною лабораторією їм діагностували вірус грипу «А».

— Але ми маємо чотири нові підозри на коронавірус — особи, які прибули з епідемічної території. Пацієнти перебувають на стаціонарному лікуванні в боксованих палатах під постійним медичним спостереженням. На даний час стан пацієнтів задовільний. Наразі визначені контактні особи, які самоізольовані та знаходяться під постійним медико-санітарним наглядом, — сказала Надія Марусяк.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

В області облаштовано 290 ліжок, із них 89 боксів та 51 полубокс.

В Україні вже 14 випадків коронавірусу

В Україні 14 випадків коронавірусу та дві смерті, повідомляє Центр громадського здоров’я України.

Станом на 20.00 17 березня лабораторно підтверджено 14 випадків COVID-19, з них два летальних.

За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано 14 позитивних результатів на COVID-19:

  • Чернівецька (10),
  • Житомирська (1),
  • Київська (1) області та м. Київ (2).

Із виявлених сьогодні:

  • Київська обл. (1) — 44-річний чоловік, що був закордоном;
  • Чернівецька (6) — 33-річна жінка (летальний), особи віком 31, 10, 18 років, двоє дітей віком рік і десять місяців та шість місяців. Усі з них є контактними особами раніше підтвердженого випадку.

Вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров’я України досліджує не лише зразки людей, яким встановлено підозру, а і встановлених контактних осіб.

Загалом вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров’я України дослідила більше 640 зразків.Станом на 16 березня у Вінниці в медичних закладах перебувало двоє хворих, яких підозрюють на коронавірусну інфекцію.

Вінничани скаржаться на відсутність захисних масок в аптеках. Оприлюднили список аптек, в які мають надійти засоби захисту.

У Вінниці почали діяти жорсткі обмеження через коронавірус. Наша журналістка близько десятої години ранку пройшлась в районі залізничного вокзалу.

Голова Вінницької ОДА Владислав Скальський провів брифінг щодо заходів, які здійснюватимуться в області з метою запобігання коронавірусу, в онлайнрежимі.

В управлінні патрульної поліції у Вінницькій області, нагадаємо, через коронавірус обмежують прийом громадян. За інформацією управління, ведеться прийом лише з невідкладних питань.
 

Читайте також:

Жорсткий карантин: в Україні припиняють рух всіх поїздів та електричок

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • арлн

    чому цих людей пускають в люди
  • Алевтинка Ящук

    Зачем они везли сюда этот кошмар?
  • vasa defrar

    Хватит гундеть, мойте руки и ходите в маркеты и все будет хорошо !
  • Swrg

    Пообсерались все...
    За словами заступниця директора Департаменту охорони здоров’я Вінницької ОДА Надія Марусяк, вірусологічною лабораторією їм діагностували вірус грипу «А»
    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/Zdorovya/novi-pidozri-na-koronavirus-na-vinnichchini-zakrili-u-boksi-chotiroh-h-11042516.html?utm_source=gravitec&utm_medium=push&utm_campaign=

    Ошибки исправь, писака(!)

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up