У МОЗ розповіли, що карантин буде послаблюватися 22 травня, 1 та 11 червня

У МОЗ розповіли, що карантин буде послаблюватися 22 травня, 1 та 11 червня
  • Міністерство охорони здоров'я України розробило контрольні дати для пом'якшення карантину: це 22 травня, відповідно потім 1 та 11 червня, і так далі.

З такою заявою сьогодні виступив глава відомства Максим Степанов.

За словами чиновника, у міністерства розроблений чіткий алгоритм щодо зняття обмежень, тобто показники, які будуть, в кінцевому підсумку, впливати на пом'якшення карантину.

— Більш того, у нас за цими показниками є прогнозовані дати, коли ми вважаємо, що можемо досягти цих показників. У нас є контрольні дати, які ми розробили для себе: це там 22 травня, потім 1 червня, 11-е і так далі, —  розповів Максим Степанов.

Відео дня

Крім того, він додав, що на найближчому засіданні Кабінету міністрів буде прийнято постанову щодо алгоритму МОЗ про зняття карантину. Також відкриття дитячих садків планують представити на цьому тижні.

— Я вважаю, що вже на цьому тижні сьогодні-завтра ми презентуємо все це. Ми вважаємо, що ми будемо звертатися до уряду, щоб було затверджено це відповідною постановою, — заявив Степанов.

Нагадаємо, що за останню добу в Україні видужала рекордну кількість пацієнтів.

 

Читайте також:    

Дані по СOVID-19 на 13 травня: в Україні вже 16 425 хворих, на Вінниччині +48 за добу          

Головне про СOVID-19 за 11 травня: на Вінниччині 879 підозр та послаблення карантину

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Сергей Гончар

    годная идея - делать следующее ослабление через период, который меньше инкубационного

    Константин Карачун reply Сергей Гончар

    Сергей Гончар годная идея транспорт сделать с оплатой безналичными способами.
  • Look AtMe

    Шо б вы здохли зеленая нечисть! Транспорт пустите!!! Vиблядки
  • Олег Сивак

    заканчивайте
  • Ols Kat

    Спочатку дозволять заходити в тролейбус без перепусток, а через день передумають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up