Коронавірус у будинку-інтернаті та в школі. Виявили 20 хворих, які не мають симптомів

Коронавірус у будинку-інтернаті та в школі. Виявили 20 хворих, які не мають симптомів
  • Два спалахи коронавірусу виявили на Вінниччині. Один в інтернаті для людей з інвалідністю, інший — у школі-інтернаті. Відзначають, що кількість хворих сягнула 20 чоловік.

У Тиврівському обласному будинку-інтернаті для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку виявили сім хворих працівників та стільки ж хворих підопічних.

Першою там захворіла санітарка. Вона мала симптоми та залишалася вдома. Однак, у закладі вирішили протестувати усіх.

— Перевірено методом ПЛР 176 працівників та 189 клієнтів закладу. Коронавірус виявлено у 7 працівників та 7 підопічних. У жодного з них не спостерігаються прояви хвороби. На цей час хвороба протікає безсимтомно. Працівники перебувають на амбулаторному лікуванні під наглядом сімейних лікарів. Клієнти закладу госпіталізовані для постійного нагляду та медичного контролю в лікарню. В закладі проведено дезинфекцію та посилено контроль за станом працівників та клієнтів, — зазначають у повідомленні на сайті ОДА.

Відео дня

Також коронавірус виявили у п'яти дітей та одного працівника з брацлавської школи гімназії. Симптоматику захворювання спочатку виявили у двох дітей, однак у лікарні пневмонії не підтвердили.

 

Читайте також:

В області за добу виявили 46 нових випадків COVID-19: дані по Вінниці та районах

Хворі пацієнти та працівники: у центрі серцево-судинної патології виявили COVID-19

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Тетяна Пономарьова

    Хватит нести бред.Никакого короновируса нету и заговор всемирний зааончится все в один лень как и начался.
  • Наталия Войт

    Опять 20 минут опозорилась.Короновирусная газета.
  • Руслана Кристофорова

    Не пишіть дурню. Інтернет кишить вашою супер новиною. Знайшли спалах.... І що? Скільки грошей піде по карманах на ваш спалах? А скільки на лікування тих бідних коронавірусних?
  • Людмила Нечай

    Чому хворими називають людей, які не мають ніяких симптом і скарг.???. Раніше хворими вважались люди яки мають скарги на самопочуття, а зараз  всі хворі , тому що  в кожної щось є якійсь вірус чи ще щось.🤣  А ми то думаємо  чому по статистиці  кожного дня  стільки хворих, яких ніхто не знає а тут он що .... Ми їх не знаємо тому що вони безсимптомні.

    Руслана Кристофорова reply Людмила Нечай

    Я ж говорила до сімейної лєкарші приїхали в четвер і п'ятницю брати в мене- чому не брали в чоловіка для чого ще раз машину до мене гнати потім аналіз на Вінницю везти. Вона каже - контактуючим роблять на14 день а я їй кажу то чого в мене не брали на 14 день а взяли на 7 день. Мовчить. Всі вони пов'язані між собою і наживаються на людях. Сволочі - Бог їм суддя.

    Юлія Рузяк reply Людмила Нечай

    Руслана Кристофорова правильно треба це висвітлювати !!! Люди повинні знати що робиться! Цікаво ставлять діагноз і пишуть статистику ) щоб підтвердити достатньо один раз взяти , а щоб нібито вилікувати обов’язково 2... цирк, а люди без грошей і без роботи , є кому дякувати !

    Руслана Кристофорова reply Людмила Нечай

    От і я ж про це. Симптомів не було. Я сварилась зі своєю '' лікаркою'' тому так швидко взяли повторні. А чоловіка мого посадили на ізоляцію на 14 днів то ще сидить вдома завтра мають брати аналіз і недай бог вони щось напишуть то я вже тивровом не обмежусь- буде Київ гудіти. Задовбали вже зі своїм к.19 скільки можна. Ні температури нічого взагалі , а вони мені кажуть це у вас безсимптомний імунітет буде на усе життя.

    Юлія Рузяк reply Людмила Нечай

    Руслана Кристофорова вам ще пощастило що так швидко взяли повторний, коли в тиврові був нібито «нульовий пацієнт» то на 2 тижні закрили, тоді аж взяли знову , при тому що симптомів не було . От зручний вірус нема симптомів , а хворих все одно , а скільки ж коштів на боротьбу виділили...

    Людмила Нечай reply Людмила Нечай

    Руслана Кристофорова у Вас не було симптомів?

    Руслана Кристофорова reply Людмила Нечай

    Людмила Нечай я теж хочу почути відповідь на ваше питання. Я одна із... там працюючих - кухарем, у мене вірус знайшли 4.07. а 9.07 і 10.07. брали знову аналіз - обидва негативні. За чотири дні пройшов вірус. В лікарняному листі написали - загальні захворювання. Які ще захворювання? Чому не пишуть що коронавірус? Для чого ви пишете цю статистику? Де ? Хто хворий? А як вже винайшли хворих то лікуйте а не зачинили вдома і що хочете тей робіть. А по телевізорі списуєте мільярди  на коронавірус.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up