COVID-19 у Вінниці. Зростає кількість смертей та нових випадків серед пенсіонерів

COVID-19 у Вінниці. Зростає кількість смертей та нових випадків серед пенсіонерів
  • У Вінниці більшає кількість літніх людей, які хворіють на коронавірус. Також у місті підвищився показник летальності від цієї хвороби.

— Більшість людей, які помирають з діагнозом коронавірус – це пацієнти віком  70 +. Вони і є в основному пацієнтами реанімації. Причиною цьому є те, що збільшилось інфікування осіб похилого віку, — каже директор департаменту охорони здоров'я міської ради Олександр Шиш. — Тобто інфікуються люди різного віку, але молоді переносять хворобу на ногах, або безсимптомно, а їхні родичі похилого віку, до яких вони ходять в гості, інфікуються, і перебіг хвороби у них набагато важчий, і у 10 % приводить до летальності.

До смерті призводять в першу чергу обтяження такі, як супутні хвороби. У літніх людей є чимало патологій: інфаркт, ожиріння, гіпертонічна хвороба, серцева недостатність, цукровий діабет 2 типу. 

У Вінниці станом на 25 січня 11710 зафіксованих випадків коронавірусної хвороби. 

Відео дня

— Під контролем сімейних лікарів перебуває 1467 людей. З них 527 – члени сімей, контактні громадяни, групи ризику інфікування коронавірусом. 897 – з встановленим ковідом (легкий або безсимптомний перебіг) та 43 особи з підозрою на коронавірус, — додають на сайті міськради.

 

Читайте також:

Яка ситуація з COVID-19 на Вінниччині та Україні станом на 25 січня

Локдаун у Вінниці закінчився: що працює, а що ні? Інструкція в картинках від «20хвилин»

Три смерті та 67 нових випадків. Дані про COVID-19 по Вінниці та районах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Людмила Максимчук

    Головна причина - в тому , що діти і молодь не дивляться зомбоящик, в них відсутня параноя, страх який може загнати в могилу на пустому місці. Вони  просто хворіють як і хворіли раніше любою  простудою.
  • Тетяна Ніколюк-Гарда

    А хай пенсіонери більше кучеуються на площі біля міської ради...
    Вибачте за сарказм, але самі лізуть в натовп, а потім хворіють(((
  • Василь Сполович

    Зараз люди стали більше вірити в КОВІД чим у бога,добилися бандюки свого.
  • Юля Жученко

    Ситуація в тролейбусі..це ще було в листопаді..
    Їду я з жд-вокзалу, переді мною сидять дві бабулі і стоїть дідок юіля них. Одна до другої каже:"так боюся цього коронавірусу, бо ж нас  хочуть звести з цього світу і.т.п" поговоривши про ковід інша запитує:"а ти куди їздила?", друга відповіла...!☝️"їздила на базар подивитись по чому яйця, бо скоро пенсія, то треба буде поїхати купити, бо вчора...! їздила то були десь на 10коп, десь на 20 дорожчі, бач ціна впала"!
    В мене від цього пропав дар мовлення!
    "Я боюсь ковіду, але щодня їздю на ринок подивитись по чому яйця"!!!
    А потім скулять, щобідних пенсіонерів винищують!

    Наташа Иванова reply Юля Жученко

    Юля Жученко типично ) Пример из Калининграда: в самом начале карантина когда все по домам сидели, пенсионеры кучкуются в общественном транспорте. Один журналист решил выяснить куда же они ездят в основном, просто проследить. Оказалось никуда. У них просто утренний моцион. Они ездят по кругу, встречаю знакомых, общаются...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up