ВІН І ВОНА. Точка кипіння: ерогенні зони жінки, як шлях до насолоди

ВІН І ВОНА. Точка кипіння: ерогенні зони жінки, як шлях до насолоди
  • Дарувати блаженство — це своєрідне мистецтво. А починати romantic варто з пестощів, які розслаблять та налаштують на потрібну хвилю.
  • Щоб було легше кохану звести з розуму, розповімо про всі можливі ерогенні зони жіночого тіла.

Думаю, всі знають, що таке ерогенні зони на тілі. Але, все ж, якщо хтось не знає, скажу, що: ерогенні зони — це ділянки шкіри або слизової на тілі жінки, при стимуляції яких виникає сексуальне збудження і/або оргазм.

Звичайно ж, у руках досвідченого коханця ерогенною зоною може бути все жіноче тіло — від кінчиків пальців ніг до маківки. Однак, варто пам'ятати про базові точки, дотики до яких викликають максимум задоволення. Візьміть на озброєння, адже восени ночі стають довшими. Ось перелік ерогенних точок у жінки, які повинен знати кожен чоловік.

Мочки вуха. Вони буквально переповнені нервовими закінченнями і настільки чутливі, що багато людей збуджуються навіть від гарячого шепоту. Спробуйте поцілувати вуха партнерки — це абсолютно точно запалить її і зробить пристраснішою.

Відео дня

Шия. Оминути шию неможливо. Це, певно, перша ерогенна зона, яка спадає на думку. Тут безліч нервових закінчень, тому приємно все — коли цілують, гладять пальцями. Погодьтеся, навіть уявляти приємно.

Поцілунки в шию — один з голлівудських романтичних штампів, і це не просто так. Шкіра тут тонка і чутлива. Задня сторона шиї — про цю зоні мало хто знає, але вона дуже ефективна.

Ще в Стародавній Японії ця частина жіночого тіла вважалася ерогенною зоною. Жінки ніколи не оголювали її на людях, а тільки для коханого чоловіка.

Плечі і спина. Цілуючи, пестячи шию, не забувайте про плечі. Особливо це буде збуджувати, якщо дівчина ще одягнена, а ви, оголивши одне плече пройдетеся легко кінчиками пальців уздовж, прокладете доріжку поцілунками.

Спинка теж призначена не тільки для масажу. Хоча, почати, звичайно, можна і з масажу, а потім, коли дівчина розслаблена застосувати ніжні збуджуючі ласки. Пройдіться вздовж хребта, потім обійдіть всю спинку, звертаючи увагу на реакцію і визначаючи найбільш чутливі точки.

Кисті та зап'ястя. Шкіра на внутрішній стороні зап'ястя тонка і ніжна, а на пальцях — неймовірно чутлива. Саме тому, стискаючи зап'ястя партнерки або цілуючи можна легко привести її у стан збудження. Ну, а далі вона вже в ваших руках. Не забувайте спостерігати за її реакцією та отримувати насолоду від процесу. 

Внутрішня поверхня рук, особливо ліктьові згини також напрочуд чутливі. Тому пропустити їх те саме, що залишитися без десерту. 

Соски. Друга за ступенем чутливості точка на жіночому тілі. При масажі сосків збуджуються ті ж участки мозку, що і при стимуляції клітора. Правда, з кліторальним феєрверком це не зрівняється: ці збудження трохи нижчі за інтенсивністю. Проте пестощі цієї зони теж можуть привести до насолоди.

Животик і крижі. Дані зони має масу нервових закінчень, хоча у більшості жінок вони сплять. Чуттєві, ніжні погладжування, поцілунки і пестощі  точно розбудять тут кожну клітину і принесуть задоволення.

Внутрішня поверхня стегна. Поєднання тонкої ніжної шкіри, а також близькості до статевих органів робить внутрішню частину стегон однією з основних ерогенних зон на жіночому тілі. Погладжуйте цю ділянку пальцями, пестьте губами. Якщо хочете додати нових відчуттів, спробуйте полоскотати внутрішню поверхню стегна пір'ячком.

Піхва. Десь тут розташована легендарна точка G, а також трохи менш легендарні точки А і U. Однак у кожної жінки їх розташування індивідуально. І намацати зону задоволення можна тільки експериментальним шляхом. Точки, до речі, рознесені так, що якусь з них під час інтимного процесу ви напевно торкнетеся.

Клітор. Найвідоміша і найчутливіша точка на жіночому тілі. І це не оціночне судження. Кілька років тому канадські сексологи досліджували, як жінки реагують на стимуляцію тих чи інших відомих ерогенних зон. І виявили, що дотики до клітора викликали найбільшу гаму відчуттів.

Клітор з повним правом можна назвати «червоною кнопкою» для запуску гострих сексуальних переживань. Тільки врахуйте, що з цією «кнопкою» треба вміти поводитися. 

Ви ж пам’ятаєте, що «чим вище кохання, тим нижче поцілунки». І для того, щоб секс був схожий на пісню, важливо робити все плавно. А коли справа дійде до найцікавішого, поради зайві: віддайтеся почуттям і отримуйте задоволення!

«Зазвучати, як музичний інструмент»

Наталія Тернова, психолог:

— Більшість чоловіків переконані, що, натиснувши на певні точки, вони здатні змусити жінку зазвучати, як музичний інструмент. Але жінок не можна міряти певними кліше, кожна з них унікальна.

Стандартний розподіл ерогенності у жінок залежить ще і від психо-еротичної готовності, від її ставлення до того чоловіка, з яким вона реалізує «дружбу організмами». Одна і та ж ерогенна зона з чоловіком, який їй симпатичний, включиться, а з іншим, який їй неприємний — ні. Більшості жінок важлива така готовність, налаштованість, ставлення партнера до неї. Тоді всі ці ерогенні зони зазвучать гармонійно.

Головне — не чекайте миттєвого оргазму від того, що погладили або поцілували якусь ерогенну зону. Пробуйте, вивчайте і не один раз. 

Ми всі повинні розуміти, що в залежності від обставин (цикл, настрій, стрес, втома) чутливість зон змінюється, і самі зони змінюються з віком. Можливо сьогодні невдалий момент і ерогенна зона не спрацювала, а завтра вона дасть таку реакцію, від якої ви самі будете в шоці. 

Грайте, використовуйте різні зони — йдіть і повертайтеся до них, в процесі попередніх пестощів, і поступово насолода буде прокидатися, наростати і радувати вас обох. 

Вивчення один одного однозначно захоплююче заняття, яке принесе не тільки користь від пізнання себе і партнера, нових відкриттів, але ще і неймовірне задоволення!

Читайте також:

ВІН І ВОНА. «69» — найкраща поза для приголомшливого сексу
ВІН І ВОНА. Королева в ліжку: як розкріпостити свою жінку перед сексом
ВІН І ВОНА. Перчинка до традиційної страви, або Чим приваблює секс утрьох?

ВІН І ВОНА. Анатомія насолоди, або що ми не знаємо про жіночий оргазм та клітор

ВІН І ВОНА. Оральний секс — відверте задоволення і пов'язані з ним упередження

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • niko niko

    А как по мне самые лучшие бюстгальтера в магазине Матильда - https://mathilda.com.ua/byustgaltery
    Очень большой выбор а качество на высшем уровне! Кстати купальники тут тоже даже очень - https://mathilda.com.ua/kupalniki

keyboard_arrow_up