ВІН І ВОНА. «69» — найкраща поза для приголомшливого сексу

ВІН І ВОНА. «69» — найкраща поза для приголомшливого сексу
  •  Ця секс-позиція часто потрапляє у різні секс-рейтинги, як найбільш неоднозначна для коханців. І не дивно. Вона максимально відверта та еротична, вимагає повної довіри до партнера і рекомендує забути про всі комплекси.

Якби всі сексуальні пози затіяли змагання, у пози «69» апріорі була б фора: ще б пак — подвійний оральний секс. Ця обставина, якщо підійти до неї з чистою логікою, могла б залишити далеко позаду все, що назбирало людство в області сексу. Але у пози «69» є й свої незручності.

Незважаючи на достатню популярність, поза для багатьох не дуже зручна для досягнення оргазму і викликає серйозні нарікання з боку сексологів: взаємні ласки відволікають партнерів, не даючи зосередитися ні на  задоволенні, ні на його отриманні. З цієї причини дана поза частіше буває частиною прелюдії.

Варіанти на тему

Спробуйте, наприклад, такий варіант. Покладіть партнера на ліжко — так, щоб його голова трохи звисала з краю. Встаньте на підлогу поруч з ним, почніть з пристрасного поцілунку. Потім потихеньку, продовжуючи пестити і цілувати сантиметр за сантиметром, просувайтеся по його тілу, поки ваші губи не досягнуть паху. Коли це трапилося, ваші стегна опиняться поруч з обличчям партнера. Стартова позиція для ідеальної «69» готова.

Відео дня

Класична «69» 

Позиція «69» багата на варіанти в положенні тіл. Наприклад, можна довго не думати і почати з класики: чоловік лежить на спині, жінка — на ньому. Тіло — в повному розпорядженні партнера.Сподобається жінкам, які люблять бути зверху. До того ж, значно легше контролювати глибину проникнення. Втім запросто можна й помінятися.

Перевернута «69» 

Це те ж саме, що і в класичному стилі, але замість жінки зверху перебуває чоловік.

Плюси варіації: перевернута позиція 69 має тенденцію бути грубою. Це ідеальна поза для жінок, яким подобається займатися глибоким оральним сексом. Тут немає нічого дивного, адже чоловік зверху, тож керує процесом здебільшого він.

На боці

Партнери займаються сексом на боці.

Якщо партнерам незручно, поза «69» робить поблажку. І дозволяє обом закоханим лежати валетом, обличчям одне до одного, але на боці. Доступ до солодкого відкритий, а навантаження на тіла одне одного  немає..Вона спрощує доступ до всього. Це також вимагає менше роботи для людини, яка традиційно перебуває зверху. 

Вертикальна «69»

Замість того, щоб лежати на плоскій поверхні, ти насправді тримаєш свою партнерку догори ногами, поки стоїш.

Плюси варіацій: ти почуваєшся богом, якщо зумієш це здійснити.

Мінуси варіацій: якщо ти не м'язистий мачо, швидше за все, у тебе не буде сил, щоб безпечно підтримувати партнерку. Ось чому ця поза ідеальна, коли твоя партнерка особливо мініатюрна.

Проникаюча

Як це працює: крім орального стимулювання партнерки використовуй пальці або секс-іграшку, щоб проникнути в неї. Переваги варіацій: під час внутрішньої стимуляції задоволення зростає для обох сторін.

Руки і «69»

Не забувайте, що у вас є руки. Поза 69 дійсно може здатися стомлюючою, якщо, перебуваючи в ній, працювати тільки язиком і губами. Але у вас є теплі долоні і ніжні пальці — не забувайте про них. Пестіть партнера руками.

Просто насолоджуйтеся

Чекати від «69» приголомшливих оргазмів не варто: в цій позі дійсно непросто сконцентруватися на власних відчуттях. Вона, скоріше, для розваги. Для вивчення тіла партнера. Для пізнання самого себе — наскільки ти готовий довіряти коханій людині.

Спробуйте отримувати задоволення від цієї «навчальної гри». Експериментуйте, дійте ніжно або рішуче, активніше працюйте язиком або зосередьтеся на пестощах губами. Робіть те, що вам цікаво, і дозвольте діяти так само партнеру.

Існують серйозні сексуальні практики. Бувають моменти для вдумливого, старанного сексу. Але поза «69» — зовсім не про це. Це веселощі. Пустощі. Ніжна гра, яка стає тим цікавішою, чим більше в ній імпровізацій.

Як це правильно робити?

Ось лайфхаки, що допоможуть отримати максимум задоволення від секс-позиції «69» і навчать кохатися в ній правильно.

«Дуже інтимна річ»

Наталія Козак, психолог, психотерапевт:

 — Секс, насправді, дуже інтимна річ, і не лише тому, що ви знаходитеся дуже близько фізично, а тому, що це момент оголення не лише тіла, а й душі та реальних почуттів та відчуттів. Це прийняття іншою людиною з усіма перевагами та недоліками (враховуючи той факт, що кількість людей з досконалим тілом не така вже й велика).

І, коли людина боїться відкритися, вона або кам’яніє в рухах, або повністю заморожує свої відчуття, тривогу та хвилювання і демонструє вам професійно відточені навички. Доречі, саме так поводяться альфа-самці та самки. Вони ніби не соромляться, навіть у свій перший раз з новою людиною, і тримаються досить впевнено. Та саме їм важче отримати насолоду, тому що коли ви виступаєте на сцені, це все не по-справжньому.

Що ж стосується орального сексу, особливо одночасного, необхідно мати певний рівень взаєморозуміння, довіри та відчуття свого партнера, аби це було комфортно та приємно обом. Окрім того, ви повинні хотіти цього обоє, інакше  — не варто навіть починати.

Важливу роль також відіграє той факт, що вам важливіше у сексі, і наскільки ви думаєте і дбаєте про себе, а скільки про свого партнера чи партнерку. І, якщо ваші бачення суттєво відрізняються, починайте відверто говорити про секс і про те, чого саме вам хочеться, а чого не вистачає.

 

Читайте також:

ВІН І ВОНА. Королева в ліжку: як розкріпостити свою жінку перед сексом
ВІН І ВОНА. Перчинка до традиційної страви, або Чим приваблює секс утрьох?
ВІН І ВОНА. Оральний секс — відверте задоволення і пов'язані з ним упередження

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up