ВІН І ВОНА. Королева в ліжку: як розкріпостити свою жінку перед сексом

ВІН І ВОНА. Королева в ліжку: як розкріпостити свою жінку перед сексом
  • На дворі XXI століття, люди літають на екскурсії в космос, але ми й досі насилу говоримо про секс, соромимося своїх бажань і думаємо про жіночий оргазм, як про єдинорога.
  • Задовольнити жінку. Довести її до оргазму. Це не просто слова — це те, що повинен вміти кожен чоловік.
  • А що потрібно жінці в ліжку, щоб розкріпоститися перед сексом? Даємо підказки.

Людська сексуальність довго була під забороною. Жіноча — особливо. Стереотипи і табу, закладені в нашу культуру багато століть тому, нікуди не зникли, знайшли більш сучасних колег і псують здоровим, сексуально активним дівчатам життя.

Недостатньо активна — фригідна. Занадто активна — повія. Кінчай вагінально. Кінчай швидко. Будь завжди готова. Але не наполягай. Будь активна. Будь покірна. Одягайся спокусливо. Але тільки не як повія.

Інструкції про те, де ця межа та як поєднати в собі одній всі очікування бойфренда, суспільства, мами, подруг, нас самих, ні при народженні, ні після статевого дозрівання дівчатам не видають.

Відео дня

Чи варто дивуватися факту, що багато дівчат (та й цілком зрілі жінки теж) соромляться проявів своєї сексуальності. Багато хто навіть не підозрює, що ці прояви у них є — настільки глибоко вони закопані. Звичайно, є просто люди з дуже слабким лібідо. Мова не про них. Мова про дам, які хочуть сексу, люблять секс, але коли доходить до справи — дерев'яніють або претендують на «Оскар» за роль крижаної скульптури.

Навіть дуже розкуті дівчата в момент сексу можуть вести себе відчужено. Вони не згодні йти на поступки, не хочуть експериментувати, чим більше ти проявляєш активності, тим більше вона дистанціюється.

Вислів «не будь колодою», приправлена підбадьорливим ляпасом по дупі,— поганий мотиватор. Поговоримо про мотивацію хорошу.

Забезпечте атмосферу

Ставити мільйон свічок, розсипати по ліжку пелюстки троянд і включити «I will always love you» — на ваш розсуд. Базовий комфорт для близькості складається з трьох компонентів: усамітнення, зручність, настрій. 

Усамітнення означає, що ви в квартирі вдвох і вам ніхто не заважатиме. Є шанс, що дівчина соромиться, тому що за тонкою стінкою, наприклад, сплять ваші родичі, і вона боїться травмувати їх психіку своїми криками екстазу. Комфортно повинно бути в тому числі й партнерці.

Зручність — це нормальна платформа для першого сексу. Ліжко — саме те, що потрібно, плюс чистота і затишок. Безлад відволікає, особливо якщо дівчина любить чистоту, а запах вчорашньої піци як афродизіак не працює. Всі необхідні речі, на кшталт презерватива чи рушника, повинні бути напоготові. 

З настроєм, думаю, все зрозуміло. Якщо один або обидва учасники втомилися, роздратовані чи нічого сьогодні не хочуть, зайнятися сексом, звичайно, можна, але на це піде непропорційний результату обсяг зусиль. Секс через «не можу» — воно вам треба?

Доведіть до кипіння

Якщо мова йде про просту сором'язливість, можливо, ви занадто поспішаєте. Обов'язково організуй прелюдію. Коли чоловік хоче сексу, то зазвичай переконаний, що і його дівчина чи дружина теж горить від бажання. Ба більше, вона просто прагне почати статевий акт негайно, причому з мінету. Ага. Але насправді все працює геть не так.

Зведіть її з розуму — поцілунками, руками, словами, язиком. Тільки не сприймайте це як рабську працю, щоб нарешті дістатися до смачненького: дівчина теж не вчора народилася і зрозуміє, що ви тут «з-під палки».

Отримуйте задоволення від кожного дотику. Ловіть її стогони, пийте їх, дивіться, як і на що вона реагує. Якщо ви вмієте слухати жінку і щиро віддаєтеся процесу, в якийсь момент вона сама зірве з вас залишки одягу.

Працюй з ерогенними зонами

Робота з ерогенними зонами — це, власне, і є спосіб завести партнерку. Дотики до ерогенних зон збуджують та налаштовують партнерів на еротичний кшталт. А от ніжно це робити чи брутально — тут ніхто не порадить.

Щоб зробити це правильно, треба або вже знати свою партнерку, або вивчати у процесі експериментальним шляхом та стежити за її реакціями. Звісно, можна й просто запитати — але тут обережно: не всі люди, як люблять займатися сексом, так само люблять і говорити про нього.

Що треба пам'ятати про ерогенні зони: це не кнопки. Від автоматичного натискання на них нічого не вмикається. Щоб за натисканням кнопки запрацював гормонально-еротичний механізм — треба докласти зусиль та натхнення.

Не мовчи

Тут не мовиться про розмови про погоду. Можливо, зараз для тебе ця інформація буде відкриттям, але насправді мовчазний секс на інстинктах дуже, дуже мало кому подобається.

Слова ж, навіть часто недоречні та хаотичні, створюють настрій. Не повіриш, але мозок — це ерогенна зона кожної людини, яку треба подразнювати (у хорошому сенсі слова) саме словами.

А от як говорити (когось заводить шепіт), про що («я тебе хочу» чи «я хочу твого борщу») та коли (перед, в процесі, чи після) — теж ніхто не порадить.

Це не кіно

У жодному разі не вимагай у жінки зробити «як у порно».Так, забудь про порно, якого ти встиг надивитися. Жінка не буде і, головне, не хоче робити майже нічого з того, що ти міг бачити в інтернеті.

Звісно, є пари, у яких чоловік жінку зранку будить лящем пеніса по губах. Але зазвичай таке буває лише у «кіно».

З іншого боку, все, що природно, огидним бути не може. Говоріть, домовляйтеся, вивчайте смаки один одного — тільки ніколи не ставте вимог та умов.

Подбай про її задоволення

У жодному разі не думай, що твоя еякуляція — це кінець сексу. Така біда, але правда: більшість чоловіків дійсно вірять, що після свого оргазму можуть вважати справу виконаною. Ні. Справа виконана, тільки якщо усі учасники статевого акту повністю задоволені. Тому ось що. Якщо ти не можеш довести жінку до оргазму до того, як у тебе він вже відбувся — ти повинен зробити це пізніше.

Ну а якщо ти просто встанеш і підеш — повір, це буде найгірша помилка твого життя, і наслідки для тебе будуть нечувані.

«Розбудити уяву»

Наталія Тернова, психолог:

— Чудовими коханцями виявляються саме ті, хто цікавиться, які пестощі приносять жінці найбільшу насолоду. Реакція статевих органів на стимуляцію залежить від циклу, часу доби, здоров'я і настрою жінки. Чоловік не може сам дізнатися, як саме його нова партнерка здатна отримати насолоду, і тут багатий досвід йому не помічник.

Багато із чоловічих уявлень про те, чого жінка хоче у ліжку, насправді є хибними. Нагадую, 15% жінок можуть досягти оргазму шляхом лише вагінального проникнення. Ті, хто відчуває вагінальний оргазм, виявляються здатними до нього завдяки активній прелюдії і стимуляції всіх ерогенних зон, найважливіша з яких — клітор. Саме ця ділянка тіла жінки найбільше відгукується на ласки і призводить до оргазму. 

Жінкам важливо перш за все розбудити уяву, а не тіло. Спочатку це флірт, розмови, ніжні дотики. Потім багатьом необхідна стадія оголення тіла, пестощі і поцілунки партнера. Варто звертати увагу на її реакції, бути ніжним і турботливим. 

 

Читайте також:

ВІН І ВОНА. Перчинка до традиційної страви, або Чим приваблює секс утрьох?

ВІН І ВОНА. Оральний секс — відверте задоволення і пов'язані з ним упередження

ВІН І ВОНА. Анатомія насолоди, або що ми не знаємо про жіночий оргазм та клітор

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up