ВІН І ВОНА. Оральний секс — відверте задоволення і пов'язані з ним упередження

ВІН І ВОНА. Оральний секс — відверте задоволення і пов'язані з ним упередження
  • Оральний секс — справа досить делікатна, для чоловіків приємна і далеко не для кожної жінки прийнятна.
  • У всіх є інтимні питання, які хвилюють, проте далеко не всі готові йти до фахівців за відповідями на них.
  • Саме тому варто розкрити тему мінету і обговорити найпоширеніші міфи, пов'язані з ним.

Мінет, іррумація, фелляція — як тільки не називають цей древній статевий акт. Отримавши популярність від Індії до Стародавньої Греції і Риму, сьогодні його популярність стала голоснішою і скандальнішою.

Оральний секс також називають французькою любов’ю, це одна з найпоширеніших сексуальних практик. Для одних це надзвичайно ефективна форма прелюдії, а для інших — форма сексуального задоволення.

Мінет — вид сексуальних ігор, він приносить задоволення обом партнерам. Можливо, вам заважає невпевненість, нездатність захистити себе, тому думка про настільки відкрите сексуальне спілкування лякає. Відповідайте собі на кілька питань. Чи задоволені ви вашими стосунками і ставленням партнера? Чи приділяє він належну увагу кунілінгусу?

Відео дня

Якщо ж стосунки на всіх фронтах змушують позаздрити, то проблема очевидно у вас. Мінет — це природно, так само як і розмноження. Залишилися питання? Поза 69 відповість на всі.

Оральний секс для чоловіка 

Чоловіки не одружуються з сексуально розкутими дівчатами. І це апогей міфів і стереотипів про оральний секс. Чоловік одружується і стане носити на руках ту, чиє сексуальне життя відповідає його уявленням про ідеальне. Пам'ятайте, оральний секс зближує. Мінет для чоловіка означає його прийняття, з усіма його органами, смаками і запахами, як результат, чоловік більше довіряє і відкривається.

Під час мінету чоловік максимально відкритий, тому дуже важливо не завдати йому фізичного і, тим більше, емоційного дискомфорту.

Ідеальні взаємини приносять задоволення — мінет стане для вас таким же приємним актом, як і всі інші техніки. Головне — завжди дотримуватися правил експлуатації.

Що таке оральний секс для чоловіка? Він бажаний як на фізіологічному рівні, так і психологічно, на підсвідомому рівні. Такий вид сексу підкреслює високий рівень довіри між партнерами, коли чоловік, без побоювання довіряє партнерці свою чоловічу гідність. Оральний секс підкреслює домінантну роль чоловіка в сексі, як ніякий інший вид любовних утіх.

Оральний секс для жінки 

На це питання — чи подобається жінкам оральний секс — немає однозначної відповіді. Адже жінки відрізняються за темпераментом. Але така проблема може бути легко усунена досвідченим партнером. 

Більшість же сучасних жінок схильна до експериментів і бачать переваги цієї форми любовних утіх в наступному: цей вид сексу дає жінці можливість контролювати ситуацію, відігравати активну роль, при цьому, демонструючи повне підпорядкування примхам партнера. Це прекрасна можливість викликати у партнера відчуття, відмінні від того, що можна випробувати при вагінальному сексі, підняти його самооцінку і виконати бажання.

Як зробити такий секс незабутнім

Оральний секс, як і будь-які сексуальні практики, — це задоволення для двох. Завжди хочеться зробити його ще приємнішим. Ось кілька порад, які допоможуть зробити оральні ласки незабутніми.

1. Говори. Так, твій рот може бути зайнятий частину часу, але коли він вільний, розповідай партнеру, що та як ти зараз робиш. Це так збуджує.

2. Змінюй пози. Це лише здається, що в оральному сексі вона одна. Насправді можна придумати багато чого.

3. Між справою. Пристрасть може застати вас де завгодно: хоч посеред перегляду серіалу, хоч за сніданком. І немає нічого поганого в тому, що ви приурочите втіхам трохи часу, а не будете заздалегідь планувати оральний секс.

4. Додаткова стимуляція. Легка стимуляція пальцем зони між пенісом і мошонкою (простата) може доставити йому чимало задоволення.

5. Прояви ентузіазм. Мінет — це не механічне дійство з надутим обличчям. Подивися йому в очі, посміхнися, пристрасно зітхни — ці дрібниці чудово працюють.

6. Не глибше, ніж можеш. Глибокий мінет зовсім не обов'язкова частина програми. Багато чоловіків навіть і пробувати таке не хочуть. Тож обхопи губами таку частину його пеніса, яку можеш, а основу візьми в кільце з пальців руки. Ще один цікавий варіант — підніми язик до піднебіння, і нехай член торкнеться нижньої сторони твого язика.

«У сексі не повинно бути обмежень»

Наталія Козак, психолог, психотерапевт:

— Психологія людини часто формується таким чином, що ми постійно шукаємо полярності (протилежності) в сприйнятті та оцінці. Або так, або ні, і ніяк інакше. Це саме стосується й сексу. Ми вибираємо те, що є для нас нормою, й починаємо підганяти інших людей під наші критерії та оцінювати їх «сексуальну моральність» або «аморальність». Але в такому випадку ми не враховуємо індивідуальність іншої людини, її життєвий досвід, вподобання та переконання. І це часто стає проблемою в стосунках та сексуальному житті.

Якщо ви не готові до експериментів і відчуваєте, що вам треба себе пересилити, не варто цього робити, зачекайте, поки у вас не з’явиться бажання. Інакше, це справжнє насилля над собою. Можливо, вам чи вашому партнеру треба просто зачекати або це взагалі не для вас. Під час прийняття рішення «пробувати чи ні», варто прислухатися саме до своїх відчуттів, чи вам цього хочеться, чи це вас збуджує й викликає інтерес, чи — навпаки.

Зазначу, що оральний секс є просто одним із способів принести задоволення своєму партнеру. І багато жінок та чоловіків самі отримують задоволення від того, що таким чином задовольняють партнера. І це стає їх новим кроком сексуальної близькості.

Оральний секс у жінок буває яскравіший ніж статевий акт. А чоловіки вбачають у ньому абсолютне прийняття жінкою.

Усе, що підходить і подобається обом партнерам, є їх нормою. Головне — це прислухатися одне до одного, не ігнорувати потреби іншого, але й, водночас, відчувати себе та свої бажання.

 

Читайте також:

ВІН І ВОНА. Анатомія насолоди, або що ми не знаємо про жіночий оргазм та клітор

ВІН І ВОНА. Про секс з колишнім, причини і наслідки

ВІН І ВОНА: Про мастурбацію і клітор, або міфи про секс, у які ви досі вірите

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Павел Платунов

    смотрю, сми летом переживают кризис?

    Larisa Nikolaevna reply Павел Платунов

    Павел Платунов у них круглогодичный кризис

    Павел Платунов reply Павел Платунов

    совсем охренели

    Кто-то reply Павел Платунов

    Совком запахло)))

    Флора Винокурова reply Павел Платунов

    Павел Платунов кризис
    это мало сказано
  • Флора Винокурова

    новини вiнницi.........
    это уже дно?
    или ,,далi буде"?

    Любовь Поляшова reply Флора Винокурова

    Флора Винокурова Это уже пробитое дно.)
  • Volodymyr Bodnar

    Тема не раскрыта..)
  • Olga Trotsenko

    Цікаво, стаття має в назві словосполучення "оральний секс", а по-факту лише про мінет. Це точно рубрика "Він і Вона"?

keyboard_arrow_up