Він і Вона. Керівництво долею або Зимові свята, щоб влаштувати особисте життя

Він і Вона. Керівництво долею або Зимові свята, щоб влаштувати особисте життя
  • Можна спокійно жити і чекати на ту саму зустріч двох людей, визначених одне одному долею. Або ж спробувати влаштувати її власними руками.
  • Тим паче, новорічні свята з особливою атмосферою гарного настрою, очікуванням чудес і вірою в диво, наче створенні для цього.
  • Тож, де саме святкова магія буде нам у нагоді? 

Перш за все хочеться зазначити одну штуку (раз ви налаштовані серйозно взятися за власне особисте життя) — навіть твоя, кимось там зверху призначена половинка, не зможе знайти тебе в твоїй власній квартирі. І це означає, що треба вийти зі своїх чотирьох стін у світ. Куди піти? Є маса варіантів. Або увімкніть уяву і придумайте самі таке місце, де і вам було б комфортно, і оточення відповідало вашим інтересам. Ну і варто також визначитися, на що ви будете звертати увагу при знайомстві.

Як вибрати свою людину?

Спільні інтереси

Про що можна спілкуватися одне з одним все життя, якщо ви говорите різними мовами? Саме для цього і потрібні спільні інтереси, захоплення, хобі, які доповнюють життя партнерів і об'єднують його однією незримою ниткою. Існує така собі "теорія млинців". Вона про те, що аби зблизитися з людиною, необхідно якомога більше спільних точок перетину, наприклад, ходите ви в один тренажерний зал, полюбляєте одну і ту ж музичну групу, захоплюєтеся тією чи іншою грою. І чим більше таких спільних інтересів і занять, тим міцнішим стає зв'язок між вами і його доволі складно розірвати. Більш того, спільні інтереси дають так званий спільний розвиток.

Відео дня

Приваблива зовнішність

Що ми бачимо, коли дивимося в перший раз на людину? Тільки те, який вигляд вона має. У фокусі аж ніяк не внутрішній світ, не головні цінності в житті. Не те, як ця людина буде піклуватися про нас все життя, любити і захоплюватися. Ні. Ми бачимо тільки картинку. І саме ця картинка дає нам відповіді на питання: що за людина перед нами, чи варто з нею познайомитися і витрачати на неї час, чим вона займається в житті? Привабливість складається з трьох основних пунктів: імідж, поведінка і емоції. У комплексі це дає рухливості зовнішній картинці. Довіряйте інтуїції: перше враження часто найправильніше.

Запах і почуття

Якщо запах нового знайомого викликає у вас приємні відчуття, можна сказати, що він вам підходить. Як мінімум, на фізіологічному рівні. Хоча насправді це правило працює в зворотному напрямку — подобається людина, має подобатися її запах. Крім запаху, який ми чуємо, є ще емоції, які ми відчуваємо поруч з новим знайомим. Так собі? Сильні? Ніякі? У цьому питанні теж є підводні камені: якщо ви на самому початку відчуваєте поруч з людиною дуже мало емоцій, є багато шансів, що через деякий час вам стане нудно. З іншого боку, якщо партнер викликає постійно сильні емоції, це теж не добре. Тому що постійно зашкалюючий адреналіновий барометр спочатку дуже збуджує, а потім починає напружувати. Тому в питанні емоцій у стосунках слід дотримуватися золотої середини.

Поведінка

Серед HR є така приказка "немає такої професії — хороша людина". Тут приблизно те ж саме. Як поводиться людина по відношенню до вас? З повагою, чи це можна визначити скоріш слово "стьоб"? Підтримує вас людина, чи більше схильна критикувати? Це дуже важливо помітити на самому початку стосунків, тому що насправді така поведінка стає звичкою. Маленькі, незначні речі з роками стають дуже помітними. Саме тому, якщо щось у поведінці людини по відношенню до вас не влаштовує, краще домовтеся про це відразу. Нікому не хочеться терпіти те, що неприємно.

Де знайомитися?

Святкові заходи

Концерти, виставки, новорічні ярмарки... Тільки встигай вибирати і відвідувати. Публіка на таких заходах збирається найрізноманітніша і цілком можливо дуже навіть симпатична. Ще одне місце — корпоративи. Так-так, службові романи — нормальне явище і дуже поширене. Раптом в низці робочих процесів ти не розгледів/ла своє щастя. Ну або раптом ти працюєш у великій компанії, але постійно маєш справу лише з невеликою кількістю людей. А корпоратив — це можливість побачити колектив в цілому і з цікавого боку.

Караоке та ресторан

Можна, звичайно, піти і в нічний клуб, але там галаслива музика, стрьомне освітлення, просто натанцюватися до сказу — то супер можливість, познайомитисья з кимось — не надто (у всякому випадку на перспективу). Інша справа караоке. Тут і комфорту більше, і атмосфера не настільки нав'язлива. Та й народ там збирається серйозніший. Навіть банальний варіант з рестораном працює. Правда, для знайомства краще обирати не вечірній час, коли вечеряють, як правило, парочки, а обідній. Тим паче, комплексний обід не надто дорогий.

У гостях, у сусідів

Не варто недооцінювати цей варіант. Дуже багато пар, які раптом випадково зустрілися, покохали одне одного, одружилися, дітей народили і все дякували долі за це. А потім з'ясовували, що довгий час жили в одному під'їзді або сусідніх будинках, але проходили повз. Так що починай вже сьогодні знайомитися з сусідами. Також хороші в плані продовження стосунки зв'язуються в колі друзів, або друзів друзів. Але розширюй своє коло, тим самим ти розширюєш свої можливості і перспективи особистого щастя.

Біля ялинки, на гірках

Якщо є гроші, поїдь на гірськолижний курорт. Навчись кататися на лижах, на сноуборді, на підйомнику. Твій емоційний фон від такого фізичного кайфу стрибне на кілька сходинок вгору. А на світло, як відомо, метелики злітаються. Якщо варіант з курортом не для тебе, йди на ялинку. Починаючи з 19 грудня і до старого Нового року, дві ялинки у Вінниці до твоїх послуг. Там завжди купа людей з новими надіями та бажаннями. А як тільки познайомитесь, так і продовжити спілкування в більш теплому місці.

«Свята та заходи створені не просто так»

Коментар психолога Валерія Андросова:

— Свята та заходи створені не просто так, особливо це стосується зимових канікул. У цей час людина чекає чуда і радіє, як дитина, коли отримує подарунки. Найкращий подарунок, який людина може зробити для себе сама, це подарувати собі приємний відпочинок і емоції. Для цього особливо старатися не потрібно, можна просто провести час в приємній компанії друзів, знайомих, колег і завжди користуватися можливістю нових знайомств. Тим більше, якщо людина націлена на пошук партнера для стосунків.

Багато людей вважають, що партнера по життю собі варто шукати за принципом подібності. Це не зовсім так. Подібність - це окремий випадок доповнення. Наведемо простий приклад: якщо в парі вона емоційна, то він, як правило, буде більш спокійним. Складно собі уявити двох дуже емоційних людей в одній парі. Це буде призводити до сварок, скандалів і битв за верховенство. З іншого боку, якщо в парі двоє дуже спокійні, це теж складно називати гармонійним союзом. Якщо один у стосунках сильний, інший буде слабкіше. Це закон гармонії. 

З іншого боку, немає сенсу шукати людину, схожу на вас. Навіщо вам другий ви у стосунках? Вам і з собою повинно непогано житися. Саме тому при виборі партнера ппоставте собі питання: яка людина буде мене доповнювати? Яких якостей і рис мені не вистачає? Такий принцип створення стосунків може здатися складним, але це тільки на перший погляд. Коли ви знайдете таку людину і навчитеся з нею жити, ви станете доповнювати одне одного, як права рука доповнює ліву і навпаки.


Читайте також:

Він і Вона. ТОП-10 справ, які варто зробити в 2020-му році

Він і Вона: Новорічні канікули — час змінити реальність

Він і Вона. Оціни свою можливість на кохання

Він і Вона. Скільки кроків не вистачає до ідеальних стосунків?
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Oleksandr Stoliarov

    Той незручний момент, коли заголовок калькою перекладаєш з рос на укр) Куди редактор дивиться?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up