Він і Вона. ТОП-10 справ, які варто зробити в 2020-му році

Він і Вона. ТОП-10 справ, які варто зробити в 2020-му році
  • Новий рік, як нова сторінка нашого життя і можливість, де потрібно, її поліпшити, щось виправити або зовсім змінити.
  • Пропонуємо вам десяток завдань для себе, щоб удосконалити своє особисте та сексуальне життя.

Хто ще не написав список бажань, обов'язкових до звершення в новому році? А список речей, від чого варто позбутися? Напевно, другий список у багатьох готовий, або ж продубльований попередній, як то: скинути зайву вагу, кинути палити, пити, коханця ...

Зрозуміло, що планування  це здорово, ось тільки, крім як скласти перелік, далі мало хто просунувся. Може вже пора? Особливо, якщо мова не стільки про шкідливі звички, скільки про якість особистого життя, адже вона за визначенням створює фон нашого існування в цілому.

Так що ж потрібно дійсно зробити такого, щоб відчувати себе набагато краще, а ще бажаним та коханим?

Відео дня

1. Полюби себе 

Банально, так. Тим більше, поради про безумовну любов до себе звучать звідусіль. Але все геніальне просто. Від нашого самопочуття залежить практично все. Самопочуття  те, як ми себе почуваємо, відчуваємо ми сумніви з приводу своєї привабливості, незадоволені ми своїм тілом, своєю поведінкою, реакцією на нас інших людей. Як можна при всіх цих невдоволеннях вільно спілкуватися, любити, фліртувати, сексом займатися. Постарайтеся полюбити себе, як мама. Адже мами люблять своїх дітей будь-якими не найкрасивішими, не найрозумнішими, просто за сам факт існування. Станьте для себе такою мамою, це не відміняє постійну працю над собою, але й любов теж.

2. Не розмінюйся

Тут мова йде про елементарну самоповагу, а не вибірковість, як можна подумати. Хоча вибірковість у стосунках теж важлива, не категорична (мені підходять тільки довгоногі блондинки, з трьома вищими і тачкою), адекватно оцінюйте себе і ймовірного партнера, не обманюйтесь на свій рахунок, тим більше, на чужий. Але знову-таки вибирайте стосунки з тим партнером, який цінує вас і вашу увагу. Стерпиться  злюбиться  поганий орієнтир для спільного благополуччя. Це стосується і сексу в тому числі. Не варто лягати в ліжко з людиною, яка не симпатизує вам, або симпатизує набагато менше, ніж ви. Не принижуйте себе, не втрачайте самоповагу.

3. Побільше знань

Не варто думати, що секс і все, що з ним пов'язано, можна почерпнути в пару-трійці порнофільмів і камасутрі. За великим рахунком сексуальне життя, це величезний і майже не вивчений пласт. Дивіться класні фільми, читайте класні книги на тему сексу. Знання збагачують людину, а сексуальні знання роблять її магнетичною для протилежної статі. Це потрібно не для того, щоб при нагоді «козирнути» новим терміном або позою. Сексуальна освіченість в першу чергу буде працювати як фільтр для вас самих, не допускаючи в інтимну сферу перехожих.

4. Поменше компромісів

Компроміс, здавалося б, добре діло в дипломатії, але за фактом означає  ні вашим, ні нашим. Тобто людина замість того, щоб отримати бажане, погоджується на малу його частину, і навздогін погоджується на деякі незручності (бажання іншого). Якщо в бізнесі, політиці це ще якось виправдано, то в особистому, а тим більше сексуальному житті, таких виправдань зовсім немає. Кожен раз, коли ви погоджуєтеся на компроміс, ви здаєте частину своєї території, і з кожним таким прогином нагнути вас все легше і легше, а потім і зовсім немає чого розводити церемонії. Не потрібно погоджуватися на те, що для вас є неприйнятним, навіть якщо за це вам пророкують багато різних «плюшек». Ви ж не проститут/ка?

5. Сила в правді

Щирість у стосунках дуже важлива, це зрозуміло. Та не потрібно її доводити до абсурду коли «простота хуже воровства», не будьте ідіотами. Однак. Що стосується сексу  тут брехня для порятунку та інші премудрості можуть вдарити насамперед по вас самих. Найпростіший і розтиражований приклад  імітація оргазму. Скільки на це купилося чоловіків і попалося жінок. Ну не склалося, секс був зовсім не запаморочливий, оргазм.., та й не було його толком, навіщо брехати? Перш за все собі. Звичайно, в лоб людині таке не скажеш (особливо, коли людина поруч і гола), але чорт забирай, вихваляти партнера теж не варто. Хоча б мовчіть.

6. Думай про здоров'я

Наше здоров'я і секс безпосередньо пов'язані. Нехтувати собою, своїм тілом, дорого коштує. У першу чергу щодо сексу, тут ми говоримо про безпеку. Від вагітності і від венеричних хвороб. Полюбіть, нарешті, презерватив, все сучасне європейське суспільство (і не тільки) користуються цією штукою і нічого, все відмінно у них і з чутливістю, і з ерекцією, і з оргазмом. І взагалі викиньте зі свого словника «календарний метод» і «безпечні дні». Саме в цей період найчастіше відбуваються зачаття  як на зло.

7. Відвідай секс-шоп

Ну хоча б по приколу відкрийте для себе світ розпусти (голосно сказано, звичайно). Просто, коли тема сексу ллється просто звідусіль (фільми, реклама, музика, мультики) наші рецептори притуплюються. І це дійсно проблема. І щоб їх якось стимулювати, можна використовувати різні секс-іграшки. Колекцію збирати не варто, не кидайтеся в крайнощі, нехай ця грайлива штучка буде як вишенька на торті (в малих кількостях і на великі свята). Інакше придбаєте ще одну рутинну звичку...

8. Фантазії  в життя

Еротичні фантазії, ще одна тема, яку варто підняти в новому році. А саме поставити питання руба  доки твоя еротична фантазія буде фантазією, може пора її вже здійснити? Ну просто, поки є бажання і можливість, щоб потім не шкодувати за втраченим. Зі своїм поточним партнером ти це будеш втілювати або пошукаєш нового, це все не важливо, головне на пенсії ти зможеш згадувати про відчайдушну та нестримну молодість з повним правом і задоволенням.

9. Розслабся

Хто бував в азіатських країнах і відвідував місцеві масажні кабінети, зрозуміють, про що мова. Еротичний масаж, це дуже круто. Якщо навчитися робити його самому, це плюс десять балів до вашої сексуальності. А якщо ще й партнера навчити  вашій парі можна тільки позаздрити. Ну просто тому, що сексом не завжди хочеться займатися  ну буває таке. Зробити ж коханій людині розслабляючий масаж з еротичним контекстом (який ні до чого не зобов'язує), це дуже приємно.

10. Пограй в інтим

Девіз інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» (Что наша жизнь  игра) найкраще підходить до розуміння сенсу, привабливості і насиченості сексуального життя. Секс  це гра двох тіл, енергій, потоків... Секс  це боротьба, змагання, на фізичному і ментальному рівні. Зараз секс-ігри представлені і у відчутному матеріальному вигляді. Це і секс-твістер і настільні ігри. Все, звичайно, зводиться до інтиму, але дорога до нього тепер йде не через роздягання і прийняття горизонтальних поз. А дуже навіть хитромудро та інтригуюче. Спробуйте, вам сподобається.


Коментар експерта: «Потурбуйтеся про себе»

Напевно, свята для того і створені, щоб по-новому дивитися на старі речі,  каже психолог Валерій Андросов.  Наприклад, на такі, як власні стосунки, або ж стосунки з самим собою. Навіть якщо ви зараз ні з ким не зустрічаєтеся  це не привід обділяти себе самого подарунками та увагою. Радувати себе, вкладати в себе гроші  це дуже важливо. Хоча подарунки  це не обов'язково щось матеріальне. Це можуть бути і враження, і емоції, і нові місця, і кафе, в якому давно хотів замовити особливий салат. Що завгодно, що принесе ті самі позитивні емоції, які часом так сильно потрібні кожному з нас.

Інакше кажучи, потурбуйтеся про себе. Це може бути будь-яка діяльність, коли ми усвідомлено вкладаємо енергію, час, гроші в своє психічне, емоційне і фізичне здоров'я. Така увага до себе допомагає дотримуватися власних цінностей і досягати цілей, дає ресурс, щоб справлятися зі щоденними проблемами, дозволяє знаходити час для сім'ї, продуктивно працювати і залишатися здоровими. І це не одноразова акція, а постійне повторення маленьких кроків, які дають сили і підтримують оптимальний рівень емоційних, фізичних і розумових сил. Потрібно брати до уваги кожну сферу життя, тому що важко підтримувати здоров'я в одній області, коли в інший його немає.


Читайте також:

Він і Вона. Скільки кроків не вистачає до ідеальних стосунків?

Він і Вона: Як позбутися партнера раз і назавжди або 10 «порад» майбутній одиначці

Аптека інтимних товарів: 7 питань працівнику секс-шопу, за які не соромно
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up