Аптека інтимних товарів: 7 питань працівнику секс-шопу, за які не соромно

Аптека інтимних товарів: 7 питань працівнику секс-шопу, за які не соромно
  • Магазинів інтимних іграшок у Вінниці налічується чимало. Відповідно, до їх продукції систематично звертаються вінничани. 
  • Розпитали працівника секс-шопу Make Love про мотивацію до покупок, сором та мету продукції.

 

У суспільстві поширена така думка, що секс-шоп – це місце розпусти і вульгарності. Продавець-консультант Наталія допомогла розвіяти найпопулярніші міфи та відповіла на питання, які не соромно ставити у стінах таких магазинів. 

1. Міфи про секс-шопи 

Перше, що спадає на думку при згадці магазинів інтимної продукції – це американські комедії, в яких друзі купують гумову ляльку в подарунок на день народження. Проте, це певний стереотип, який складався роками. 

– Багато людей, які приходять до нас вперше, мають якісь хибні уявлення про роботу секс-шопу, – говорить консультант. – Наші магазини – це, у певному розумінні, аптека інтимних товарів. Не плутати з інтимними послугами! Чомусь люди часто думають, що у секс-шопі можна знайти контакти дівчат легкої поведінки. Але ні в нашому магазині, ні взагалі по Вінниці такого не зустрінете. 

Наталя говорить, що люди часто плутають поняття товарів і послуг, тому думають, що дівчат можна замовити прямо в магазині.

2. Чому варто звернути увагу на продукцію секс-шопу

Перша причина, яка може змусити вас піти до секс-шопу – це бажання урізноманітнити сексуальне життя, надати йому гостроти та пікантності. 

–  Рутина здатна вбити кохання, бо в будь-якій, навіть найміцнішій парі може зникнути запал, – пояснює Наталія. 

Крім того, інтимну продукцію можуть радити лікарі. Наприклад, жінкам, які народили, гінекологи іноді радять тренувати м‘язи піхви вагінальними шариками. Так підвищується тонус м‘язів. Чоловікам при хворобах, які можуть виникнути внаслідок сидячої роботи, у секс-шопі можуть підібрати спеціальні масажери анатомічної форми. Вони призначені для стимуляції простати. 

Часто пари зустрічаються із такою проблемою, як короткотривалий секс. Тоді консультанти Make Love пропонують скористатися спеціальними препаратами: 

– Це можуть бути креми або спреї, які не викликають залежності чи звикання. Але вони добре впливають на бажання і продовжують акт, – пояснює продавчиня. – Є збуджуючі засоби, які здатні пробудити лібідо жінки, наприклад, після пологів чи серйозних стресів. Вони також є у різній формі: порошок, гелі, спреї чи краплі. 

3. Чи може секс-іграшка замінити партнера 

За словами Наталії, іграшки навряд чи замінять секс зі справжньою людиною. Але в період тимчасової самотності іграшка може дати сексуальну розрядку: 

– Стриманість у сексі загрожує здоров‘ю і цього не можна допускати. Тому, коли, наприклад, жінка залишається без чоловіка чи навпаки – іграшки можуть допомогти. 

4. Для тих, хто збирається завітати до секс-шопу вперше 

Є категорія людей, які соромляться зайти до магазину або запитати щось у продавця-консультанта. У такому разі, за словами Наталії, важливо налагодити контакт: 

– Психо-емоційна складова у цьому питанні дуже висока. Я думаю, що консультант повинен бути, у певній мірі, психологом для того, щоб допомогти людині обрати те, за чим вона прийшла і не налякати. 

Тому, якщо ви зібралися переступити поріг секс-шопу вперше – не соромтеся і будьте впевнені, що до ваших питань поставляться із розумінням, підкажуть та пояснять усе необхідне. 

– Є ті, хто все ж таки не може побороти свою сором‘язливість, тоді на допомогу приходить інтернет-магазин. А телефоном ми можемо проконсультувати з питань асортименту та інструкцій по застосування того чи іншого засобу, іграшки, – говорить продавець. – Анонімність покупок ми гарантуємо. 

5. Що є в асортименті

Крім іграшок, на полицях магазину представлена категорія білизни для жінок. Тут і еротична білизна, ігрові костюми, комбінезони, комплекти з пенюарами, панчохи та інше: 

– У нас є багато білизни із вінілу чи латексу. Це вже для тих, хто прагне епатажності та екстравагантності, – пояснює Наталія. – Є в магазині БДСМ-атрибутика – батоги, кляпи, ошийники, наручники, мотузки та затискачі. 

Широкий вибір інтимної косметики. Вона додає пікантності та гостроти відчуттям. Так, наприклад, продавці можуть запропонувати вам збуджуючі креми, масажні масла, лубриканти і презервативи із додатковими відчуттями. 

На полицях Make Love пропонують і жартівливу продукцію. 

– Еротичні приколи – це те, з чого можна почати, якщо боїтеся серйознішої інтимної продукції, – запевняє Наталія. – Раджу придбати дзвіночок для сексу або настільну гру «Правда чи дія». 

За словами продавця-консультанта, інтимні іграшки – це елемент новизни та аксесуар для пікантності. 

– Є секс-іграшки, які просто підсилюють відчуття у парі. Наприклад, ерекційні кільця, які можуть стимулювати ерогенні зони жінки під час акту, – пояснює Наталія. – Чи анальні вставки, які використовуються для звуження піхви і стимуляції задньої стінки. Тоді чоловік відчуває більше. В парі ці іграшки треті, але не зайві. 

6. Як доглядати за інтимними іграшками

За цими речами потрібно доглядати і до того ж уважно, тому що правильний догляд – це ваше здоров‘я. Для цього у секс-шопах є спеціальні засоби-спреї. Які дезінфікують та не пошкоджують поверхні. 

7. Хто приходить вперше, повертається вдруге?

За словами Наталії, відсоток тих, хто повертається до секс-шопу набагато більший за тих, хто більше не користується продукцією. 

– У моїй практиці є навіть такі ситуації, коли парами приїжджають до нас з інших міст, – говорить консультант. 

Наталія стверджує, що чоловіків потрібно балувати іграми, аби він не шукав «іграшку» на стороні. А жінкам секс-шопи потрібні для того, щоб сексуальна розрядка була повноцінною, адже жінки набагато емоційніші за чоловіків. У будь-якому разі, ми з‘ясували, що секс-шопи – це не соромно та не вульгарно, а навпаки – продукція цих магазинів може врятувати стосунки та покращити здоров‘я. А що ще потрібно людині, щоб бути щасливою?

Адреса магазину: вул. Соборна, 95

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up