Він і Вона: Як позбутися партнера раз і назавжди або 10 «порад» майбутній одиначці

Він і Вона: Як позбутися партнера раз і назавжди або 10 «порад» майбутній одиначці
  • Відповіді на запитання — як зберегти увагу і любов коханої людини, доволі прості та доступні.
  • На зразок, як стати фізично привабливим або розумним (спойлер: займатись тілом та розумом).
  • Проте часто буває, як в народному прислів'ї: «застав Івана Богу молитися, той лоба розіб’є». 

Мати поруч кохану та закохану людину, з якою хочеться прожити все життя і померти в один день, все ще ідея фікс для багатьох. І кожен з таких мрійників, розуміє, аби казка стала реальністю, потрібно ретельно обирати партнера та невгамовно працювати над стосунками. Та погана новина в тому, що часом навіть найпростіші рекомендації, тих самих психологів, чи навіть глянцю (в яких є часом зерно істини) на кшталт «приділяйте увагу» в умілих руках перетворюються на дикість та тортури. 

Особливо прикро, що цю схильність доводити все до абсурду, частіше можна спостерігати, на жаль, у жінок. Складається враження, що у стосунках, де є двоє рівноправних партнерів, жінці раптом стає незручно, і вона прагне захопити трон та стати головною. Таким «завойовницям», що не порадь, все перетвориться на зброю у нескінченній битві, під назвою «я зроблю з нього людину».   

Тому саме для вас кілька порад, як швидко та власними руками можна допомогти еволюціонувати вашому (поки що) партнеру. Якщо розвиток неможливий ( і таке буває), це допоможе вам позбутися чоловіка раз і назавжди.

Відео дня

Усе це, звичайно, жарти. Але якщо раптом в списку «порад» знайшли щось дуже схоже на вашу звичайну поведінку зі своїм коханим, напевне варто ретельно переглянути свої погляди на стосунки. Можливо, ваша пара вже дихає на ладан, а ви й не помітили. 

ТОП-10 порад, щоб стати одиначкою 

1. Будь мамкою

Ретельно стежте за його харчуванням, чи помив він вуха і неодмінно забороніть йому спілкуватися з поганими хлопчиками. Таку турботу ваш чоловік неодмінно оцінить, адже вона від чистого серця.

2. Хто в домі господар.

Ну і що, що він не хоче вибирати з вами плаття чи їхати на дачу до вашої мамі копати бараболю? Подумаєш, у нього не вистачає часу на власні інтереси. Самовіддано змушуйте чоловіка робити те, що він хоче, просто ще не зрозумів цього. Ви зробите з нього людину. До речі, а вуха він не забув вимити?

3. Ображайтеся 

Як можна частіше. Для образи підійде будь-яка дрібниця. Головне те, як сильно ви будете висловлювати своє невдоволення. Справжня жінка з нічого може зробити капелюшок, салат і скандал. О! Скандал якраз підійде.

4. Вимагайте 

Просити — не панська справа. Він же вам зобов'язаний тим, що ви приділили йому свою увагу. Нехай йде вам за йогуртом о третій годині ночі взимку, нехай дарує вам 101 троянду (плювати, що їх нікуди ставити). Ваші потреби  на першому місці, нехай знає, що таке бути справжнім чоловіком.

5. Забороняйте

Особливо те, чого йому хотілося дуже давно. Або те, що йому дійсно подобається. Або просто якусь дрібницю, чому він ходить такий задоволений? Життя — боротьба, невтомно нагадуйте йому про це кожен день. Розслаблятися не можна.

6. Критикуйте 

Адже це найкращий спосіб донести до нього, що з ним щось не так. Пора зняти корону з його голови. Критикуйте нещадно, не підбирайте слова, ріжте правду-матку. Ви ж найближча для нього людина, хто ж ще спустить його з небес на землю, якщо не ви?

7. Запитуйте

І чим дурніші і провокаційні будуть ваші запитання, тим краще. Адже це так весело — спостерігати, як він покривається плямами, посилено намагаючись знайти правильну відповідь. Це плаття мене повнить? Хто красивіший, я, або Анджеліна Джолі? Ти будеш любити мене, якщо я зроблю тату на лобі?

8. Ревнуйте 

Відчайдушно, як березнева кішка. До кожної співробітниці жіночої статі, до кожної дівчини, яка кинула на нього випадковий погляд в трамваї, ??до кожного стовпа, в кінці кінців. Причин для ревнощів ніколи не буває мало, адже саме вона повинна показати йому, як сильно ви його любите і цінуєте.

9. Мовчіть

На будь-яке його питання: «Що трапилося?» відповідайте, що все в порядку і дуйте щоки ще дужче. Стане в нагоді так само і пасивна агресія: «А то ти сам не знаєш?» Нехай здогадується, що саме вам не сподобалося, не можна ж йому викладати все на блюдечку.

10. Шантажуйте 

Ідеальний інструмент для шантажу — секс. Але, на худий кінець, згодиться і те, що йому дійсно дороге (сховайте приставку). А як же ще домогтися від свого чоловіка бажаного? Натяків же ж він не розуміє.
 

«Ніхто не хоче почуватися лузером»

Коментує психолог Вікторія Андросова:

— Стосунки рідко бувають ідеальними, хто б там про що не мріяв. Люди в стосунках не просто співіснують, вони вчаться одне від одного, а ще миряться з недоліками. Однак є речі, на які варто звернути увагу, якщо ви прагнете жити довго і щасливо. Зокрема, на повагу. Якщо ви вважаєте, що ви кращі вашого партнера і постійно намагаєтеся це довести — негайно припиніть. Оскільки нікому, ані жінці, ані чоловікові не хочеться відчувати себе лузером. А ви неодмінно будете транслювати таку інформацію, якщо справді вважаєте себе кращим. Крім того, намагайтеся звертати увагу навіть на найменші дрібниці, які ви робите одне для одного. З простого: якщо жінка готує смачну вечерю, то нехай в цей вечір чоловік потім помиє посуд. Тільки спільна робота і повага в діях зможуть зберегти ваші стосунки. 

— Старайтесь уникати критиканства. Оцінювання і обговорення помилок — не погана звичка, однак коли це переростає в постійну критику, комусь з пари це точно набридне. Зауваження можуть бути, але якщо вони дійсно обгрунтовані і не безпідставні.

— Виходячи з цього, варто сказати про злопам'ятність. Не намагайтеся при кожному конфлікті згадати помилки, які допустив ваш партнер або партнерка кілька місяців або років тому. Це вже минуле і вам варто берегти ваше майбутнє. Злопам'ятність перетворює стосунки в справжні психологічні тортури. 

— Такими ж тортурами є спроби змінити партнера. Якщо ваш партнер давно любить проводити вечори за грою в комп'ютері, або листаючи соцмережі, не намагайтеся ці «захоплення» прикрити. Адже це буде тільки дратувати вас обох, тому що саме в таких заняттях ви знаходите відраду. Неможливо змінити характер людини. Можливо діяти разом, враховуючи бажання одне одного.


Читайте також:

Він і Вона: ТОП-10 хитрощів, щоб уникнути френдзони

Аптека інтимних товарів: 7 питань працівнику секс-шопу, за які не соромно

Він і вона: ТОП-5 косяків — і перше побачення стає останнім
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up