Він і вона: ТОП-5 косяків — і перше побачення стає останнім

Він і вона: ТОП-5 косяків — і перше побачення стає останнім
  • Години зо дві, не більше, у вас є, щоб сподобатися і щоб сподобалися вам.
  • Стільки за негласним правилом триває перше побачення.
  • Що робити, якщо перше побачення виявилося не дуже?
  • Дати другий шанс або відразу попрощатися?
  • Яка поведінка неприпустима під час першої зустрічі, а на що можна закрити очі?

Перше побачення займає мало часу, але він дуже продуктивний. Знаєте чому? Тому що це перевірка на «внутрішній вогник». Прийшли ви в ресторан, зустрілися в парку, на виставці чи концерті і у вас є буквально кілька фраз, рухів, посмішок, жартів, щоб з’явилася відповідь на запитання (або відчуття всередині): «Він/вона класна/ий?», «Він/вона мені подобається?»,«Мені з ним/нею цікаво?», «Хочу продовження?» А коли побачення триває і нічого ніде не лоскоче, ну все. До речі, це працює в обидва боки.

Чи варто давати шанс?

Якщо перше побачення провалилось і ви думаєте, що може варто дати другий шанс, подумайте ще раз. Адже, йдучи на зустріч з незнайомкою чи незнайомцем (взагалі-то симпатичною для вас людиною, тому що з не симпатичними на побачення на ходять), ви намагаєтесь справити враження. Очікувано, що і на тому боці прагнуть того самого. Якщо ви не сподобалися чи вам не сподобалися (а ми пам’ятаємо, що намагалися), так чи варто пробувати знову і знову.
З дівчатами таке часто (хоч і з хлопцями не менше) - не хочеться ображати людину і ходять, ходять, доки від роздратування не викинуть якусь дурницю. 
(До речі, це не маленька така претензія на королівський трон, тому що вважаєте себе апріорі дуже важливою персоною для всіх, і ваша відмова просто вб’є людину наповал, вона більше ніколи не зможе покохати). Уявіть, якщо у вас виникають такі думки, на тій стороні мотивація може бути ідентична. Приємно? Тобто, якщо ви дівчина і йдете на друге побачення, щоб не образити цього (лоха) гарного чоловіка, то він теж цілком може думати: «прикро, що ця (корова) чудова дівчина мене не зачепила, але на безриб’ї»…
І тут потрібно пам’ятати, що у чоловіків є фора (ми зараз про секс). Для них хотіти і прагнути сексу — норм. Практично з усіма (хіба що вже з зовсім гидкими ні). Це і для самооцінки «ок», і взагалі він час витрачав, ресторан шукав, платив, можливо, потрібна компенсація. А вам що, дівчата?

Секс не привід для знайомства

Друге побачення може бути тільки з тим, хто одразу, з перших хвилин сподобався. У відповідь бажано постаратися сподобатися теж. Якщо ні, йдіть собі. Взагалі є хороший маркер на продовження стосунків — бажання.
Хочеться сексу? Все ок. Тільки не потрібно це брати на озброєння для необдуманих та швидких дій. Летіти в ліжко, гублячи капці, лишень тільки трішечки заворушилося внизу живота — нерозумно. Краще дочекайтеся сильнішого потягу і взаємного, звичайно. Тим паче, до першого сексу можна зустрічатися скільки завгодно раз, (хоч три)… Але саме ось це «хочу його/її» має бути одразу на першому побаченні, інакше все без толку. Звичайно, можна сказати собі не розгледів/ла, а раптом. Але другий раз ви будете сидіти і чекати, коли вже нарешті прийде те бажання, і це очікування буде читатися в усьому. До речі, на тій стороні, можете не сумніватися, все так само тухло. Інакше ви б не кисли.

Відео дня

Коли пора прощатися

Для хлопців

1. Спокій. Навіть дуже впевнені в собі дівчата хвилюються на першому побаченні. І найкрасивіші теж. Якщо дівчина поводиться абсолютно спокійно і безтурботно, ви їй байдужі. Можна спробувати її розворушити. Якщо вийде. Не вийшло? Друге побачення не актуальне.

 

2. Уникнення. Дівчата люблять вухами. А закохують очима. Не дарма ж є купа технік зваблення поглядом. На першому побачення вона не прагне зазирнути вам в очі? Не демонструє «вологий погляд»? Усе, що її цікавить, це вміст тарілки, екрана телефона і телевізора в залі? Ну таке…

 

3. Дистанція. Щоб показати, що людина подобається або спілкування буде з продовженням, дистанція між фізичними тілами скорочується. Як це відбувається? Нахилилася ближче, руку погладила, плече зачепила. Є натяки на зближення? Чи на даму від «захоплення» напав правець?

 

4. Спільність. Перше побачення, це можливість двом «чужим» людям стати «своїми». Найпростіше це зробити — знайти спільні інтереси. Якщо дівчина жодного разу за вечір не сказала: «мені теж дуже подобається пиво і футбол» — все погано.

 

5. Колишні. Про небіжчиків або добре, або нічого. У випадку з колишніми правила ще суворіші. Особливо на першому побаченні про них не має бути жодного слова. Є хоч два? Вибачте, ця дівчина не вільна.

 

Для дівчат

1. Запізнення. Прерогатива спізнюватися є тільки у жінок і то в рамках розумного. Якщо хлопець спізнюється на перше побачення, це серйозний прокол. Десять хвилин - і можеш сміливо йти, не чекаючи. Хіба що він зможе аргументувати і спокутувати провину.

 

2. Випивка. Алкоголь - підступна штука. Може напругу зняти, може і додати. Перше побачення - справа нервова і якщо хлопець знімає стрес випивкою — це погано. Просто уявіть, що крім перших побачень буває в житті всіляко, це ж ніякого алкоголю не вистачить. І, до речі, якщо вам постійно підливають, теж насторожує.

3. Жінки. Це майже як про колишніх, але. Приходячи на перше побачення, хлопцю якось дико говорити про інших жінок. Не важливо, в якому руслі (хоча іноді важливо). Ще гірше, коли ви навпроти, а його очі збоку «відпочивають» на попі або грудях офіціантки. Ну, ви зрозуміли.

 

4. Досвід. Не завжди, але можна визначити, чи розглядає ваш візаві перше побачення як початок стосунків, чи «ван найт секс». Він гарно і багато говорить, не забуваючи при цьому там погладити, тут притулитися, там… Коротше, хлопець в темі.

 

5. Критика. Це взагалі за межами, але буває. Прийшли ви знайомитися, зближуватися, пізнавати краще… А про вас вже все знають: що груди зробити не дорого, але красиво, і що схуднути взагалі не проблема, і висвітлити волосся справа тридцяти хвилин, втім, як і видавити прищик. Здогадуєтеся, що робити далі?

Валерій Андросов, психолог:
— Перше побачення — це завжди нервовий і інтригуючий момент. Тут може бути важлива кожна дрібниця і деталь. Як одного разу сказала одна клієнтка: «Зустріли мене по одягу. Провели теж погано». Для того, щоб перше побачення було успішним, варто пам’ятати, з чого саме складається враження. У найпростішому варіанті враження складається з зовнішності, поведінки та емоцій. Кожна з цих складових грає важливу роль. Зовнішність повинна відповідати на питання: «Хто я? Яке місце займаю в цьому житті? Чим займаюся?» Одягаючись, думайте про те, як ви хочете, щоб вас побачили. Діловою мовою це називається front-office. Картинка, яку інші люди бачать, і будують по ній загальне враження. Можете пройтися по вулиці і помітити: кожна людина своїм одягом щось говорить або доносить світу. Що доносите ви? Поведінка на першому побаченні може бути різною. Основна ваша задача — це своєю поведінкою донести: «Зі мною цікаво, прикольно, комфортно, безпечно». Саме тому сюрпризи можуть бути, але переборщувати не варто. З емоціями цікавіше. Багато людей на першому побаченні відчувають емоції тривоги, страху і так далі. Для того, щоб послабити ці недоречні емоції, можна зробити цікавий трюк. Викличте у себе стан інтересу. Зробити це просто. Подумайте: «Що за людина поруч зі мною? Чим він захоплюється? Які у нас є спільні теми?» Пам’ятайте: інтерес глушить невпевненість. Плюс інтерес створює те, що називається «орієнтація назовні». Вона дозволяє зменшити той самий внутрішній діалог, який так заважає при знайомстві.


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up