Він і Вона: ТОП-10 хитрощів, щоб уникнути френдзони

Він і Вона: ТОП-10 хитрощів, щоб уникнути френдзони
  • У кожного таке було — зустрічаєш людину, вона тобі подобається і ти їй нібито теж, але нічого, окрім дружби.
  • На жаль, якщо вже потрапив у френдзону, вибратися звідти практично нереально.
  • Тому краще туди не потрапляти

Ти, з якого боку не глянь, - відмінний хлопець чи чудова дівчина, і у тебе є бажання закрутити запаморочливий роман? Але на тій стороні лишень невелика симпатія і нічого більше. Ти можеш одягнути плащ супермена та оточити дівчину увагою, подарунками, супер героїчними вчинками. Або ж стати надзвичайно чуйною та співчутливою партнеркою для душевних розмов (звичайно ж, з планами на ваше романтичне майбутнє). Та все буде марно, до омріяної мети відстань стане ще більшою, а твоя самоповага зменшиться до атома. Як не потрапити під френдзону — кілька порад для хлопців і для дівчат.

Для дівчат

1. Зберися, ганчірка. Насправді немає нічого більш неприємного, ніж твоє обличчя покинутого теляти, або цуценяти чи кошеняти. Тобі здається, що очі, в яких читається «не жени мене, дозволь бути поруч», це спокусливо? Правду кажучи, це бісить. Спочатку виникає почуття провини — бідненька, так мене любить, що готова все терпіти за можливість дихати одним повітрям. А згодом вина та жалість трансформується в огидливість. Воно тобі потрібно?

2. Не плазуй. Якщо всередині тебе желе, ти будеш підлаштовуватися знизу, будеш завжди зручною і розуміючою, і зовсім не сексуальною для об’єкта твого кохання. Кому сподобається спілкуватися з людиною, яка слово поперек сказати не може? Мова не про конфліктність, а про наявність власної думки, власного життя взагалі. Хоча б раз спробуй підняти голову і сказати щось впевнено.

Відео дня

 

3. Уникай глузувань. Мабуть, ти думаєш, що про твоє кохання ніхто не здогадується — ти помиляєшся. Воно горить великими літерами у тебе на лобі, втім, як і нестримне прагнення взаємності. Якщо на тому боці порядний хлопець — він прямо скаже «рідна, тобі нема чого ловити». Якщо з порядністю не надто — чекай жартів, підколів, глузувань, а там і до прилюдних образ рукою подати. Коротше, не лізь. 

4. Поглянь на реальність. Ти можеш скільки завгодно любити байдужого до тебе чоловіка (твоє життя в твоїх руках), хоча правильніше і здоровіше кохати закоханого. Але сталося як склалося, ти на щось сподіваєшся — маєш право, та не забувай хоч іноді виринати із солодких ілюзій, щоб оцінити на адекватність вчинки і слова твого «хлопця». Дівчата люблять виправдовувати все своєю любов’ю.

 

5. Не дружи з коханим. Це тільки здається, що дружба з «мрією» в кінцевому рахунку призведе до кохання. «Він розгледить мене, оцінить, і зрозуміє» — ага, тримай кишеню ширше. На жаль, дуже скоро ти перетворишся у вільні вуха і жилетку, якій розповідатимуть про любовні пригоди, і питатимуть поради (ну ви ж друзі). Ти станеш своїм хлопцем і глибоко нещасною дівчиною.

Для хлопців

1. Рішучість. Час у даному випадку грає проти тебе. Якщо дівчина подобається і ти хочеш більше, просто підійди і скажи про це. Просто, чим довше ти телишся, тим складніше буде міняти свій образ «просто друга» в очах дівчини. Важливо ось що, сказав «кохаю», не отримав «я теж» у відповідь — відвали. Нехай думає, але без твоїх нещасних очей поруч.

 

2. Покажи бажання. Це найвигідніше для чоловіків. Причому, не важливо, чи знайомі ви були до цього. Побачив дівчину, сподобалася, висловив бажання. Потім кожен раз при зустрічі нагадуй — хочу тебе, не можу стриматися. Це не для того, щоб потішити дівчину (хоча і для цього теж). Просто територію, на якій можливі ваші стосунки, ти позначив. Тут і дурню зрозуміло, що дружбі там місця немає і не буде.

 

3. Не ний. Ну скигліїв взагалі мало хто любить, так що як би тобі не хотілося близькості, дівчині (особливо поки не твоєї) не дуже цікаві твої кошмари, депресії, болячки і неприємності. «Пожаліла-полюбила» — ця теза була актуальна для твоєї бабусі, сьогодні дівчатка не такі жалісливі. Коротше, є проблеми — вирішуй їх, життя любить сильних, і дівчата теж.

 

4. Мінімум спілкування. Якщо дівчина знає про твої почуття, але нічого конкретного у відповідь не говорить — «врятуй» її від свого товариства. Хоча б не мерехти перед очима. Не потрібно бути завжди під рукою, не лізь в сервіс-зону. Максимально займи себе чим-небудь — спортом, роботою, спілкуванням і знайомствами. Вона знає, що ти любиш — коли оцінить, ти зрозумієш.

5. Не зависай. Ти освоїв гру на гітарі, підкачав банки, влаштувався на кращу роботу, ти став хлопцем — мрією, а дівчина все одно байдужа? Будь сильним — визнай поразку і йди далі. Не всім ми можемо бути симпатичні, не всі нас можуть покохати. Нехай у тебе немає цієї дівчини, зате є м’язи, робота, музика і купа тих, хто це оцінить.

Валерій Андросов, психолог:

— Фразу «Давай залишимося друзями», навряд чи комусь хочеться чути, і не завжди просто сказати. Для того, щоб не потрапити в цю зону, дуже важливо стежити за станом стосунків. Це все одно, що відповісти на питання: «Що потрібно робити, якщо зів’яла квітка?» На момент смерті вже нічого. А ось що потрібно було з квіткою робити — поливати, але не заливати водою. Доглядати, але не переборщувати. Крайнощі в будь-якій справі не дуже допомагають. Якщо розвинути аналогію з квіткою, то найкраще рослина проростає у тих господарів, хто пам’ятає про неї, але піклується без фанатизму. І тоді виходить, що рослина росте, як би, сама собою. Якщо ж додати цій квітці високу ступінь важливості (перш за все в своїй голові), то надлишок уваги і гіперопіка зроблять свою справу. Більшість людей у стосунках знають: найкраще починаються і розвиваються саме ті романи, в яких учасники не ставляться до них як до стосунків усього свого життя. Це дозволяє бути легким і спокійним у спілкуванні. Парадокс. Чим менше напружуватися — тим краще буде виходити.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дональд_К

    френд зона ерунда, я всех подружек чпокал))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up