Як збірна України може вийти в 1/8 фіналу Євро-2020. Оцінка шансів по групам

Як збірна України може вийти в 1/8 фіналу Євро-2020. Оцінка шансів по групам
  • Після поразки від збірної Австрії в третьому турі групового турніру, команда України ще зберігає, нехай і мінімальні, але шанси на вихід в 1/8 фіналу Євро-2020.

Всього в турнірі беруть участь 24 збірні, розділені на шість груп по чотири команди в кожній, повідомляє «Страна».

У плей-офф або 1/8 фіналу безпосередньо вийдуть по дві кращі команди кожної з груп, а також чотири з шести команд, що зайняли третє місце і мають серед них найкращі показники. Ось на одне місце з цих чотирьох і претендує збірна України.

При рівній кількості очок у двох або більше команд в порядку пріоритету враховуються — різниця голів, забиті м'ячі, кількість перемог, кількість дисциплінарних очок (у кого менше жовтих карток той і проходить) або ж місце в загальному рейтингу відбору на Євро-2020.

Відео дня

На поточний момент у збірної України — 3 очка і третє місце в своїй групі С, різниця забитих м'ячів 4 і пропущених 5 становить (-1).

Для виходу в наступний етап збірної України необхідні влаштовують нас результати майже у всіх групах.

Якою є реальна ситуація?

Група А

  • Третє місце у збірної Швейцарії, яка набрала 4 очки, нехай і з негативною різницею. Вона точно краще України і практично точно виходить в плей-офф частина чемпіонату. Одне місце з чотирьох зайнято.

Група B

  • Тут після поразки Росії від збірної Данії на третє місце вийшла Фінляндія з трьома очками і різницею в м'ячах «мінус 2». Тобто, результат фінів після пропущених від бельгійців м'ячів, гірше, ніж у збірної України. Одне місце з двох нещасливих третє — у фінів. Спасибі, Бельгія!

Гіпотетичні прогнози

Група D

О 22.00 в Глазго 22 червня грають Хорватія - Шотландія і в цей же час в Лондоні грають Чехія - Англія в 22.00.

На третє місце претендують Хорватія і Шотландія, які в двох турах набрали по одному очку і вони ж зустрічаються один з одним в очній дуелі.

У разі перемоги однієї з команд, кожна третя команда в цій групі (це може бути навіть Чехія, якщо програє Англії або сама Англія, якщо програє Чехії, а Шотландія крупно здолає Хорватію) точно обійде Україну.

Ідеальний результат, якщо ж Хорватія і Шотландія зіграють внічию. Тоді вони наберуть у результаті по 2 очка, і це вже буде менше, ніж у збірної України. Значить наша збірна точно виходить до фінальної частини Євро, як четверта команда, яка посіла третє місце.

Турнірне становище групі D на Євро 2020

 

Група Е

23 червня в Севільї грають Словаччина - Іспанія і в Санкт-Петербурзі відбудеться гра Швеція - Польща. Обидва матчі о 19.00.

Україна буде вигідно, якщо в матчі Словаччини та Іспанії не буде нічийного результату.

Якщо переможе Словаччина, то в іншому матчі Україна влаштує будь-який результат крім перемоги Польщі.

Якщо переможе Іспанія, то добре б вона виграла з різницею в два і більше м'ячів, а значить безпосередньо вийшла в плей-офф з п'ятьма очками і максимально послабила позиції Словаччини.

Якщо різниця м'ячів менше двох, то Україну не влаштує перемога Польщі в грі зі Швецією. Тоді третіми будуть нинішні лідери групи шведи з чотирма очками. Що більше, ніж у України. Самий неприємний результат.

Хорошим результатом буде нічия в цій грі або поразка Польщі, в сукупності з перемогою Словаччини над Іспанією (теоретично таке можливо).

Турнірне становище в групі Е на Євро 2020

 

Група F

23 червня в Будапешті грають Португалія - ​​Франція і в Мюнхені зіграють Німеччина - Угорщина. Обидва матчі о 22.00.

Шанси України зростуть, якщо чинні чемпіони світу зі збірної Франції отримають розгромну перемогу над чинними чемпіонами Євро командою Португалії, яка зараз йде третьою. З огляду на те, що португальці забили більше м'ячів, ніж українці, то виявитися вище них збірна України зможе лише за різницею забитих і пропущених. Найпростіший варіант. Нічия в цьому матчі "групи смерті" Україну не влаштує.

На третє місце тут може вийти навіть збірна Німеччини, якщо програє збірної Угорщини (цього не можна виключати). Якщо Бундесмашина програє з різницею більше одного м'яча, а Португалія виграє у Франції, то збірна України буде конкурувати з німцями за додатковими показниками, де найважливіший - забиті м'ячі, яких у збірній Німеччини зараз рівно стільки ж, скільки і у збірної України.

Турнірне становище в групі F на Євро 2020

У Вінницькому обласному краєзнавчому музеї, нагадаємо, презентували виставку «Вінницький футбол: від становлення до сьогодення». До унікальної експозиції увійшло близько 300 експонатів.

 

Читайте також:

«Варто облаштувати хороший безпечний скейт-парк». У парку провели турнір зі скейтбордингу

Карантин в Україні продовжили до 31 серпня. Які правила змінив уряд?

Новини бухгалтерського обліку та кадрові питання. Що зміниться у червні?       

Україна перейшла в зелену зону карантину. Які обмеження ще діють?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Владимир Новиков

    Пора домой наигрались!
  • Діма Андрущенко

    Додому і дайте хероям сала....
  • Сергій Поліщук

    Тому що тренер не інноваційний... Був би інноваційний (як наш мер), все було б інакше!
  • Сергій Сазонський

    Якщо дивитись в цілому. Тоткоманда ніяка усі 3 гри. І це факт. Якби ми не підтримували і не хотіли визнавати це.
    Команда не атакує, не грає, не біжить. Очі не горять, немає бажання грати. Щось там трішки бігали проти Нідерландів, все. Не грали, а бігали.
    За три матчі жодна зірка себе не показала (Маліновський, Зінченко).
    Саме гірше бачити цю бездарну гру, а потім слухати їхні виправдання на прес конференціях. То устали, то гра не пішла, то пішла але не туди, то настрою не було, то трава не така зелена.
    "А тут ще й поле рівне та м'яч круглий"
    Це просто дно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up