Який зимовий екстрим обирають відомі вінничани? Добірка спортивних фотографій

Який зимовий екстрим обирають відомі вінничани? Добірка спортивних фотографій
  • Незабаром випаде сніг, і стануть доступні всі види зимових розваг.
  • Яким видом активного відпочинку люблять займатися у холодну пору року знані вінничани?

Випаде перший сніг — і вінничани збиратимуть лижі і сноуборди, аби підкорювати засніжені вершини Карпат. Хтось у Шкуринцях кататиметься на квадроциклах, хтось подасться у Альпи.

Журналістка 20minut.ua пошукала і зібрала в добірку світлини, що показують, які саме зимові розваги обирають знані в нашому місті люди.

Валентин Карпов, альпініст

Відео дня

Розпочинаючи тему про вінницький екстремалів, найперше варто згадати вінничанина Валентина Карпова. Це професійний турист. Він об'їздив мало не увесь світ. Альпініст за своє життя підкорив чотири із семи вершин світу.

Софія Бабейко, телеведуча

Крім ведення телевізійних програм і новинних ефірів, Софія полюбляє різні види спорту та екстрим. На світлинах у соцмережах взимку журналістку можна побачити на квадроциклі і на лижах.

Андрій Козак, держслужбовець

Морж з Вінниці Андрій Козак взимку ходить на роботу в сорочках та футболках і не носить верхнього одягу. Він зізнається, що таким чином загартовує та перевіряє на міць власний організм. Ось такий собі екстрим.

Анна Турапіна, бізнесвумен

Екс-ведуча, тепер власниця салону краси, теж полюбляє нестандартний відпочинок, взимку обирає активний відпочинок. Аня полюбляє гонки на квадроциклах, лижний спорт, не відмовляє собі у задоволенні спуститися на сноуборді з крутої гори. 

Володимир Оксамитний, фотограф

Ще один вінницький екстремал прихильно ставиться до дайвінгу, катання на велосипеді і катерах. Взимку чоловік в компанії друзів полюбляє поганяти на квадроциклах.

Зоряна Ткаченко, бізнесвумен

Мати трьох дітей, не відмовляє собі в активному відпочинку. З чоловіком люблять подорожувати. Взимку Зоряна разом із сім'єю не відмовляють собі у задоволенні підкорити сніжну вершину на лижах.

Вікторія Орлова, блогер

Вікторія давно і успішно працює в сфері краси. Своїм захопленням вважає подорожі. Взимку вона обирає засніжені мальовничі краєвиди, лижі і сноуборд.

 

Читайте також:

Зірка на ялинці. Якою буде вартість артистів на новорічно-карантинних корпоративах?

Синій, чорний і сміливий. У вінницької дизайнерки Олександри Хедоян вийшла спокуслива колекція

Готувати смаколики і гуляти в лісі. Що робитимуть відомі вінничани в карантинні вихідні?

«Хочу закохатися до нестями». Вінничанин розповів про своє життя після проекту «Холостячка»

Історія успіху: джентельменська імперія дизайнера Дмитра Чернеги

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up