Синій, чорний і сміливий. У вінницької дизайнерки Олександри Хедоян вийшла спокуслива колекція

Синій, чорний і сміливий. У вінницької дизайнерки Олександри Хедоян вийшла спокуслива колекція
  • «Be brave» — під такою назвою 19 листопада відбувся модний показ вінницької дизайнерки Олександри Хедоян.
  • Бути сміливою вона рекомендувала всім модницям. Для цього створила сукні лише у синіх та чорних кольорах.

Вчора, 19 листопада, у день свого народження, відома вінницька дизайнерка Олександра Хедоян показала нову колекцію сезону осінь-зима 20/21 «Be brave».

Модний захід вів шоумен Максим Микитенко. На показі були помічені знані у світські тусовці персони: художник Володимир Козюк, бізнесмен Осман Генч, фотограф Валентин Порохняк, ведуча Ольга Сольвар, дизайнери Олена Шиян і Дмитро Чернега, та інші.

Під час дефіле всі модні образи були лише в чорних і синіх кольорах. Сукні та костюми — створені із шкіри, лакованого матеріалу, трикотажу та мережива, прозорих і напівпрозорих тканин, із застосуванням асиметрії в дизайні. Дівчата-моделі мали губи кольору електрик.

Відео дня

— Класичний чорний я завжди використовую у власник колекціях. Синій — трендовий колір 2020 року, — розповідає Олександра. — Ці два відтінки такі ж сильні, як і назва колекції, що в перекладі означає «Будь сміливою».

Олександра Хедоян, до слова, за освітою юрист. У свій час працювала в юриспруденції, далі пробувала себе в інших напрямках, поки не зупинилася на дизайні одягу. Її підтримали рідні, а також друзі. Своєю родзинкою авторка колекцій обрала екстравагантний, вечірній, сексуальний і нестандартний одяг для ефектних і пристрасних жінок, які не бояться експериментувати.

Дизайнерський дебют Олександри Хедоян відбувся у 2018 році. В її модних образах дефілювали учасниці двох вінницьких конкурсів краси.

За словами модної стилістки, «Be brave» — це шоста у її кар'єрі смілива колекція, адресована впевненим у собі жінкам, які не бояться відвертих образів і сміливих рішень.

— Мене надихають яскраві, сильні, сміливі, цілеспрямовані, енергійні, відверті, справжні у всіх своїх проявах особистості, які з першого погляду, з першого слова привертають до себе увагу, — каже дизайнер. — Я за сміливість, за впевненість у собі, за яскраво виражену індивідуальність, неординарність у всьому, як в житті, так і в стилі одягу, які були і будуть в тренді завжди.

Також Олександра Хедоян зазначила, що найкращим подарунком у день презентації колекції та у день її народження були підтримка і присутність рідних, прихильників і однодумців, які прийшли на показ. Друзі вітали дизайнерку з її днем та ділилися враженнями від шостої модної колекції вінничанки.

Анна Станіславенко, власниця онлайн видання:

  • «Вітаю Олександру з днем народження і з презентацією розкішної і сміливої колекції».

Дмитро Чернега, модний дизайнер:

  • «Мені в цілому сподобався показ Олександри. Ми в гарних стосунках, товаришуємо давно. Як колега, прийшов привітати і підтримати, бо вона товариська і творча людина. Я і всі мої друзі, залишилися приємно вражені від показу нової колекціі. В Саші свій стиль, для сміливих і яскравих жінок, якого вона дотримується в усіх своїх модних проектах».

Світлана Альпакова, власниця дизайн-студії:

  • «Дякую Олександрі, що в карантин і в день свого народження вона змогла згуртувати всіх своїх друзів на показі. Вона, які і завжди, смілива в своїх модних проявах. В подальшому бажаю лише успіхів».
     

Читайте також:

Готувати смаколики і гуляти в лісі. Що робитимуть відомі вінничани в карантинні вихідні?

«Хочу закохатися до нестями». Вінничанин розповів про своє життя після проекту «Холостячка»

Історія успіху: джентельменська імперія дизайнера Дмитра Чернеги

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up