Ігор Бєланов вручив подарунки юним вінницьким футболістам

Ігор Бєланов вручив подарунки юним вінницьким футболістам

18 березня до Вінниці завітав кращий футболіст Європи 1986 року, володар Золотого м’яча Ігор Бєланов. Він привіз подарунки вихованцям Вінницької обласної ДЮСШ з футболу свого імені та імені Олега Блохіна. Зокрема, комплекти м’ячів і форми. Зустріч з видатним гравцем відбулася на стадіоні школи № 34, де проходили контрольні поєдинки вінничан проти команд Коростеня.

– Ігор Бєланов приїздить до нашої школи регулярно. Два – три роки на рік, – повідомив директор ОДЮСШ Блохіна-Бєланова Ігор Коваль.

Йшлося, що в цей день, 30 років тому, Бєланов отримав Золотий м’яч в Штаб-квартирі УЄФА. Керівництво школи Блохіна-Бєланова привітало зірку з цієї нагоди та запросило до Вінниці.

На заході були присутні представники СФК «Нива-В». Вони вручили флаєра і квитки на матч з «Балканами» кільком десяткам юних футболістів, тренерам і батькам спортсменів. Також офіційно запросили на гру Ігоря Бєланова, чим він пізніше і скористався.

Відео дня

– Я починав грав у футбол на Молдаванці, не найкращому районі Одесі. Батько загинув. Довелося рано піти працювати (на будівництві), закінчувати вечірню школу і паралельно займатися футбол, – сказав Ігор Бєланов. –

Спорт мені допоміг досягти всього в житті. Тому я завжди буду підтримувати дитячий футбол. Бажаю юним гравцям мати для початку мрію. Але, щоб вона здійснилася, потрібно багато працювати.

Previous Next

   

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up