Фрі-файтери Вінниці здобули чотири медалі на чемпіонаті України

Фрі-файтери Вінниці здобули чотири медалі на чемпіонаті України

В Івано-Франківську фінішував чемпіонат України з фрі-файту серед чоловіків. Нагадаємо, це український різновид змішаних єдиноборств. Недарма фрі-файтери виступають виключно у синьо-жовтій формі. 

Спортсмени Вінницької федерації фрі-файту здобули на престижних змаганнях чотири нагороди. Другий рік поспіль чемпіоном у ваговій категорії до 57 кг став наш земляк Вадим Сакал. Він провів чотири бої – і всі виграв достроково! Тепер Вадим Сакал є претендентом на участь у чемпіонатах Європи і світу.

– Найбільш складним поєдинком у Вадима був останній, фінальний. Він провів у ньому всі три раунди, а виграв на самому фініші технічним нокаутом. Здобув золото завдяки своїй гарній фізичній підготовці, – розповів старший тренер збірної Вінниччини із фрі-файту Ігор Дишливенко.   

Срібло у ваговій категорії до 84 кг виборов Денис Дробинчук. Вінничанин виграв три бої, а на фінал вийшов із травмою. Йому знеболювали та заморожували травмовану руку, робили уколи.

Відео дня

– Денис Дробинчук показав характер і силу волю, вийшовши у ринг травмованим. Бився до останнього, але золото все ж здобути не зміг, – продовжує Ігор Дишливенко.

Бронзовими призерами виявилися вінничани Андрій Купрійчук (до 69 кг) і Роман Михальський (до 74 кг).

– Андрій Купрійчук доволі непогано провів чотири поєдинки. Це було перше змагання у його житті, і одразу маємо високий результат. Роман Михальський по одному разу виграв і поступився, що також принесло медаль, – коментує  Ігор Дишливенко. 

Командного заліку на чемпіонаті України не було. Найбільше нагород в особистому заліку здобули кияни, які мали своїх представників у всіх вікових категоріях. Взагалі всі команди приїхали до Івано-Франківську великими колективами.

А ось вінницьких спортсменів було лише п’ять. Без медалі із них залишився лише 17-річний Іван Янковий (до 63 кг), який дебютував на дорослому рівні. До речі, вінницькі бійці є справжніми універсалами: окрім фрі-файту, вони мають успіхи в ММА і панкратіоні.  

– Наші фрі-файтери демонструють стабільно високі результати на всеукраїнських змаганнях, здобувають медалі. Тепер будемо готуватися до престижного Кубку України, – сказав президент обласної федерації фрі-файту Вадим Кудіяров.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • З.А.Глядач

    "Нагадаємо, це український різновид змішаних єдиноборств"

    "Український різновид"? Тоді чому "фрі-файт", а не вільний бій? Чи в Україні англійська мова стала державною?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up