Дискотека в «Росії», нові пенсії та система в хабарах: важливе за 1 березня на 20minut.ua

Дискотека в «Росії», нові пенсії та система в хабарах: важливе за 1 березня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 1 березня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Дискотека в «Росії»: у Вінниці розслідують непрофесійні дії поліцейських під час виклику

Дискотека в «Росії»: у Вінниці розслідують непрофесійні дії поліцейських під час виклику

Днями вінничанин Андрій Качор виклав відео, де він розповідає про грандіозну вечірку, яка відбулася в Центрі Вінниці. На відео бачимо, що на місце приїжджала поліція, але масовий захід вони не припинили.  Ми дізналися, чим закінчилася ситуація та скільки схожих порушень правил карантину вони зафіксували.  Також поговорили з лікаркою-інфекціоністкою про те, які наслідки ця вечірка може накласти на епідемічну ситуацію.

 

Відео дня

З вівторка, 2 березня, всі школярі Вінниччини будуть вчитися дистанційно

З вівторка, 2 березня, всі школярі Вінниччини будуть вчитися дистанційно

Через складну ситуацію з пандемією Вінниччина продовжує лідирувати за кількістю нових інфікованих COVID-19. Лише за останню добу в області 598 нових випадків, серед них і 50 дітей.

Голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов на своїй сторінці у Facebook повідомив, що від завтра в усіх школах області почнеться дистанційне навчання для учнів 1-11 класів.

 

«Система загрузла у хабарах»: очільник Нацполіції розформував дозвільну службу

«Система загрузла у хабарах»: очільник Нацполіції розформував дозвільну службу

В Україні через корупційну схему розформували всі підрозділи поліції з контролю над обігом зброї. Як це коментують в управлінні Нацполіції області? Що говорять вінницькі активісти? Яка подальша доля служби?

 

Тарифи, пенсії та пільги. Що зміниться у березні для вінничан?

Тарифи, пенсії та пільги. Що зміниться у березні для вінничан?

Перший місяць весни не багатий на новації. Частина з них вже почала працювати, а вплив інших відчуємо під кінець березня. Розповідаємо, які тарифи підняли, на скільки зросли пенсії та якими пільгами можуть скористатися вінничани.

 

Секс в машині: ТОП-9 найзручніших місць у Вінниці (18+)

Секс в машині: ТОП-9 найзручніших місць у Вінниці (18+)

Сьогодні перший день весни, а весна — час сонця, калюж, перших квітів і передчуття кохання.  Редакція 20minut.ua склала рейтинг найбільш популярних потаємних місць для закоханих автомобілістів. З огляду на особливості матеріалу, не рекомендуємо його гортати тим вінничанам, що не досягли повноліття.

 

Читайте також:

Вінниччина очолила «ковідний рейтинг». Яка ситуація в Україні на 1 березня?

Скандал у Гнівані: у міста забрали бригаду швидкої допомоги. Що каже влада?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач48

    даешь анархию в державе. ток не удивляйтесь что потом прийдут кацапы
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up