Ігор Ткачук: робота з виборцями проходить незалежно від дня та часу (Прес-служба депутата І.В.Ткачука)

Ігор Ткачук: робота з виборцями проходить незалежно від дня та часу (Прес-служба депутата І.В.Ткачука)

Депутат Вінницької міської ради Ігор Ткачук розповів, з якими питаннями містяни звертаються до його громадської приймальні. За його словами найбільша кількість звернень надходить з проханням виділити кошти на лікування. Ще однією вагомою проблемою є питання облаштування прибудинкових територій, дворів та проведення ремонтних робіт в житлових будинках. 

Ігоре Віталійовичу, щосереди у вашій приймальні проходить прийом, з якими проханнями, найчастіше до Вас звертаються громадяни? 

Питання, з якими приходять вінничани, різні: комусь потрібні кошти на лікування, іншим на оздоровлення, дехто потребує юридичної консультації. Одним з найболючіших залишається виділення коштів на медичне обслуговування. Багато звернень надходить від пенсіонерів, до сьогодні вони залишались в категорії соціально незахищених. Тому прийнятий закон щодо реформування пенсійної системи має велике значення для покращення рівня матеріального забезпечення людей літнього віку. Можу сказати, що наразі збільшилась кількість батьків, які потребують кошів на лікування дітей. Окрім того, вінничани часто звертаються з проханням облаштувати дитячий майданчик, або провести ремонтні роботи в під’їзді. Звичайно у місті діє ряд програм щодо впорядкування житлового фонду, але вони передбачають співфінансування. Нажаль, в будинках, де мешкають переважно люди похилого віку, такі програми не працюють — людям не вистачає коштів на першочергові речі, тож мова про ремонт взагалі не йде.

Що необхідно, аби звернутися до Вас за допомогою? 

Вінничани, яким потрібні кошти на лікування, повинні надати копію паспорту та ідентифікаційного номера фізичної особи, а також медичну довідку. Під час прийому необхідно буде написати заяву. Аби отримати юридичну консультацію, або відповіді на проблемні питання необхідно звернутись в приймальню і юрист пояснить які саме документи необхідні, в залежності від складності питання. Юридична консультація безкоштовна, жодних документів не потрібно. 

Скільки часу витрачаєте на опрацювання звернень? 

Якщо ми говоримо про прохання виділити кошти на матеріальну допомогу, то вони розглядаються доволі швидко. Загалом термін не перевищує одного тижня, я добре розумію, якщо людина звернулась, кошти їй потрібні найближчим часом, а не через півроку. Юридичні консультації чи роз’яснення певної інформації відбувається під час прийому громадян, якщо питання потребує доопрацювання з кожним вінничанином обговорюємо терміни надання відповіді. Коли ж говорити про певні ремонтні роботи, то тут часу необхідно трохи більше. Наприклад, зараз працюємо над встановленням лавок в одному з дворів по вулиці Скалецького. 

Як вам вдається поєднувати депутатську діяльність, роботу та сімейне життя? 

Часто я шкодую, що доба має всього на всього 24 години, проте якщо правильно спланувати свій день, то можна вистигнути багато. Традиційно робочий тиждень розпочинається на основному місці моєї роботи, на вихідні, зазвичай, виїжджаю до Вінниці, аби поспілкуватися з вінничанами та опрацювати їх звернення. Увесь вільний час проводжу з родиною та друзями. Іноді від такого графіку стомлюєшся, проте для цього є відпустка. Моя робота спрямована на допомогу людям, а це завжди приносить задоволення. Саме тому я обрав для себе такий вид діяльності. 
Ігор Ткачук зауважив, що кожного тижня до приймальні надходить більше 20 заяв, й наголосив, що робота з виборцями проходить незалежно від дня та часу. 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up