АТ «ТАСКОМБАНК»: запорука довіри — це розуміння клієнта й виконання всіх своїх зобов'язань (Прес-служба АТ «ТАСКОМБАНК»)

АТ «ТАСКОМБАНК»: запорука довіри — це розуміння клієнта й виконання всіх своїх зобов'язань (Прес-служба АТ «ТАСКОМБАНК»)

АТ «ТАСКОМБАНК» працює на ринку більш ніж 27 років та є одним із найстаріших комерційних банків України. Банк розглядає нинішню ситуацію як унікальну можливість для розвитку, пошуку нових ринків та укріплення позицій на фінансовому ринку країни. Згідно зі стратегією розвитку, філософією та цінностями ТАСКОМБАНК продовжує розвивати мережу відділень і впроваджувати високі стандарти якості обслуговування.

 

КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ


Оперативна робота на всіх рівнях і висока якість обслуговування клієнтів – основні переваги фінансової установи. У той час, коли чимало банків, не витримуючи конкуренції, втрачають свої позиції, ТАСКОМБАНК продовжує розвиватися.

 

ТАСКОМБАНК одним із перших отримав кваліфікацію приймаючого банку і став першим банком, який отримав кваліфікацію інвестора для участі в конкурсах із виведення з ринку неплатоспроможних банків та створення перехідних банків на базі неплатоспроможних.

 

«Це є свідченням фінансової стійкості та надійності нашого банку. Ми змогли довести, що є успішною фінансовою установою і відповідаємо високим вимогам, які Національний банк висуває до кваліфікованих інвесторів», — пояснює директор Вінницького регіону АТ «ТАСКОМБАНК» Ольга Бездєтко. 

 

Крім цього, за результатами діагностичного дослідження з урахуванням прогнозного стрес-сценарію рівень адекватності капіталу ТАСКОМБАНКу значно перевищив нормативне значення, встановлене НБУ. Нині висока ліквідність дозволяє банку повністю виконувати усі свої зобов'язання перед клієнтами, а результати стрес-тесту показують, що акціонери і керівництво Банку повніcтю контролюють усі наявні й потенційні ризики у банківській діяльності, демонструючи високий рівень управління фінансовою установою.

 

Завдяки зваженій політиці та ефективній системі управління ризиками АТ «ТАСКОМБАНК» зумів взяти курс на розвиток. За результатами 9 місяців роботи в 2016 р. банк показав позитивну динаміку. Станом на 01 жовтня 2016 року чисті активи Банку зросли в 1,5 рази (темпи приросту ТАСКОМБАНКу – 54%, темпи приросту чистих активів по банківській системі – 3,53%). Приріст кредитного портфелю склав 61,44%, а приріст коштів клієнтів – 61,87%.

 

«Ми дуже дорожимо відносинами з клієнтами і ставимо перед собою мету зробити їх довгочасними та взаємовигідними. Зростання довіри до банку підтверджують і рейтинги — ТАСКОМБАНК входить до ТОП-5 банків за приростом депозитного портфелю та в десятку банків з найвищим з можливих рейтингів надійності депозитів. Ми дуже цінуємо, що в якості свого фінансового партнера все більше людей обирають саме наш банк, адже рівень довіри клієнтів — важлива складова нашого бізнесу», — коментує Ольга Бездєтко.


ОПТИМАЛЬНІ ФІНАНСОВІ РІШЕННЯ ДЛЯ КОЖНОГО


ТАСКОМБАНК надає повний спектр послуг для фізичних осіб, тож у відділеннях банку клієнти отримують послуги з відкриття і обслуговування поточних та депозитних рахунків, обслуговування платіжних карток та пенсійних рахунків, можуть сплачувати комунальні платежі, здійснювати валютообмінні та інші операції з іноземною валютою тощо. Ретельно підібраний, кваліфікований персонал не тільки допомагає виконати необхідні фінансові операції, але й консультує щодо будь-яких питань цієї сфери. 

 

Завдяки новій широкій лінійці депозитних програм та альтернативному депозитам продукту — іменного депозитного сертифікату — ТАСКОМБАНК зумів зберегти довіру вкладників, адже в Банку пропонують вклади, що максимально задовольняють потреби клієнтів.

 

«Правильно сформована пропозиція, випущена в потрібний час, здатна показати, що банк розуміє клієнта й готовий задовольнити його потреби», — впевнена директор Вінницького регіону АТ «ТАСКОМБАНК» Ольга Бездєтко.

 

Вклади нового депозитного ряду орієнтовані на людей з різним рівнем достатку й різними можливостями управління заощадженнями. Умови всіх депозитів розроблені з урахуванням реалій нинішнього ринку, досить гнучкі й дозволяють кожному потенційному клієнтові обрати оптимальній спосіб зберегти й примножити його кошти.

 

На відміну від багатьох інших фінустанов, ТАСКОМБАНК продовжує надавати кредити своїм клієнтам.

 

«Наша мета — максимально наблизитися до клієнтів, забезпечуючи їм турботу, відчуття комфорту й захищеності», — зазначила Ольга Бездєтко.

 

Тому банк розвиває та впроваджує політику максимального наближення своїх продуктів та послуг до потреб різних категорій клієнтів. Нині в ТАСКОМБАНКу доступна лінійка простих та зрозумілих кредитних програм для українців. Найбільш «народним» продуктом стала кредитна картка «Велика п'ятірка», що має ряд переваг: можливість отримання кредитного ліміту до 100 000 гривень без застави та без поручителів; пільговий період до 55 днів; участь у бонусній програмі «Заощаджуй на покупках з ТАСКОМБАНКом», у рамках якої на рахунок клієнта повертається до 2% від суми кожної покупки.

 

Крім цього, ТАСКОМБАНК пропонує кредити готівкою до 200 тисяч гривень, а також ряд цільових кредитних програм. Наприклад, банк надає кошти на придбання нових та вживаних авто, причому б\у авто можуть бути придбані як в автосалоні, так і на автомобільному ринкові. Також на придбання житла в лізинг, отримання кредитів під заставу авто. 

 

Особливою популярністю досі користується програма «Рефінансування», завдяки якій ТАСКОМБАНК дає можливість людям позбутися непосильних кредитів, оформлених в інших банках. Позичальники можуть повністю погасити свою заборгованість за діючими кредитами, перейшовши на обслуговування в АТ «ТАСКОМБАНК», адже тут умови націлені на зменшення кредитного навантаження на позичальника.

 

Ліцензія НБУ №84 від 25 жовтня 2011 р.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up