"Вінницького начальника «золотого батона» Продана теж скоро будуть садити" - Саакашвілі

"Вінницького начальника «золотого батона» Продана теж скоро будуть садити" - Саакашвілі

Екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі нагадав, що передбачав арешт голови Державної фіскальної служби Романа Насирова. Також він заявив, що нового виконувача обов'язки голови відомства Мирослава Продана теж притягнуть до кримінальної відповідальності.

Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці в Facebook.

— Ех, пане прем'єр, послухалися б ви мене тоді, не тільки посадили б цього, а й підтримали б нас в зміні системи, були б зараз улюбленцем народу України. Так ось моя порада: Вінницького нового начальника «золотого батона» Продана теж скоро будуть садити, прибирайте його і знаходьте талановитих українців за конкурсом, — йдеться у його повідомленні.

Відео дня

Нагадаємо, Кабмін у березні 2017 року призначив в.о. глави ДФС вінничанина Мирослава Продана. До цього наш земляк обіймав посаду заступника Голови Державної фіскальної служби України.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Прокоповна Проня

    А ссакашвили еще на свободе?

    Anonymous reply Прокоповна Проня

    "знаходьте талановитих українців за конкурсом" - "психанув"  Михо по перше з конурсом , вдруге з талановитими. Кому потрібна така утопія?

    У талановитих батьків - талановиті діти.  Талановиті діти мають працювати на керівних посадах.  Для прикладу  дочка Бойко Андрея Михайловича  - члена вищої ради правосуддя - є замміністра енергетики Наталья Бойко. Хочу нагадати пану Михайлу Саакашвілі що у більшості наших "слуг народу" є діти, похресники, та "любі друзі".

    Пан Миросла Продан, дуже комфортно себе почував у Вінниці у команді  Петра та Володимира, так що ще роки 3 він буде себе почувати  чудово і  буде корисним  "Вінницькій команді реформаторів".  Далі вибори,  і  буде певний час перейти до чергової  "команди патріотів", або домовитись з черговою владою про безпечне життя.  Обіцяти, та домовлятись Українська Влада завжди вміла, вміння поділитись або стати корисниму новій команді було завжди  у крові у "ВІННИЦЬКОЇ КОМАНДИ".  На мою думку М. Саакашвілі з "талантом " та "конкурсом " займається популізмом.  Контроль за фінансовими потоками - єдина мета у роботі Мирослава Продана.  А це вже чітко відпрацьовано у нас у Вінниці, "чужинці" навіть дуже талановиті не потрібні Україні.
  • Иванов Иван

    bhkk
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up