«Вилазьте з машин, ходіть пішки»: синоптик розповіла про погоду цього тижня

«Вилазьте з машин, ходіть пішки»: синоптик розповіла про погоду цього тижня
фото з сайту ukr.media
  • Завтра вінничанам чекати опадів не варто. Вони будуть хіба тільки на Заході країни, де місцями прогнозують невеликий дощ.
  • У нас же, як у більшості областей, переважатиме суха погода. А квітень почнеться, за прогнозами синоптиків, з приємними +15.

Хороший прогноз — про суху і теплу погоду в найближчі дні — зробила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Фейсбуці. 

— Березень поступово пакує валізи, трохи радіє від прийдешньої подорожі, що його чекає, трохи сумує — бо кому ж хочеться їхати з України, де все скоро вибухне найніжнішими квітами й зеленими листочками, але закон є закон. Тому вже незабаром, а саме 1-го квітня в Україні очікується прекрасна тепла погода, до +14+19 градусів, — написала вона.

Погоду у вівторок, за словами синоптика, визначатиме «антициклон Nikole, який подасть руку східному антициклону і вони разом витіснять сьогоднішній вологий одеський циклон далі у води Чорного моря». Тому завтра, 30 березня, істотних опадів не передбачається, хіба що на Заході України місцями пройде невеликий дощ, та залишки вологості можливі на Одещині та в Криму. У більшості областей — переважатиме суха погода.

Відео дня

— Вітер завтра в більшості областей буде південних напрямків, невеликий або помірний, — каже Наталка Діденко. — Температура повітря у вівторок найнижчою очікується на Заході та Сході, вдень +6+10 градусів, на решті території буде тепліше, +10+14 градусів. Найближчої ночі у східних областях навіть затримаються невеликі «мінуси».

У столиці вівторок обіцяє бути порівняно теплим, близько +10+12 градусів. Суттєвих опадів не буде. А найближчий «вибух» тепла варто чекати першого квітня — до +16+18 градусів. А ближче до вихідних повітря посвіжіє та побільшає дощів.

— Цей тиждень явно дасть поштовх до яскравіших кольорів на деревах та у квітах, тому варто частіше використати можливість пройтися весняними вулицями. Вилазьте з машин, ходіть за можливості пішки, — закликає Наталка Діденко. 

А ось який прогноз погоди дає сайт sinoptik.ua для Вінниці. Як бачимо, п'ятниця та субота будуть з дощами. Температура повітря не перевищить 15 градусів тепла. Найтепліший день цього тижня — 1 квітня. Вночі ж стовпчик термометра ще буде опускатися до нуля.

 

Читайте також:

Завершити ремонт парку «Хімік» планують до осені. Що там буде?

Пішов з дому і не повернувся. Розшукують Андрія Терентьєва

Наскільки велике судно Ever Given? Порівнюємо з річками, мостами і вулицями Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up