Рятувальники попереджають про град, грози та сильні заморозки

Рятувальники попереджають про град, грози та сильні заморозки
  • ДСНС України попереджає про погіршення погодних умов. Збираючись в дорогу чи мандрівку — ознайомтеся з прогнозом погоди.

Рятувальники попереджають про грози та град у Київській області.

— За інформацією Укргідрометцентру, у найближчу годину з утриманням до кінця дня грози, подекуди град (І рівень небезпечності, жовтий), — йдеться у повідомленні.

Вінничанам, які транспортом вирушають у Київську область, варто бути обережними. Краще зупинитися та перечекати негоду, або ж відкласти поїздку.

Якщо град застав вас удома або на дачі, то на всяк випадок слід захистити горизонтальні частини кузова будь-якими відповідними підручними предметами — наприклад, гумовими килимками, чохлами від сидінь, шматками матерії, одягом, надувним матрацом.
Майте на увазі, якщо подібних речей не вистачає, щоб укрити всю машину, то перш за все треба берегти лобове скло, інакше, якщо воно розіб'ється, рухатися далі буде скрутно із-за обмеженої оглядовості.
Що стосується кузова, то краще вкривати одну деталь конструкції, але цілком, ніж кілька, але частково. Адже навіть при одиничному пошкодженні, наприклад, капота, його доведеться міняти повністю.

Тим часом Головне управління ДСНС України у Вінницькій області повідомило, що наша область теж у жовтій погодній зоні.

Відео дня

— 21 квітня в найближчі дві години та до кінця дня в м.Вінниці та Вінницькій області очікуються грози (1 рівень небезпечності, жовтий), — кажуть вони на своїй фейсбук сторінці.

До того ж попереджають у ДСНС і про сильні заморозки.

— Вночі 24 квітня у західних та північних областях, вночі 25-27 квітня в Україні, крім півдня, очікуються сильні заморозки у повітрі 0-3° (II рівень небезпечності, помаранчевий); у південних, 24 квітня і у центральних областях — заморозки на поверхні ґрунту 0-5° (I рівень небезпечності, жовтий), — йдеться у повідомленні ДСНС. — На Київщині вночі 24-27 квітня очікуються сильні заморозки у повітрі 0-3° (II рівень небезпечності, помаранчевий).

Окремо рятувальники відзначають Вінницю.

— У зв’язку з вторгненням холодного арктичного повітря 24-27 квітня в м.Вінниці та у Вінницькій області очікуються заморозки 0-3° (II рівень небезпечності, помаранчевий), — йдеться у повідомленні.

 

Читайте також:

Затори, перегони з поліцією та обвалений міст: важливе за 20 квітня на 20minut.ua

До України йде чергова порція похолоданням. Можливий мокрий сніг

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Зоя Коростелева

    Я не зрозвміла , буде дощ? , Град? Чи заморозки?
  • Александра Сторожова

    Пусть тем кому так было жарко ,когда топили,сосульки под носом замёрзнут,и держались долго
  • Александр Мусиенко

    Дожились!Погоду предсказывают не синоптики,а рятувальники.
  • Наталья Коршуненко

    Очень плохо
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up