Град та шквали. На Вінниччині оголосили штормове попередження

Град та шквали. На Вінниччині оголосили штормове попередження
  • В Україні прогнозують грозу та оголосили два рівні небезпеки.
  • Вінниччина у жовтій зоні.

Завтра, 17 травня, вранці по області прогнозують град та шквали. 

— 16-17 травня у більшості районів південних, західних, Харківської, Донецької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Вінницької та Житомирської областей надзвичайний рівень пожежної небезпеки, — повідомляє гідрометеоцентр. — 17 травня в Україні грози, вдень в південних та центральних областях місцями град та шквали 15-20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий).

Варто додати, що перший ступінь — Погодні умови потенційно небезпечні — Погодні умови потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Відео дня

Саме до жовтого рівня потрапила наша область. Така ж картина у більшій частині країни:

 

 

Читайте також:

Магнітна буря буде затяжною: голови болітимуть майже у всіх

Укрзалізниця вирішила відновити ранкову електричку «Жмеринка - Київ»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Светлана Комаренко

    Весна курильщика
  • Олеся Стоколяс

    П'ятехатках теж була гроза молния попала в антену нема канал в.
  • Галя Гирнык

    Хай бог милує
  • Олександр Садовий

    Сьогодні 17-те
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up