«Зупинимо СНІД разом». Вінницька молодь запалить лампадки

«Зупинимо СНІД разом». Вінницька молодь запалить лампадки

З 27 по 30 листопада 2017 року на вінницьких вулицях волонтери роздаватимуть буклети та розкажуть, як вберегтися від страшної хвороби ВІЛ/СНІДу.

Інформаційні буклети про цю хворобу роздаватимуть з 14.00 до 15.00 на трьох локаціях: на площі біля міської ради, на Європейській площі та на Майдані Небесної Сотні. Перехожим роздаватимуть.

В рамках молодіжної акції «Молодь Вінниці – за життя без СНІД» в вінницьких школах міста організують конкурс соціальної реклами за тематикою події серед учнівської молоді міста. Переможця визначать 28 листопада.

​Завтра, 28 листопада, о 16.00 у Міському палаці мистецтв відбудеться підведення підсумків цієї акції. Після чого відбудеться свічкова хода в рамках Всеукраїнської акції «Зупинимо СНІД разом». Учасники акції із запаленими лампадками пройдуть ходою до площі Перемоги. На площі викладуть із лампадок символ боротьби зі СНІДом. 

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Пупкин Вася

    Щеню пели ?Ахрэссора проклинали ? Не зачет !)
  • Anonymous

    Як витрачати гроші на "лампадки"-краще-б вони за них презервативів купили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up