За проїзд у транспорті Вінниці — 8 гривень. Скільки б ви погодились платити? (ОПИТУВАННЯ)

За проїзд у транспорті Вінниці — 8 гривень. Скільки б ви погодились платити? (ОПИТУВАННЯ)
Фото з архіву «20хвилин»
  • У мерії озвучили намір підняти плату за проїзд в трамваях, тролейбусах і автобусах до 8 гривень. Також підвищать вартість місячних проїзних квитків.
  • А яку вартість квитка ви вважаєте справедливою? Пропонуємо пройти опитування.

На сайті міськради опублікували проект рішення про встановлення нової вартості квитка на проїзд у муніципальному транспорті.

Проїзд у трамваї, тролейбусі та автобусі може коштувати 8 гривень. Зараз 4 і 5 гривень. Планують підвищити і вартість проїзних квитків.

Так, електронний проїзний з лімітом 130 поїздок на місяць буде коштувати 510 гривень для громадян; 255 гривень — для студентів та учнів профтехучилищ денної форми навчання; 155 гривень — для учнів шкіл. Безлімітний проїзний — 750 гривень.

Відео дня

Нині, проїзний для громадян коштує 340 гривень, студентський проїзний — 170 гривень; учнівський — 110 гривень. Зараз безлімітний проїзний на місяць коштує 500 гривень.

Якщо проект рішення ухвалять без змін, то нову вартість разового проїзду і місячних проїзних встановлять з 1 серпня 2021 року.

Опитування

Якою має бути ціна проїзду в муніципальному транспорті Вінниці?

Свої зауваження і пропозиції можна надіслати до 17 години 4 липня на такі адреси:

  • поштова адреса: 21050,  м. Вінниця, вул. Соборна, 59, департамент економіки і інвестицій Вінницької міської ради, каб. №306 або e-mail: [email protected]
  • поштова адреса комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія»: 21036, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 29 або e-mail: [email protected]

Раніше, нагадаємо, дізнались, чому виникла потреба у підвищенні вартості проїзду та які були альтернативи.

 

Читайте також:

Десятки тисяч зарплата та мільйонні статки: що задекларували головні комунальники Вінниці?

На вулицях Вінниці почав їздити новий VinLine. На якому буде маршруті?

Нова транспортна реформа. Які зміни в маршрутках пропонує Верховна Рада

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (64)
  • Pavel May

    Зарплата не поднимается на госслужбе. Идиоты в городской власти которые приняли решение о ограниченном мест в трамваях/троллейбусах через пандемию (хотя знали что упадет пассажиропоток). Теперь им сука мало денег (на обслуживание). Теперь давайте кто ездит больше платите за других. Просто твари. Других слов нет.
  • Валентина Слободяник

    Якщо зарплата не піднімається, то яка мова про підняття цін
  • Галина Мельник

    Знову  "удар" по бідному  класу. Багачі   в громадському транспорті не їздят. А  пенсіонери, які працюють, отримають пенсію добрячу та ще є такі в яких зарплата 20000 грн. Де справедливість?
  • Жора

    А теперь господа  можно  подвести итог !
    Чиновники из винницкого исполкома хотят сделать проезд 8 грн.
    Вопрос почему это они хотят сделать ? Ответ !
    Винницк. транспорт.компания это ГОСУДАРСТВЕННАЯ структура,хотя там есть акционеры-деятели которые на откатах имеют хорошо.Это и поставка запчастей,и.т.д. На откатах там миллионеры. Ведь компания делает часто закупки материалов и.т.д.
    Вообщем ВТК это бюджет,и финансируется из бюджета. Это я хочу сказать  руководителю этому дебилу, по другому не могу его назвать. При чем здесь курс бакса и цены, ты же получаешь из бюджета деньги.
    А ТЕПЕРЬ ГЛаВНОЕ !!!!
    Подняли цены на маршрутки...СТАЛО - 10 грн .Но кто хозяин маршрутов ? Верно). Есть люди из исполкома, ведь простой Вася не получит маршрут, его в основном получали чиновники друзья Моргунова.
    Далее.... Но маршрутки стали ездить немножкооооо пустыми,не каждый может дать 10 грн. В итоге чиновники из исполкома  дают команду  блять даже не знаю как его назвать... И ГОВОРЯТ - ДЕЛАЙ АГИТАЦИЮ НА ПОВЫШЕНИЕ ЦЕНЫ !  Ведь если цена будет 8 ,то владельцы маршрутов !!!!!думают люди будут ездить на маршрутках, ну типа что 8 что 10 .....
    ----------
    Вывод один ! Один пидарас который сейчас в Ростове тоже думал что все может делать!

keyboard_arrow_up