З Вінниці у Тель-Авів не змогли полетіти 33 людини. У аеропорті кажуть, що це «фейк» (ОНОВЛЕНО)

З Вінниці у Тель-Авів не змогли полетіти 33 людини. У аеропорті кажуть, що це «фейк» (ОНОВЛЕНО)
Фото для ілюстрації, взято з сайту вінницького аеропорту.
  • Вночі, 8 лютого, з Вінниці виконували рейс у Тель-Авів
  • Але не всі пасажири змогли дістатися до Ізраїлю. У фейсбуку вінничанин пише, що 33 людини «депортували з рейсу»
  • Керівник аеропорту «Вінниця» таку інформацію спростовує

Допис у фейсбуці, що зо три десятки пасажирів не змогли полетіти з Вінниці у Тель-Авів, написав вінничанин Сергій Мар’янчук. Він стверджував, що 33 пасажирів зняли з рейсу. А в коментарях чоловік розказав, що причини депортації були різні та людей відправили у Київ, о 14:30.

— Наша родичка летіла на цьому рейсі та розказала таку новину. Сказала, що не пустили 33 людини. І серед них була навіть мати з 5-ти річною дитиною. У 14:30 їх мали відправити в Київ. Усі були вдягнуті у легкий одяг, бо у нас тут 20 градусів тепла (чоловік мешкає за кордоном - авт.). А в Україні зима, — відповів Сергій.

Як вказано на сайті Міжнародного аеропорту «Вінниця», літак «Вінниця-Тель-Авів» вилітав сьогодні, о 3:30 ранку. Але керівництво аеропорту спростовує інформацію, що когось знімали з рейсу.

Відео дня

— У мене немає такої інформації. Це може не про Вінницю? У нас нормально був виконаний рейс, без затримок. Були складнощі з погодними умовами, але точно нікого не знімали з літака, — розказав директор вінницького летовища Ярослав Мазурець.

Нагадаємо, що із квітня з Вінниці почнуть виконувати рейс в Київ, аеропорт «Бориспіль». Це відкриває доступ вінничанам до 40 країн світу.

Додано

Пізніше Сергій Мар'янчук написав, що депортація пасажирів була саме в Ізраїлі, а не з Вінниці.
— Вони не прошли паспортний контроль в аеропорту «Бен-Гуріон». Їх зняли з рейсу та відправили назад, у Київ, — розказав Сергій.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Бен Гуріон

    Автор букв не розрізняє чи з головою не дружить? в коментарях в фейсбуці написано що не пройшли паспортний контроль в Бен Гуріоні. З Вінниці всі вилетіли. А в заголовку "З Вінниці у Тель-Авів не змогли полетіти 33 людини. У аеропорті кажуть, що це «фейк»". Всі прекрасно вилетіли з Вінниці і керівництво аеропорту все вірно сказали. А те що не пройшли люди конроль в Ізраїлі - то це їх особисті проблеми.

    Валерий Чудновский reply Бен Гуріон

    Бен Гуріон, привіт.

    Коли писав новину, то про тебе ще нічого не написав у своєму дописі пан Сергій. Якщо ви мали цю інформацію заздалегідь, то чого одразу не сказали?

    Чого тягнули аж до 21:46?
  • Olvol

    відповів Сергій у фейсбуці, що мешкає за кордоном.

    >>> автор, бросайте есть эти грибы!

    Валерий Чудновский reply Olvol

    Що вам не сподобалося? Що "фейсбук мешкає за кордоном" ?) Виправляю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up